Neustále mne fascinuje, že největší odpůrce Sansy, který je hrdý na své umístění mezi hatery se chová úplně stejně dětinsky, jako Sansa, které to vyčítá :twisted: (zde si představte ďábelský smích)
Jon Sníh +2 (26) Samwell Tarly +1 (20) Lyanna Stark -1 (19) Brienne z Tarthu 0 (21)
Jon to má jasný, jsem zvědavej jestli půjde dál Zabiják nebo Kráska, u mě o fous vyhrává Sam. Lyanně dávám mínus nerad, ale tady v té konkurenci prostě zbyl na ni.
Jon Sníh +2 (28) Samwell Tarly +1 (21) Lyanna Stark -1 (18) Brienne z Tarthu 0 (21)
Jon je jasný :-) Ale Sam a Brienne - přijdou mi trochu podobní, sympatičtí jsou mi taky stejně a chtěla bych, aby postoupili oba... Takže u nich ten bod asi budu střídat.
Jon Sníh +2 (34) Samwell Tarly -1 (21) Lyanna Stark +1 (19) Brienne z Tarthu 0 (20)
Jon - je to JON! Lyanna - je to moje nejoblíbenější ženská postava Písně, i když v ní vůbec není. Brienne a Sama budu asi střídat (ještě uvidím podle jejich bodů) - i když mě Sam štve neustálým sebeshazováním se, jenom mínuska si ode mne nezaslouží. Brienne mě nenudila, ale na Jona a Lyannu mám radši.
Komentáře
Sandor Clegane +2 (76)
Khal Drogo -1 (5)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen 0 (18)
Sandor Clegane +2 (78)
Khal Drogo -1 (4)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen 0 (18)
1. hlasování
Jon Sníh +2 (22)
Samwell Tarly 0 (20)
Lyanna Stark -1 (19)
Brienne z Tarthu +1 (21)
Tahle skupina je pro mě dost těžká, protože Jon je jedna z mých nejoblíbenějších postav, Samwell a Brienne mezi mé oblíbence patří taky.
Jon Sníh +2 (24)
Samwell Tarly -1 (19)
Lyanna Stark +1 (20)
Brienne z Tarthu 0 (21)
Snadné. Dva Starkové z nichž jeden je má TOP, druhý patří mezi pro mne nejzajímavější "záhadné" postavy.
A dva "autoři" nejnudnějších kapitol knížek.
Jon Sníh +2 (26)
Samwell Tarly +1 (20)
Lyanna Stark -1 (19)
Brienne z Tarthu 0 (21)
Jon to má jasný, jsem zvědavej jestli půjde dál Zabiják nebo Kráska, u mě o fous vyhrává Sam.
Lyanně dávám mínus nerad, ale tady v té konkurenci prostě zbyl na ni.
Jon Sníh +2 (28)
Samwell Tarly +1 (21)
Lyanna Stark -1 (18)
Brienne z Tarthu 0 (21)
Jon je jasný :-) Ale Sam a Brienne - přijdou mi trochu podobní, sympatičtí jsou mi taky stejně a chtěla bych, aby postoupili oba... Takže u nich ten bod asi budu střídat.
Jon Sníh +2 (30)
Samwell Tarly 0 (21)
Lyanna Stark +1 (19)
Brienne z Tarthu -1 (20)
Jon Sníh +2 (32)
Samwell Tarly 1 (22)
Lyanna Stark -1 (18)
Brienne z Tarthu 0 (20)
Jon Sníh +2 (34)
Samwell Tarly -1 (21)
Lyanna Stark +1 (19)
Brienne z Tarthu 0 (20)
Jon - je to JON!
Lyanna - je to moje nejoblíbenější ženská postava Písně, i když v ní vůbec není.
Brienne a Sama budu asi střídat (ještě uvidím podle jejich bodů) - i když mě Sam štve neustálým sebeshazováním se, jenom mínuska si ode mne nezaslouží. Brienne mě nenudila, ale na Jona a Lyannu mám radši.