Jo, tyhle ilustrace jsou moc krásné, mám je k SOIAF nejraději. FFG je většinou používá do Westerosu, což je určitě celkově nejlépe vypadající SOIAF hra... Nebojím se říct, že nebýt nádherných obrázků Lannisterských velitelů, tak bych Píseň nikdy nečetl :D.
Asi se moc dívám na kriminálky (Momentálně úžasné Bones) ale kombinace bledé pleti, rudých rtů, očí upřených do neznáma a rozkvetlých rudých květin kolem hlavy mi přijde jako kdyby se Sansa proletěla z Orlího hnízda.
@MissUtahraptor No, hlavní problém většiny obrázků se Sansou je v tom že poslední dobou všichni malují Sophii Turner. A ona má v obličeji pořád takovej přihlouplej výraz jako že absolutně nerozumí tomu co jí kdo říká. A navíc je strašně nevýrazná taková průměrná, nudná. A ten tupej pohled v očích to je vrchol hlouposti. Sansa na tomhle obrázku je skutečně krásná. Za zmínku stojí především pihy na nose a pod očima a pak taky kombinace světlé pleti a malých (nemám rád takový ty velký přeplácaný rty) ale tmavě rudých rtů. Nemůžu si pomoct ale strašně mi připomíná knižní verzi (opět lepší než seriálová) Ginny z Harryho Pottera.
@Everett_Young Ok. :D Já se Sophie nemám problém. Jen by jí mohli konečně navléknout do nějakých šatů namísto těch narychlo spíchnutých fláků hadrů a přestat jí dělat kreténské účesy. =D Ona sama mi přijde docela hezká. Ne vyloženě krásná, ale hezká jo. Záleží taky na fotce... To přirovnání k Ginny mne zrovna nenadchlo- nikdy jsem ji neměla moc ráda- ale jo, ta podoba tam je. :)
@heavy_head Ne Sansy, ale Sophie Turner. Sansa je ten obrázek na předchozí stránce, o kterém jsem i já ochotný uznat že je na něm Sansa krásná. Nebo tobě se nelíbí?
Komentáře
Malý Jon Umber
Daven Lannister
Orell
presne aj mňa to hneď napadlo
Já se Sophie nemám problém. Jen by jí mohli konečně navléknout do nějakých šatů namísto těch narychlo spíchnutých fláků hadrů a přestat jí dělat kreténské účesy. =D Ona sama mi přijde docela hezká. Ne vyloženě krásná, ale hezká jo. Záleží taky na fotce...
To přirovnání k Ginny mne zrovna nenadchlo- nikdy jsem ji neměla moc ráda- ale jo, ta podoba tam je. :)