Sansa jakožto jedna z mých nej získává napoprvé +2, dle potřeby se může střídat s Ashou, jakožto jednou z mých dvou oblíbených Želazňáků. Rhaegar s Bericem si příležitostně mohou vyměňovat nulu s mínusem. První nemá můj takřka ničím nepodpořený neskonalý obdiv, a druhého prostě nemám ráda stejně jako celý zbytek Bratrstva.
Asha - mám rád celý jej rod a to zvádzanie Theona ma dosť pobavilo. Zaujímalo by ma ako by dopadol jej súboj s Brienne Beric - celé jeho Bratstvo sa mi páči, aj to že je živý mŕtvy. Nechal Sandora aj keď ho mohol nechať zabiť. Zaujímalo by ma prečo sa rozhodol obetovať svoj život a "vdýchnuť" život do Cat. Sansa - mám ju veľmi rád, v prvej knihe som jej kapitoly neznášal ale postupne to gradovalo. Ak to bude pre Berica beznádejné tak ju podporím. Rhaegar - nemám rád Targov sorry.
Kdybych mohla hlasovat podle sebe, asi bych dala každé postavě po jednom bodu. Ale jelikož je musím seřadit: Rhaegar - because he was emo before it was cool 8-), a taky nechci, aby vypadl hned na začátku. Sansa - Od Střetu jí začínám mít ráda, ale je to pořád můj nejméně oblíbený Stark. Berica a Ashu budu střídat, ani k jednomu nemám zvláštní vztah.
Sansa - už jsem zmiňoval, myslím Beric - borec :) Rhaegar - nic moc o něm nevím a proto je nula odpovídající Asha - možná, že ji nesnáším jen proto, že drsná, drzá ženská je moje sestra...
Sansa - v rámci zachování mírové dohody nebudu komentovat. Beric - v tomto složení má bohužel smůlu. Rhaegar - mám ráda "legendu o R+L" Asha - jedna ze dvou příčetných Greyjoyů, ale je zlá na Theona, takže za nula.
Asha má smůlu, protože ohrožuje Sansu, beztak vyjma zvlčilého Theona Greyjoe moc nemusím. Beric a Rhaegar se budou střídat o bod, neumím se mezi nimi rozhodnout, jsou mi sympatičtí oba.
Komentáře
Ygritte -1 (71)
Bronn +2 (76)
Maege Mormont 0 (11)
Ygritte -1 (70)
Bronn +2 (78)
Maege Mormont 0 (11)
Ygritte -1 (71)
Bronn +2 (79)
Maege Mormont 0 (11)
Rád bych ho viděl v souboji s Jaimem nebo Barristanem.
CJ
1. hlasování
Sansa Stark +2 (22)
Beric Dondarrion -1 (19)
Rhaegar Targaryen 0 (20)
Asha Greyjoy +1 (21)
Sansa jakožto jedna z mých nej získává napoprvé +2, dle potřeby se může střídat s Ashou, jakožto jednou z mých dvou oblíbených Želazňáků.
Rhaegar s Bericem si příležitostně mohou vyměňovat nulu s mínusem. První nemá můj takřka ničím nepodpořený neskonalý obdiv, a druhého prostě nemám ráda stejně jako celý zbytek Bratrstva.
2. Hlasovanie
Sansa Stark 0 (22)
Beric Dondarrion +1 (20)
Rhaegar Targaryen -1 (19)
Asha Greyjoy +2 (23)
Asha - mám rád celý jej rod a to zvádzanie Theona ma dosť pobavilo. Zaujímalo by ma ako by dopadol jej súboj s Brienne
Beric - celé jeho Bratstvo sa mi páči, aj to že je živý mŕtvy. Nechal Sandora aj keď ho mohol nechať zabiť. Zaujímalo by ma prečo sa rozhodol obetovať svoj život a "vdýchnuť" život do Cat.
Sansa - mám ju veľmi rád, v prvej knihe som jej kapitoly neznášal ale postupne to gradovalo. Ak to bude pre Berica beznádejné tak ju podporím.
Rhaegar - nemám rád Targov sorry.
Sansa Stark +2 (24)
Beric Dondarrion +1 (21)
Rhaegar Targaryen 0 (19)
Asha Greyjoy -1 (22)
Sansa Stark -1 (23)
Beric Dondarrion 0 (21)
Rhaegar Targaryen +2 (21)
Asha Greyjoy +1 (23)
Neviem prečo mam rad rhaegara.. asi sa v ňom trocha vidim
Sansa Stark +2 (25)
Beric Dondarrion +1 (22)
Rhaegar Targaryen -1 (20)
Asha Greyjoy 0 (23)
Mám je ráda všechny :-( Dva body pro Sansu jsou jasné a ten jeden asi budou dostávat Beric a Asha, podle potřeby...
7. bodování
Sansa Stark +1 (25)
Beric Dondarrion 0 (23)
Rhaegar Targaryen +2 (22)
Asha Greyjoy -1 (24)
Kdybych mohla hlasovat podle sebe, asi bych dala každé postavě po jednom bodu. Ale jelikož je musím seřadit:
Rhaegar - because he was emo before it was cool 8-), a taky nechci, aby vypadl hned na začátku.
Sansa - Od Střetu jí začínám mít ráda, ale je to pořád můj nejméně oblíbený Stark.
Berica a Ashu budu střídat, ani k jednomu nemám zvláštní vztah.
Sansa Stark 0 (25)
Beric Dondarrion -1 (22)
Rhaegar Targaryen +1 (23)
Asha Greyjoy +2 (26)
Sansa Stark +2 (27)
Beric Dondarrion +1 (23)
Rhaegar Targaryen 0 (23)
Asha Greyjoy -1 (25)
Sansa - už jsem zmiňoval, myslím
Beric - borec :)
Rhaegar - nic moc o něm nevím a proto je nula odpovídající
Asha - možná, že ji nesnáším jen proto, že drsná, drzá ženská je moje sestra...
Sansa Stark +2 (29)
Beric Dondarrion -1 (22)
Rhaegar Targaryen +1 (24)
Asha Greyjoy 0 (25)
Sansa - v rámci zachování mírové dohody nebudu komentovat.
Beric - v tomto složení má bohužel smůlu.
Rhaegar - mám ráda "legendu o R+L"
Asha - jedna ze dvou příčetných Greyjoyů, ale je zlá na Theona, takže za nula.
Sansa Stark +1 (30)
Beric Dondarrion 0 (22)
Rhaegar Targaryen -1 (23)
Asha Greyjoy +2 (27)
Panové to mají v téhle skupině těžké, normálně by bodík dostali, ale Asha mám opravdu ráda a Sansa je Sansa :-)
Sansa Stark +2 (32)
Beric Dondarrion +1 (23)
Rhaegar Targaryen 0 (23)
Asha Greyjoy -1 (26)
Asha má smůlu, protože ohrožuje Sansu, beztak vyjma zvlčilého Theona Greyjoe moc nemusím. Beric a Rhaegar se budou střídat o bod, neumím se mezi nimi rozhodnout, jsou mi sympatičtí oba.
Sansa Stark +2 (34)
Beric Dondarrion -1 (22)
Rhaegar Targaryen +1 (24)
Asha Greyjoy 0 (26)