Ja som zachytil len Jedna vrana v Strome srdca Dve => Two/ Príliš => Too/ veľa chladu Traja liahnuci sa draci Štyria zlovlci (poznáka Verte, že štyria) Päť kráľov v strete Šestikůže sa mení (ako Varamyr) Sedem kráľovstiev krváca. Osem panien súperí? Deväť dám pletichatí (planning?) Desať lordov klame Jedenásť násilníkov znásilňuje Dvanásž neviem.. Moms mooming?
On the twelfth day of Christmas my true king gave to me twelve mummers mumming eleven rapers raping ten lords lying nine ladies plotting eight maids spying seven kingdoms bleeding Sixskins changing five clashing kings four direwolves three dragons too many Freys and a raven in a heart tree.
V dvanásty deň Vianoc mi môj pravý kráľ dal dvanásť hercov hrajúcich jedenásť násilníkov znásilňujúcich desať lordov klamúcich deväť lady intrigujúcich osem panien špehujúcich sedem kráľovstiev krvácajúcich Šestikožu meniacu sa päť bojujúcich kráľov štyroch zlovlkov troch drakov priveľa Freyov a havrana v strome srdce.
Jedna z mých nejoblíbenějších barev je fialová, takže Dondarion vede :o) Boltonovská vypadá dobře, protože jejich znak je výborně zpracovaný. Při normálním zobrazení už by to tak hezké nebylo. Škoda, že tam nemají Starky. Bílá (jasně stříbrná) se šedým znakem by vypadala taky dobře.
Starky pokazili pozadím, Targy taktéž. Asi nejlepší je Arryn a Martell- ti na první pohled vypadají jako se svíčkou místo kopí, tudíž extravánočně. U Greyjoyů je škoda odstínu krakena- kdyby to bylo míň do žluta, spíš vyloženě zlatá, byla by to třetí nejlepší ozdoba ze sady.
Komentáře
=D
To si budu muset pustit aspoň třikrát, abych zaznamenala všechny ty poznámky. :D
Jedna vrana v Strome srdca
Dve => Two/ Príliš => Too/ veľa chladu
Traja liahnuci sa draci
Štyria zlovlci (poznáka Verte, že štyria)
Päť kráľov v strete
Šestikůže sa mení (ako Varamyr)
Sedem kráľovstiev krváca.
Osem panien súperí?
Deväť dám pletichatí (planning?)
Desať lordov klame
Jedenásť násilníkov znásilňuje
Dvanásž neviem.. Moms mooming?
twelve mummers mumming
eleven rapers raping
ten lords lying
nine ladies plotting
eight maids spying
seven kingdoms bleeding
Sixskins changing
five clashing kings
four direwolves
three dragons
too many Freys
and a raven in a heart tree.
V dvanásty deň Vianoc mi môj pravý kráľ dal
dvanásť hercov hrajúcich
jedenásť násilníkov znásilňujúcich
desať lordov klamúcich
deväť lady intrigujúcich
osem panien špehujúcich
sedem kráľovstiev krvácajúcich
Šestikožu meniacu sa
päť bojujúcich kráľov
štyroch zlovlkov
troch drakov
priveľa Freyov
a havrana v strome srdce.
Dúfam, že som to všetko dobre zachytil. :)
EDIT: Poopravované podľa Joea, hádam už dobre.
@sveva S tou boltonovskou nelze než souhlasit. A Frey hned po tom... :D
Jdu se zahrabat... :oops:
Boltonovská vypadá dobře, protože jejich znak je výborně zpracovaný. Při normálním zobrazení už by to tak hezké nebylo. Škoda, že tam nemají Starky. Bílá (jasně stříbrná) se šedým znakem by vypadala taky dobře.
Čí je ta vlevo dole?