Tyrion až na tie kapitoly v poslednej knihe sa mi o ňom číta veľmi dobre. Cat možno je to čudné ale keď som čítal o RW prišlo mi jej viac ľúto ako Robba, zomierala as pocitom že všetky jej deti sú zatratené, UnCat you go gurl Syrio a Qhorin medzi nimi som sa rozhodoval kto dostane -1 a 0, obaja sa obetovali pre niečo/niekoho no Qhorin je podľa mňa väčší muž, člen Nočnej Hliadky, naučil sa šermovať s druhou rukou (prečo to Jaimemu nejde?) + mám pocit že Syria ma každý rád len kvôli tej jeho seriálovej vete.
Tyrion - je fajn, vtipný, symptaický. Ale v Tanci mě taky začal celkem dost nudit a štvát. Nicméně si myslím, že stejně postoupí. Cately - nemám ji ráda. Syrio - zajímá mě, kdo vlastně je ("jenom" vodní tanečník, nebo něco víc) a doufám, že není mrtvý. Qhorin - další člen Noční hlídky, další sympaťák a frajer.
Tyrion je jedna z mých nejoblíbenějších postav a napodruhé mi už ani ty jeho Taneční kapitoly nepřišly tak hrozné. Ke Catelyn už jsem se vyjadřovala. Ráda ji stále nemám a jejích příznivců je tu dost, takže jasný -. Syrio mi byl neskutečně sympatický jak v knižní tak seriálové podobě. Qhorin mne nezaujal.
Tyrion: přestože je to takový malý zákeřný hajzlík, má i srdce, soucit. Rozporuplnost postavy se mi moc líbí. Občas má strach, občas je slabý, občas silný, občas zuří, někdy drží situaci pevně v rukách a někdy ne.... Tyrion je takový...opravdový...žádný ryzí charakter, prostě jen člověk... Catelyn: Nevím jestli je mi spíš příjemná jako matka Starčat nebo matka Severu...váhala jsem mezi pluskem a nulkou... Syrio: přeci jen má plusko nakonec on, zajímavý muž, doufám, že o jeho původu se ještě něco dozvíme. Qhorin: moc malý prostor a přesto tak velký čin...v této skupince ale mínus.
Zrovna znovu pročítám Tyrionovy kapitoly v Tanci... a je fakt, že je občas na zabití, ale je to pořád Tyrion. Trochu mě štve ta jeho sebelítost, ale na druhou stranu, on na ní má docela nárok. Zavraždění otce a Shae mu poněkud vlezlo na mozek, ale já doufám, že je to dočasné. Jinak si myslím, že Syrio a Qhorin si ještě vjedou do vlasů. :) Alespoň v to doufám, chtělo by to zase nějaký pěkný a napínavý souboj.
Komentáře
Jeor Mormont +2 (60)
Barristan Selmy +1 (70)
Quaithe -1 (12)
Jeor Mormont +2 (62)
Barristan Selmy -1 (69)
Quaithe +1 (13)
Jeor Mormont +2 (64)
Barristan Selmy +1 (70)
Quaithe -1 (12)
Jeor Mormont +2 (66)
Barristan Selmy +1 (71)
Quaithe -1 (11)
Jeor Mormont +2 (68)
Barristan Selmy +1 (72)
Quaithe -1 (10)
Jeor Mormont +1 (69)
Barristan Selmy +2 (74)
Quaithe -1 (9)
Jeor Mormont +1 (70)
Barristan Selmy +2 (76)
Quaithe -1 (8)
Jeor Mormont +1 (71)
Barristan Selmy +2(78)
Quaithe -1 (7)
Jeor Mormont +1 (72)
Barristan Selmy +2(80)
Quaithe -1 (6)
Jeor Mormont +2 (74)
Quaithe -1 (5)
Jeor Mormont -1 (73)
Quaithe +2 (7)
Jeor Mormont +2 (75)
Quaithe -1 (6)
Jeor Mormont +2 (77)
Quaithe -1 (5)
Jeor Mormont +2 (79)
Quaithe -1 (4)
Tyrion Lannister +1 (23)
Catelyn Stark +2 (21)
Syrio Forel -1 (20)
Qhorin Půlruký 0 (20)
Tyrion až na tie kapitoly v poslednej knihe sa mi o ňom číta veľmi dobre.
