Hobit

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
145791049

Komentáře

• @Montezuma3 Imo je, alebo iny arabsky jazyk :)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    No právě. Nejsem si jistý, jestli je to ze středozemě nebo něco ze středního východu.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. prosince 2012
  • koniec u orlov? trochu som to očakával. keď som teraz znovučítal hobita a tipoval kde budú konce tak mi to prišlo že u orlov a útek od elfov ako koniec jednotky a dvojky. s tým že v dvojke bude paralne bitka v dol guldur.
    čo sa týka ukážky, tak napr. v prvom trajleri na LOTR bol záber ako Theoden pasuje Smíška za rytiera, čo bol dej tretieho filmu a v kine ten záber nikdy nebol. som zvedavý, či vôbec draka v prvom filme dajú (ako prológ)
  • už jste tohle vyděly :D
  • @Azazel "vyděly" :D
    Video: LoL :D
    To je strašný. A čím že to mám vydělit?
  • Hlásím splněno: Jackson to dokázal, hrubý domácí produkt Nového Zélandu může utěšeně vzrůstat, podtitul Neočekávaná dvacetiminutová přestávka uprostřed filmu mne nenadchl, Freeman však ano - naprosto skvělý, Glum ještě skvělejší, Armitage famózní (opakuji - famózní!). Hobit je kino, které potřebuje velké plátno, respirátor, abyste se mohli občas nadechnout, a na konci možná i kapesník. Nelituji ani jediné koruny, kterou jsem za to vypláznul a ani jediné minuty, kdy se to na mě valilo a já se svíjel tichým nadšením. Myslím, že bych klidně snesl i pět dalších Hobitů. Škoda, že už mě čekají jenom dva.
  • Jedna otázka pro všechny, co už Hobita viděli - vyplatí se připlatit si za 3D? Sarven tvrdí, že ne. I Franta Fuka říká, že film ve 3D vypadá ošklivě...
  • Nevím, byl jsem na 2D s dabingem. Fuku jsem tam nezahlíd.
  • Tak u nás nedodali titulky, takže jsme museli koukat na dabing a začali jsme až ve třičtvrtě na jednu, takže v půlce se mi hrozně chtělo spát. Souhlasím ale s @heavy_headem, Thorin byl dokonalý, asi se mi o něm bude nějakou dobu zdát:)
  • Že bych po dlouhé době zašel do kina? Tolik oslavných komentářů...Hádám, že asi jo...
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Ja si to chcem tak desne pozrieť ale chcem počkať kým neprečítam Hobita a toho nechcem, kým neprečítam a neskuknem Pána prsteňov a toho ešte nemám :D
    Inak otázka: Myslíte si, že je lepšie najskôr čítať Hobita akoto sequel alebo najskôr Pána prsteňov a potom Hobita?
  • Prvního Hobita..
    @svoa00 Někde je 3D pouze dabované, takže já se rozhodovala podle toho (+ mi 3D nedělá dobře na oči).
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Otázka pro ty, kdo byli na dabované verzi: Kdo daboval Bilba a Thorina?
  • V kině jsem to nepoznal, ale celkově si na dabing nemůžu stěžovat. Dokonce ani píseň trpaslíků v češtině mi nepřipadala tak strašlivá, jak by se dalo očekávat.

http://www.dabingforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=19529&sid=3574549235337436f8c428db29b6065f
  • Kde máš Šmaka a orly? :-)
    Kili mi z celé družiny po Thorinovi utkvěl taky asi nejvíc. Počítám, že asi musel zlomit srdce nejedné trpaslici. ;-)
    Osobně jsem čekal, že Thorin se na Azoga vrhne už při zmínce o jeho otci, trochu mě zklamalo, že se odhodlával tak dlouho. :-x
    Let na orlech považuji za vrchol filmu, i když vizuálních orgií je tam víc.
    A Šmak!(který ačkoli není nikdy pořádně vidět, JE TAM a JE STRAŠLIVÝ) je v úplně poslední scéně taky moc fajn.
    Peter Jackson ve Středozemi evidentně byl, důkladně ji prozkoumal, vrátil se a teď nám ji všem přišel ukázat. A i když není všechno úplně tak, jak to Tolkien napsal, já jsem mu za to nesmírně vděčný.
  • K orlům nemám co říct. Líbilo se mi, že je nepřišli zachránit "protože se zrovna nudili" (jako v knize), ale protože je Gandalf zavolal.
    Šmaka mám hned na začátku - líbí se mi, že ho skoro (vůbec) neukázali a místo toho tam byl ten papírový drak.
    A ani nemůžu být víc vděčná, že tam dali tu "pavézu". Tohle byl můj oblíbený příběh a fakt mě potěšilo, že to do toho filmu dali. Azog super.
  • Takže na to stojí jít? Já si spíš říkala že vyrazím na Annu Kareninovou, ale brácha se spikl s mým klukem/přítelem (nevím, jak se tomu v tomhle věku říká) a šli spolu v kostýmech na premiéru, takže čekám, že mě asi dokopou :-) .
  • Lidi, vy mě zabijete... Ve středu jsem zamítl jít na půlnoční. Jenže ve čtvrtek jsem nebyl schopnej vstát z postele a dneska to nebylo o moc lepší. Takže Hobit se odkládá na příští týden. Kdo má tohle vydržet?! :-)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.