Tady je to snadné. Proti Ygritte nic nemám, ale z těchto získává mínus ona. Bronn je jeden z mých nej, ale oproti Maege má velkou nevýhodu- není Mormont. ;) A Meera sice taky není špatná, z Reedovců ji mám radši, ale není ani Mormont, ani sarkastický, vypočítavý žoldák. :D
Medvedice mi splývajú aj keď by som rád vedel čo je v liste ktorý ma so sebou Maege v tejto skupine dostane -1 Bronn mi proste nesadol z kníh si ho už nepamätám a seriál mi ho úplne pokazil, som zvedavý čo vlastne plánuje Meera je to pekné dievča tak preto má ten bod? :d Ygritte mám slabosť na ryšavky + urobila z Jona muža a je jedna z divokých ktorých veľa do 2. kola nepostúpilo
Ygritte - když se Ygritte poprvé objevila, napadlo mě: Super, Jon bude mít holku. Jenže pak začala mluvit a moje počáteční sympatie velmi rychle ochladly. Její žvásty pronášené přemoudřelým tónem a korunované hláškou "You know nothing" mi po čase začaly lézt silně na nervy. Co se seznamování s Divokými týče, mnohem lépe se mi četly Tormundovy historky. Meera Reed - z obou Reedů mám Meeru přeci jen o něco raději. Je milá, starostlivá a odvážná, z téhle skupinky jí přeji postup nejvíce.
Určitě dám mínus Maege. V knihách mě nijak nezaujala. Je věrná a tím to asi tak končí. Víc jsem se o jejich vlastnostech nedozvěděl. Bronn. Na jednu stranu je jeho upřímnost vtipná a je to vynikající bojovník, taky je ale bezcharakterní svině. Takže nula bude, hádám, tak akorát. Meera - mám ji rád. Vlastní odvahu, houževnatost a Branovi byla na cestě velkou oporou. Mám ji v sobě zafixovanou jako malou, sympatickou holku, co rozumí přírodě. Ygritte - taky ji vnímám jako fajn děvče. Kapitoly s ní a Jonem bavily a byly takové...miloučké.
Ygritte - tlačí moc na pilu, holka jedna pihovatá Bronn - @Chmur jen víc vtipných bezcharakterních sviní :-) Meera - šikovná holka do nepohody až budou pršet žáby Maege - Mormontice nejsou zcela můj šálek kávy
Komentáře
Jorah Mormont -1 (75)
Myrcella Baratheon 0 (14)
Val +2 (61)
Jorah Mormont +2 (77)
Myrcella Baratheon -1 (13)
Val 0 (61)
Jorah Mormont +2 (79)
Myrcella Baratheon 0 (13)
Val -1 (60)
1. hlasování
Ygritte -1 (19)
Bronn +1 (21)
Meera Reed 0 (20)
Maege Mormont +2 (22)
Tady je to snadné. Proti Ygritte nic nemám, ale z těchto získává mínus ona. Bronn je jeden z mých nej, ale oproti Maege má velkou nevýhodu- není Mormont. ;) A Meera sice taky není špatná, z Reedovců ji mám radši, ale není ani Mormont, ani sarkastický, vypočítavý žoldák. :D
Ygritte 0 (19)
Bronn +1 (22)
Meera Reed +2 (22)
Maege Mormont -1 (21)
Ygritte 0 (19)
Bronn +1 (23)
Meera Reed +2 (24)
Maege Mormont -1 (20)
Ygritte +2 (21)
Bronn 0 (23)
Meera Reed +1 (25)
Maege Mormont -1 (19)
ďalšia skupina v ktorej nemám nejakého obľúbenca
Medvedice mi splývajú aj keď by som rád vedel čo je v liste ktorý ma so sebou Maege v tejto skupine dostane -1
Bronn mi proste nesadol z kníh si ho už nepamätám a seriál mi ho úplne pokazil, som zvedavý čo vlastne plánuje
Meera je to pekné dievča tak preto má ten bod? :d
Ygritte mám slabosť na ryšavky + urobila z Jona muža a je jedna z divokých ktorých veľa do 2. kola nepostúpilo
Ygritte -1 (20)
Bronn +0 (23)
Meera Reed +2 (27)
Maege Mormont +1 (20)
Ygritte - když se Ygritte poprvé objevila, napadlo mě: Super, Jon bude mít holku. Jenže pak začala mluvit a moje počáteční sympatie velmi rychle ochladly. Její žvásty pronášené přemoudřelým tónem a korunované hláškou "You know nothing" mi po čase začaly lézt silně na nervy. Co se seznamování s Divokými týče, mnohem lépe se mi četly Tormundovy historky.
Meera Reed - z obou Reedů mám Meeru přeci jen o něco raději. Je milá, starostlivá a odvážná, z téhle skupinky jí přeji postup nejvíce.
Bronn. Na jednu stranu je jeho upřímnost vtipná a je to vynikající bojovník, taky je ale bezcharakterní svině. Takže nula bude, hádám, tak akorát.
Meera - mám ji rád. Vlastní odvahu, houževnatost a Branovi byla na cestě velkou oporou. Mám ji v sobě zafixovanou jako malou, sympatickou holku, co rozumí přírodě.
Ygritte - taky ji vnímám jako fajn děvče. Kapitoly s ní a Jonem bavily a byly takové...miloučké.
Ygritte +1 (21)
Bronn -1 (22)
Meera Reed +2 (29)
Maege Mormont 0 (20)
@Dreamer oprav si součty, prosím :)
Ygritte +2 (23)
Bronn 0 (22)
Meera Reed +1 (28)
Maege Mormont -1 (18)
Ygritte +2 (25)
Bronn -1 (21)
Meera Reed +1 (31)
Maege Mormont 0 (19)
Vyhodili jste mi Val, ale vyhodit i Ygritte už vám nedovolím! :-x
Ygritte 0 (25)
Bronn +2 (23)
Meera Reed +1 (32)
Maege Mormont -1 (18)
Ygritte - tlačí moc na pilu, holka jedna pihovatá
Bronn - @Chmur jen víc vtipných bezcharakterních sviní :-)
Meera - šikovná holka do nepohody až budou pršet žáby
Maege - Mormontice nejsou zcela můj šálek kávy
P.S: Už je to snad dobře
Ygritte 0 (25)
Bronn +2 (25)
Meera Reed +1 (33)
Maege Mormont -1 (17)
Ygritte +2 (27)
Bronn 0 (25)
Meera Reed +1 (34)
Maege Mormont -1 (16)
Ygritte -1 (26)