@Phoebea ale pravdivé, je na kráľovej hostine. keď príde Jon na Zeď nemá na neho čas a potom sa stratí. Určite to je úctyhodná postava, 1. ranger sa nestal kvôli svojmu pôvodu ale nič o ňom nevieme, počas rebélie bol Starkom na Zimohrade, ktorý nebol nijak v ohrození. Sú o ňom len teórie (Coldhands, ten obsidian čo našiel Jon, že na severe vraždí Iných). Je to slabá skupina inak si neviem vysvetliť že postúpi postava, ktorá v polovici prvej knihy prestane vplývať na dej, alebo je to vážne tým že je Stark.
@svoa00 ten druhý obrázok je moja obľúbená pasáž z knihy, je to proste frajer keď sa sám vyrútil na celú armádu Iných.
Tak s tim hneme, ne (tahle skupina mě fakt nebaví, žádná postava co bych jí měl vyloženě jako oblíbenou, možná tak Doran, a zároveň nikdo, kdo by mi opravdu vadil...)
@heavy_head To by sis měl pospíšit- celé Vánoce do Nového roku bude naše maličkost pryč a druhý týden v lednu nejspíš taky. :D (Už teď se děsím, kolik číslíček mi stihne utéct! :-o)
Komentáře
Doran Martell +1 (39)
Podrick Payne -1 (33)
Benjen Stak +2 (58)
Rodrik Cassel 0 (30)
@svoa00 ten druhý obrázok je moja obľúbená pasáž z knihy, je to proste frajer keď sa sám vyrútil na celú armádu Iných.
("Já jen žertovala... Ivánku...")
Doran Martell +2 (41)
Podrick Payne -1 (34)
Benjen Stak +1 (58)
Rodrik Cassel 0 (31)
Tak s tim hneme, ne (tahle skupina mě fakt nebaví, žádná postava co bych jí měl vyloženě jako oblíbenou, možná tak Doran, a zároveň nikdo, kdo by mi opravdu vadil...)
Doran Martell -1 (40)
Podrick Payne +1 (35)
Benjen Stak +2 (60)
Rodrik Cassel 0 (31)
@Chmur Neber to tak vážně ;)
Doran Martell -1 (41)
Podrick Payne +1 (35)
Benjen Stark +2 (62)
Rodrik Cassel 0 (32)
Doran Martell 0 (41)
Podrick Payne +1 (36)
Benjen Stark -1 (61)
Rodrik Cassel +2 (34)
Doran Martell +2 (43)
Podrick Payne -1 (35)
Benjen Stark +1 (62)
Rodrik Cassel 0 (34)
Doran Martell +1 (44)
Podrick Payne 0 (35)
Benjen Stark +2 (64)
Rodrik Cassel -1 (33)
(Už teď se děsím, kolik číslíček mi stihne utéct! :-o)
Doran Martell -1 (43)
Podrick Payne +2 (37)
Benjen Stark 0 (64)
Rodrik Cassel +1 (34)
Doran Martell +2 (45)
Podrick Payne 0 (37)
Benjen Stark -1 (63)
Rodrik Cassel +1 (35)
Doran Martell -1 (44)
Podrick Payne 0 (37)
Benjen Stark +1 (64)
Rodrik Cassel +2 (37)
Doran Martell 0 (44)
Podrick Payne -1 (36)
Benjen Stark +2 (66)
Rodrik Cassel +1 (38)
Ano, u Benjena hraje podstatnou roli, že je Stark. Navíc Stark u Noční hlídky. A klidně se můžete postavit na hlavu a odstrkovat se ušima...