Na tom předposledním obrázku vypadá celkem hezky. Až na to že tam má černý a ne rudý vlasy už podle odstínu kresby. Ale k tomuhle vzhledu mi prostě ta její povaha nesedí. Takhle nějak jsem si spíše představoval Meeru Reed.
@Montezuma3 V bodovačce přece stojí od trůnů. A zatím jsem hodnotil vždy pouze tam, kde jsem minimálně tři postavy znal. A ta co jsem neznal, dostala tím pádem 0. Ale jestli se to někoho dotýká...
@Branislav_Gepeto A očividně tě minula i ta facebooková vlna, která se zvedla kolem jeho facebookové stránky. :) Já jsem z Kladna (jeho rodné město), kde teď hraje extraligu, a o ničem jiném se tu skoro nemluví, takže už mi spíš leze krkem. :) Ale jinak si ho vážím, je to výborný hokejista a asi i fajn člověk, dokonce kdysi chodil i k nám na základku na podpisové akce. To se vždycky celá škola sešla v tělocvičně a stála se fronta na Jágra. :)
@Lady Sansa při tomhle jsem si vzpoměl na Michaela Gougha ten to má na svých stránkách podobný a pro fanoušky Diabla jeste odkaz(zapnete si titulky kdo nerozumi)
Komentáře
Třetí a čtvrtá super. Hlavně čtvrtá.
@Everett_Young
To je na Orlím hnízdě, tam už měla vlasy přebarvené na hnědo.
Já jsem z Kladna (jeho rodné město), kde teď hraje extraligu, a o ničem jiném se tu skoro nemluví, takže už mi spíš leze krkem. :)
Ale jinak si ho vážím, je to výborný hokejista a asi i fajn člověk, dokonce kdysi chodil i k nám na základku na podpisové akce. To se vždycky celá škola sešla v tělocvičně a stála se fronta na Jágra. :)
@sveva: Neviem kto to je, na ulici ho nespoznam ale lezie mi krkom lebo na YT je vyššie vo vyhľadavaní jaromi ako nohavica