Seriálový Benjen vypadá přibližně tak, jak jsem si představovala knižního Neda. A na slovu podstatnou si trvám. Plus má u mě i za chování k Jonovi na Zimohradu, za dobrovolné členství v Noční hlídce, za prvního průzkumníka.
No tak si zas po dlouhé době zahlasuju. :-) Doran - nelíbí se mi jeho paktování s drakama, ale působí na mě jako velmi schopný politik, který se ukrývá pod maskou slabocha a nemocí zlomeného člověka. Podrick - co si ohledně něj vybavuju, tak v podstatě jen jeho neschopnost v Tyrionových službách (až na záchranu v bitvě o KL, malé plus). Putování s Brienne pro mě bylo utrpení číst, tak si z toho moc nepamatuju. Tudíž celkově nevýrazná postava, která mě nijak nezaujala. Benjen - pravdou je, že se v sáze moc dlouho neohřál, ale pokud vím, hlasuje se dle oblíbenosti, ne kvantitě výskytu v ději. :-) Rodrik - muž, co dělal dobře svou práci. Nic víc, nic míň.
Komentáře
Když jsem Hru četla, tak jsem věděla, že Edward se v angličtině občas zkracuje jako Ned.
Doran Martell +2 (46)
Podrick Payne 0 (36)
Benjen Stark +1 (67)
Rodrik Cassel -1 (37)
Doran Martell -1 (45)
Podrick Payne +2 (38)
Benjen Stark +1 (68)
Rodrik Cassel 0 (37)
Doran Martell 0 (45)
Podrick Payne +2 (40)
Benjen Stark +1 (69)
Rodrik Cassel -1 (36)
Doran Martell -1 (44)
Podrick Payne +1 (41)
Benjen Stark +2 (71)
Rodrik Cassel 0 (36)
Doran Martell -1 (43)
Podrick Payne +2 (43)
Benjen Stark +1 (72)
Rodrik Cassel 0 (36)
Doran Martell +2 (45)
Podrick Payne -1 (42)
Benjen Stark +1 (73)
Rodrik Cassel 0 (36)
Bohové, jen ne P-P-p-p-poda! :-o
Doran Martell -1 (44)
Podrick Payne +2 (44)
Benjen Stark 0 (73)
Rodrik Cassel +1 (37)
Doran Martell +2 (46)
Podrick Payne -1 (43)
Benjen Stark +1 (74)
Rodrik Cassel 0 (37)
Doran Martell +2 (48)
Podrick Payne -1 (42)
Benjen Stark +1 (75)
Rodrik Cassel 0 (36)
No tak si zas po dlouhé době zahlasuju. :-)
Doran - nelíbí se mi jeho paktování s drakama, ale působí na mě jako velmi schopný politik, který se ukrývá pod maskou slabocha a nemocí zlomeného člověka.
Podrick - co si ohledně něj vybavuju, tak v podstatě jen jeho neschopnost v Tyrionových službách (až na záchranu v bitvě o KL, malé plus). Putování s Brienne pro mě bylo utrpení číst, tak si z toho moc nepamatuju. Tudíž celkově nevýrazná postava, která mě nijak nezaujala.
Benjen - pravdou je, že se v sáze moc dlouho neohřál, ale pokud vím, hlasuje se dle oblíbenosti, ne kvantitě výskytu v ději. :-)
Rodrik - muž, co dělal dobře svou práci. Nic víc, nic míň.
Doran Martell -1 (47)
Podrick Payne 0 (42)
Benjen Stark +1 (76)
Rodrik Cassel +2 (38)
(A volili ine pre roztomilosť)
Doran Martell + 2 (51)
Podrick Payne +1 (42)
Benjen Stark -1 (75)
Rodrik Cassel 0 (40)