citát 2 (ze stejného filmu): A: "Proč jste tady? To byla první věc na kterou jsem se ptal, když jsem vyšel ze záchodu." B: "Toho záchodu jsem si všiml. První věc, která mne zaujala, když jsem vešel dovnitř. Kam jdou vaše výkaly?" A: "Záchod má vespod díru. Udělal jsem díru do podlahy. A pak jsem ten záchod dal tak, aby ty díry byly na sobě." B: "Díry jsou zajímavé. Jsou o nich i knihy." A: "Jsou knihy i hovnech. Ale nás zajímá, proč byste dobrovolně šel do domu, ve kterém je někdo, kdo vás chce zabít."
Film je z letošního roku, má docela špatné hodnocení a vlastně ho vidělo i dost málo lidí.
Hlavní postavu hraje jeden upír a film je plný krys.
citát 3: A: "Nepotřebujeme hotel. Uděláme to na záchodcích. Půjdeme do zadní uličky a rozdrnčíme popelnice. Podívej, snažím se navázat kontakt těmi nejběžnějšími způsoby. Dívám se, naslouchám, všímám si tvé nálady, tvého oblečení. Je to důležité. Máš rovně punčochy? V tomhle se docela vyznám. Jak lidé vypadají, jak se oblékají..." B: "Jak jsou cítit. Vadí ti, že to říkám? Chovám se moc jako manželka? Řeknu ti jaký máme problém. Neumím být lhostejná. Nezvládnu to. To mě činí náchylnou k bolesti. Jinými slovy, ubližuje mi to." A: "To je dobré. Mluvíme spolu jako lidé. Dělají to tak, ne?" B: "Jak to mám vědět?" A: "Mám asymetrickou prostatu." B: "Co to znamená?" A: "To nevím."
Komentáře
"You know nothing, Gardien" urcite nie je ten spravny film :-)
A: "Tvou matku mám rád. Máš její prsa."
B: "Prsa?"
A: "Skvělý pevný kozy."
citát 1:
A: "Tvou matku mám rád. Máš její prsa."
B: "Prsa?"
A: "Skvělý pevný kozy."
citát 2 (ze stejného filmu):
A: "Proč jste tady? To byla první věc na kterou jsem se ptal, když jsem vyšel ze záchodu."
B: "Toho záchodu jsem si všiml. První věc, která mne zaujala, když jsem vešel dovnitř. Kam jdou vaše výkaly?"
A: "Záchod má vespod díru. Udělal jsem díru do podlahy. A pak jsem ten záchod dal tak, aby ty díry byly na sobě."
B: "Díry jsou zajímavé. Jsou o nich i knihy."
A: "Jsou knihy i hovnech. Ale nás zajímá, proč byste dobrovolně šel do domu, ve kterém je někdo, kdo vás chce zabít."
Film je z letošního roku, má docela špatné hodnocení a vlastně ho vidělo i dost málo lidí.
citát 3:
A: "Nepotřebujeme hotel. Uděláme to na záchodcích. Půjdeme do zadní uličky a rozdrnčíme popelnice. Podívej, snažím se navázat kontakt těmi nejběžnějšími způsoby. Dívám se, naslouchám, všímám si tvé nálady, tvého oblečení. Je to důležité. Máš rovně punčochy? V tomhle se docela vyznám. Jak lidé vypadají, jak se oblékají..."
B: "Jak jsou cítit. Vadí ti, že to říkám? Chovám se moc jako manželka? Řeknu ti jaký máme problém. Neumím být lhostejná. Nezvládnu to. To mě činí náchylnou k bolesti. Jinými slovy, ubližuje mi to."
A: "To je dobré. Mluvíme spolu jako lidé. Dělají to tak, ne?"
B: "Jak to mám vědět?"
A: "Mám asymetrickou prostatu."
B: "Co to znamená?"
A: "To nevím."