Aréna

upraveno 25. listopadu 2012 v Rozličný pokec
Na motivy JRRT vs GRRM mě napadlo založit soubojový topic kde by se mohl rozhořet boj mezi hrdiny fantasy a flame mezi uživateli o to kdo by vyhrál jejich duel. Povolené jsou souboje mezi ekvivalentními fantasy a sci-fi. Takže žádné Darth Vader vs Jaime Lannister without hand. Použiju v úvodu postavy z Dragon Age, The Elder Scrolls, World of Warcraft, ASOIAF a Pán prstenů. Potom už se budou přidávat postavy podle přání uživatelů. Když nebude někdo postavy znát, vynechá je.

Dragonborn vs Grey Warden. (hrdinové DA a Skyrimu)

Illidan Stormrage vs Arthas coby Death Knight (Oba v nejlepší formě)

Jaime Lannister s rukou vs Glorfindel z Roklinky.

Morrigan vs Jaina Proudmoore

Zplozenec vs Skurut-hai

Alduin vs Arcidémon ( dračí záporáci DA a Skyrimu)

Sauron vs Lich King

Melkor vs Sargeras

Zlovlk vs Huan

Bavte se :)
135678

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    @MissUtahraptor Upřímně si přeji jednoznačné vítězství Sida v souboji na smrt!
  • Binks je dost těžká váha, mně osobně zasadil dost drtivých direktů a to jak se mu dařilo ničit mou oblíbenou sérii je až nuveřitelné. Sid je proti němu naprostý amatér. Několikrát mě dokonce rozesmál. Je bez šance.
  • Bohužel znám vždy jen jednoho z duelantů - resp. ne že bych netušil, kdo je to spider-man, ale rozsah jeho schopností mi není znám. Mám dojem, že jsem kdysi dávno viděl jedničku, ale téměř nic si z ní nepamatuju.

Každopádně pokud chce duelovat, začal bych s vyřazenou Tatrovkou na šroťáku. Pokud jí bude schopen způsobit nějaké významnější poškození, může zkusit zastavit rozjetou míchačku, atd.

Jean jsem měl moc rád, její další vývoj mohl být zajímavý, kdyby ovšem nezprznili celý třetí díl do podoby téměř nekoukatelné.
  • Optimus Prime - Spider-Man - Spiderman v seriuálu porazil i silnější protivníky než byl sám.
    Iron Man - Wolverine - Wolverine by otevřel konzervu, iron man by mu musel useknout hlavu.
    Phoenix (Jean Grey) - Hulk - Jean grey telekineze je telekineze
  • upraveno 11. prosince 2012
  • 1.Nesnáším oba, nehodnotím.

2. Vsadil bych na Tonyho, umí létat což je obrovská výhoda, disponuje genialitou, rozsáhlým zbrojním arzenálem a geniálním mozkem. Logan má sice rychlou regeneraci a drápy ale pomocí obleku by ironman porazil. Omráčení ze vzduchu, rakety, oslabení regenerace, laser - fik hlavu a je konec. Prostě by se k němu neměl jak dostat.

3. Neznám Phoenix z ničeho jiného než z filmu X-man, i přez tu imba schopnost jak tam rozkládala lidi a tak dál a telekinezi, všiml jsem si že Hulk je proti mnoha takovehle kejkli immuní. Zvládl by k ní dojít a zlomit vaz.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 13. prosince 2012
    @JoeGyry Iron Man vs Hulk? Proč?

Koukám že ty márláci se tak nějak řežou všichni proti všem že?
  • @Everett_Young tak Hulk keď sa premení o sebe nevie, (niekedy sa ovládať vie inokedy nie záleží to od autora) čiže často proti nemu bojujú aby nenapáchal škody.
    Ale ak máš rád Hulka odporúčam prečítať World War Hulk, v tomto komixe Illumináti (v tomto prípade skupina najmúdrejších superhrdinov najznámejší napr Iron Man, Mr. Fantastic, Xavier z X-menov) vyženú zo Zeme Hulka, ale to plavidlo vybuchne a Hulkovy zomiera tehotná žena, z toho mu úplne prepne a začne vyčíňať. Práve aj v tomto komixe bojuje Hulk vs Iron Man.
  • Alebo taký Battle Royal medzi Marvel superhrdinami je v Civil War. Príbeh je vlastne o tom že priveľa superhrdinov robí viac škody ako úžitku (napr aj Hulk) tak Tony Stark (ktorý svoju identitu odhalil) navrhne zákon na odhalenie identít superhrdinov. Niektorý s ním súhlasia iný sú proti hlavne teda Cpt. America je proti. A tak 2 skupiny jedna vedená Tonym a druhá Cpt. medzi sebou bojujú. Je tu pár zaujímavých súbojov Iron Man vs Thor, Iron man vs Cpt. (tento je dokonca viackrát)
  • Jean Grey? Počkat ona se umi oživit? cože?
  • @Gardien Jistě že ano. Kdyby jsi četl komiks věděl bys že není mrtvá. To by mě mrzelo, měl jsem jí rád.
  • Tak s Phoenix Force je jej moc v podstate neobmedzená. Myslím, že preto ju Marveláci v hlavnej kontinuite tak skoro zlikvidovali.
  • @Everett_Young: Znam ji jen bohužel ako postavu z filmu pripadne kresleneho serialu :/
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    Spoustu komiksu (prelozenych do CZ/SK) najdes na kocogel.info
    Mas co cist az do duchodu.
  • Stejně nejlepší marvelák je ale Deadpool. Ty jeho nezastavitelný keci a šílenství k tomu mě dostávají.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
  • Těžká věc. Oba mě v prvních dílech rozesmáli. Po má ale slabost pro kung fu a titul dračího bojovníka, takže volím bruce lee pandu.
  • o tom kto je silnejší napísal dobrý článok imf kedysi http://www.moviezone.cz/clanek/21061-tema-kdo-z-marvelaku-je-nejsilnejsi/
  • @sarven: Hezký článek...Já osobně jsem v Avengers obdivoval Thora, že s Hulkem držel krok:-)
  • Já mám z Marveláků nejradši Deadpoola (ta jeho debilita opravdu někdy nezná mezí a jeho hlášky jsou prostě boží), Jean Grey / Phoenix, Scotta Summerse (hlavně se mi líbilo jak málem usmažil Kapitána Ameriku hi hi) a duo Rogue - Gambit. Naopak nemám rád Kapitána Ameriku, Hulka a Iron Mana.
  • čo, iron man nemá vyhovujúce IQ? :twisted:
  • X-many rád moc nemám, až na Magneta toho nejde mít nerad. Přesně naopak než ty mám rád
    Tonyho a jeho obleky, Hulka, kterej když se nasere je schopen rozmlátit kde co :) A podle toho článku by byl schopen konkurovat kde komu. Ovšem hrdina známý jako Stenlí by dokázal všechny tyhle zničit lusknutím prstu :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.