Mám slabost pro Ohaře, přiznám se bez mučení. Davos je sympaťák, má rozum a dokázal se vyšvihnout. Khala a Aegona asi budu střídat, protože to na ně zbylo a ani jeden si jinak -1 nezaslouží.
@Everett_Young Prosím Tě, Everette, ignoruj to a nezačínej zase. Svoa evidentně nepostřehla, že stejně jako tu má Arya pár anti-murder odpůrců, má tu i Sansa svou věrnou základnu nenávistníčků, Tebou a Gardienem počínaje. Párkrát zadrnkáte na notu "chudák osmileté dítě, vržené do situací, ve kterých by bez použití meče skončilo znásilněné, zabité a znásilněné někde ve škarpě" a holky postoupí ruku v ruce. ;) Tedy pokud se někteří nenechají unést a nepůjdou si o krku tak usilovně, že zatím nepozorovaně proběhnou Malíček a/nebo Bronn místo jejich favoritky. :twisted: Pokud Sansa skutečně vyhraje, bude to nanejvýš o prsa a jistě i Ty uznáš, že v tomto ohledu bude mít ve svých čtrnácti vůči Arye krapet náskok... =D
A to sem chtěl podpořit aryu... Jinak, ohledně "pedofilních malíčkových sklonů": Sansa už je, podle zvyklostí západozemí dospělá (může mít děti). Co se týče smrti jejich rodičů: RW naplánovali Tywin s Boltonem a Freyem, Petyr u toho pokud vím nebyl (koneckonců, zrovna smrt Catelyn by asi neplánoval...). A Eddard, jakoli ho můžu mít já, nebo kdokoli jiný rád, si svůj konec do jisté míry zavinil sám, jinak hlavní zodpovědnost má Joff (a možná ještě Payne... ale ten "jenom dělal svou práci"), Petr naproti tomu Starka varoval a pomáhal mu dokud to šlo (ano, nakonec se zachoval jako podrazák... ale ruku na srdce, kdo z vás by dal přednost cti před vlastním prospěchem a... životem?)
@Everett_Young Já jsem jenom realistka, dva body ode mě samozřejmě bude dostávat Arya ;)
@MissUtahraptor: Jasně že jsem to nepostřehla, jsem tu na fóru měsíc :roll: Zastánci Sansy párkrát zabrnkají na strunu jemné dívky, co potřebuje ochraňovat, a vítězství má jistý.
Komentáře
Sandor Clegane +1 (37)
Davos Seaworth +2 (52)
Khal Drogo 0 (15)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen -1 (16)
Sandor Clegane +2 (39)
Davos Seaworth +1 (53)
Khal Drogo -1(14)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen 0 (16)
Sandor Clegane +2 (41)
Davos Seaworth +1 (54)
Khal Drogo -1 (13)
Sandor Clegane +1 (42)
Davos Seaworth +2 (56)
Khal Drogo -1 (12)
Sandor Clegane +1 (43)
Davos Seaworth +2 (58)
Khal Drogo 0 (12)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen -1 (15)
Sandor Clegane 0 (43)
Davos Seaworth +2 (60)
Khal Drogo -1 (11)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +1 (16)
Sandor Clegane +2 (45)
Davos Seaworth +1 (61)
Khal Drogo 0 (11)
Mám slabost pro Ohaře, přiznám se bez mučení.
Davos je sympaťák, má rozum a dokázal se vyšvihnout.
Khala a Aegona asi budu střídat, protože to na ně zbylo a ani jeden si jinak -1 nezaslouží.
Sandor Clegane -1 (44)
Davos Seaworth +2 (63)
Khal Drogo 0 (11)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +1 (16)
Sandor Clegane +1 (45)
Davos Seaworth +2 (65)
Khal Drogo -1 (10)
Sandor Clegane +2 (47)
Davos Seaworth +1 (66)
Khal Drogo 0 (10)
Sandor Clegane +2 (49)
Davos Seaworth +1 (67)
Khal Drogo 0 (10)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen -1 (14)
Sandor Clegane +2 (50)
Davos Seaworth -1 (67)
Khal Drogo +1 (13)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen 0 (14)
Sandor Clegane +2 (52)
Davos Seaworth -1 (66)
Khal Drogo +1 (14)
Párkrát zadrnkáte na notu "chudák osmileté dítě, vržené do situací, ve kterých by bez použití meče skončilo znásilněné, zabité a znásilněné někde ve škarpě" a holky postoupí ruku v ruce. ;)
Tedy pokud se někteří nenechají unést a nepůjdou si o krku tak usilovně, že zatím nepozorovaně proběhnou Malíček a/nebo Bronn místo jejich favoritky. :twisted:
Pokud Sansa skutečně vyhraje, bude to nanejvýš o prsa a jistě i Ty uznáš, že v tomto ohledu bude mít ve svých čtrnácti vůči Arye krapet náskok... =D
Sandor Clegane -1 (51)
Davos Seaworth +1 (67)
Khal Drogo +2 (16)
Sandor Clegane +2 (53)
Davos Seaworth +1 (68)
Khal Drogo -1 (15)
Sandor Clegane +2 (55)
Davos Seaworth +1 (69)
Khal Drogo -1 (14)
Jinak, ohledně "pedofilních malíčkových sklonů": Sansa už je, podle zvyklostí západozemí dospělá (může mít děti).
Co se týče smrti jejich rodičů: RW naplánovali Tywin s Boltonem a Freyem, Petyr u toho pokud vím nebyl (koneckonců, zrovna smrt Catelyn by asi neplánoval...).
A Eddard, jakoli ho můžu mít já, nebo kdokoli jiný rád, si svůj konec do jisté míry zavinil sám, jinak hlavní zodpovědnost má Joff (a možná ještě Payne... ale ten "jenom dělal svou práci"), Petr naproti tomu Starka varoval a pomáhal mu dokud to šlo (ano, nakonec se zachoval jako podrazák... ale ruku na srdce, kdo z vás by dal přednost cti před vlastním prospěchem a... životem?)
@MissUtahraptor: Jasně že jsem to nepostřehla, jsem tu na fóru měsíc :roll: Zastánci Sansy párkrát zabrnkají na strunu jemné dívky, co potřebuje ochraňovat, a vítězství má jistý.