Cat možno je to čudné ale keď som čítal o RW prišlo mi jej viac ľúto ako Robba, zomierala as pocitom že všetky jej deti sú zatratené, UnCat you go gurl
Syrio a Qhorin medzi nimi som sa rozhodoval kto dostane -1 a 0, obaja sa obetovali pre niečo/niekoho no Qhorin je podľa mňa väčší muž, člen Nočnej Hliadky, naučil sa šermovať s druhou rukou (prečo to Jaimemu nejde?) + mám pocit že Syria ma každý rád len kvôli tej jeho seriálovej vete.
Tyrion Lannister 0 (23)
Catelyn Stark -1 (20)
Syrio Forel +2 (22)
Qhorin Půlruký +1 (21)
Tyrion Lannister 0 (23)
Catelyn Stark -1 (18)
Syrio Forel +1 (25)
Qhorin Půlruký +2 (24)
Tyrion - je fajn, vtipný, symptaický. Ale v Tanci mě taky začal celkem dost nudit a štvát. Nicméně si myslím, že stejně postoupí.
Cately - nemám ji ráda.
Syrio - zajímá mě, kdo vlastně je ("jenom" vodní tanečník, nebo něco víc) a doufám, že není mrtvý.
Qhorin - další člen Noční hlídky, další sympaťák a frajer.
Tyrion Lannister +1 (24)
Catelyn Stark -1 (17)
Syrio Forel +2 (27)
Qhorin Půlruký 0 (24)
Tyrion je jedna z mých nejoblíbenějších postav a napodruhé mi už ani ty jeho Taneční kapitoly nepřišly tak hrozné.
Ke Catelyn už jsem se vyjadřovala. Ráda ji stále nemám a jejích příznivců je tu dost, takže jasný -.
Syrio mi byl neskutečně sympatický jak v knižní tak seriálové podobě.
Qhorin mne nezaujal.
Tyrion Lannister +2 (26)
Catelyn Stark +1 (18)
Syrio Forel 0 (27)
Qhorin Půlruký -1 (23)
Tyrion Lannister +2 (28)
Catelyn Stark +1 (19)
Syrio Forel 0 (27)
Qhorin Půlruký -1 (22)
Tyrion Lannister +2 (30)
Catelyn Stark 0 (19)
Syrio Forel +1 (28)
Qhorin Půlruký -1 (21)
Tak tedy takto...
Tyrion: přestože je to takový malý zákeřný hajzlík, má i srdce, soucit. Rozporuplnost postavy se mi moc líbí. Občas má strach, občas je slabý, občas silný, občas zuří, někdy drží situaci pevně v rukách a někdy ne.... Tyrion je takový...opravdový...žádný ryzí charakter, prostě jen člověk...
Catelyn: Nevím jestli je mi spíš příjemná jako matka Starčat nebo matka Severu...váhala jsem mezi pluskem a nulkou...
Syrio: přeci jen má plusko nakonec on, zajímavý muž, doufám, že o jeho původu se ještě něco dozvíme.
Qhorin: moc malý prostor a přesto tak velký čin...v této skupince ale mínus.
Tyrion Lannister +2 (32)
Catelyn Stark -1 (18)
Syrio Forel 0 (28)
Qhorin Půlruký +1 (22)
Zrovna znovu pročítám Tyrionovy kapitoly v Tanci... a je fakt, že je občas na zabití, ale je to pořád Tyrion. Trochu mě štve ta jeho sebelítost, ale na druhou stranu, on na ní má docela nárok. Zavraždění otce a Shae mu poněkud vlezlo na mozek, ale já doufám, že je to dočasné.
Jinak si myslím, že Syrio a Qhorin si ještě vjedou do vlasů. :) Alespoň v to doufám, chtělo by to zase nějaký pěkný a napínavý souboj.
Tyrion Lannister +1 (33)
Catelyn Stark +2 (20)
Syrio Forel 0 (28)
Qhorin Půlruký -1 (21)