Samé záběry z bitev. Koho to zajímá? Já chci vědět jak vypadá a funguje strategická mapa. :D Ale může mi to být vlastně úplně fuk. Protože jsem nerozchodil ani demo shoguna 2 :D
Assassina nehraju.. je to blbosť.. ide tam len o to všetkych zabiť... lepši je Thief... i keď ano su to dve rozdielne veci.. j si radšej zazavyslačim na minecrafte a ešte lepšie na skyrme... :D nemate niekto niaku onlinovku dobrú?
Hráli jste už někdo Baldur's Gate - Enchanced Edition? Pro mě je Baldurs Gate saga srdeční záležitost a kdybych měl vybrat Nejlepší hru všech dob tak bych o ní vážně uvažoval,ale co se týče tohodle "remaku" (na který jsem se těšil jak malé děcko) tak narážím na dost rozporuplné reakce...
@Chmur No, na HoMaM III zapomeň to je nejlepší díl celé série a pochybuji že kdy bude překonán. VI je rozhodně horší než V nebo alespoň pro mě. Zredukovat těžitelné suroviny na jednu je podle mě hloupost která uzavírá hromadu dřívějších strategických možností. Grafika je sice zase o kousek dál ale to nemůže zachránit všechno.
Já jsem hrál beta test, od té doby jsem neměl nutkání si hru shánět v plné verzi. Plánuji si to jednoho krásného dne s chutí zahrát, ale až budou venku všechny dlc a datadisky. Na jaře má vyjít první datáč s Temnými elfy. To je sice fajn, ale nač hrát za temňáky, když ve hře nemůžeš hrát proti trpošům a lesním elfům :D Já osobně nehodlám hrát H6 dokud nebudou ve stavu Complete. Dokud tam nebudou všechny rasy, které tam mají být. To je jako když si jdeš do krámu koupit vánočku a oni ti prodají jenom půlku. Druhý den ti nabídnou dlc pytlíček obsahující mandle, jako že si tu vánočku můžeš ještě vylepšit a až za týden ti teprv prodají tu druhou půlku. Za cenu plné vánočky. Ale k čemu ti to je, když už ti ta první půlka ztvrdla a mandlemi jsi tak přejedený, že už je nechceš vidět minimálně do příštích vánoc :hand:
Že bych zas kousek popojel s HoMaM3, když to tu tak čtu? Naposledy jsem dohrál Dragon's Blood (druhou kampaň datadisku Armageddon's Blade) a skončil někde v prvním tahu první mise té nasledující (Dragon Slayer).
Příslušný save nese datum 9.4.2011 - koukám, že už jsem na tom s gamesami podobně jako s filmy..
Komentáře
Ale může mi to být vlastně úplně fuk. Protože jsem nerozchodil ani demo shoguna 2 :D
žrádélko pro všechny herousáky :-) Ubisoft spustil pěkné stránky spojujíci vše ze světa MaM
Tedkon jedu Dota 2
Pro mě je Baldurs Gate saga srdeční záležitost a kdybych měl vybrat Nejlepší hru všech dob tak bych o ní vážně uvažoval,ale co se týče tohodle "remaku" (na který jsem se těšil jak malé děcko) tak narážím na dost rozporuplné reakce...
Já osobně nehodlám hrát H6 dokud nebudou ve stavu Complete. Dokud tam nebudou všechny rasy, které tam mají být.
To je jako když si jdeš do krámu koupit vánočku a oni ti prodají jenom půlku. Druhý den ti nabídnou dlc pytlíček obsahující mandle, jako že si tu vánočku můžeš ještě vylepšit a až za týden ti teprv prodají tu druhou půlku. Za cenu plné vánočky. Ale k čemu ti to je, když už ti ta první půlka ztvrdla a mandlemi jsi tak přejedený, že už je nechceš vidět minimálně do příštích vánoc :hand:
Příslušný save nese datum 9.4.2011 - koukám, že už jsem na tom s gamesami podobně jako s filmy..
yes yes yes