@Montezuma3 Ono to k tomu svádí, protože je to krásný příběh :) Já si k zapamatování pomohla angličtinou, díky stejným začátečním písmenům - Curious Case of ..
@Nevada Taky, taky... selkom podarený film... komedie moc nemusim ale sedel som medzi dvoma asi 18-20 ročnymi babami a ako.. asi to bolo pre nich niečom dojimave keďže druhu polovicu filmu trochu fňukali
@sederik : Tos doporučoval Ty? Super filmeček. Skandinávský humor je černější než tma. Chvílema jsem dostával hysterické záchvaty smíchu a místy chtěl naopak brečet. Máš ještě něco, co bys doporučil?
@Chmur : Ten film je výbornej. Taky mám rád tenhle typ filmů, prostě evropský filmy si člověk jinak vychutná než Holywood (doufám, že teď nezním moc intelektuálně). Hodně podobný filmy jsou, další dva od tohohle režiséra (Anders Thomas Jensen), ale přiznám se, že jsem viděl jen část Řezníků, a přišli mi malinko slabší. Ale kvůli doporučení kamaráda se je chystám shlédnout celé. A potom ještě natočil Blikající světla, které jsem neviděl. Horší je, že se tyhle filmy už trochu hůř "shánějí", ale kdo hledá najde.
Komentáře
"Půjdu někam, kde lidé umírají, když jsou nemocní a nesedí na zahradě s hamburgerem, když je někdo zastřelí. "
(taky jeden z mých hodně oblíbených filmů)
Pac.
Pac.
Pac.
Nedaš pac? To je taky dobře...
Sedm psychopatů
@Montezuma3
Ono to k tomu svádí, protože je to krásný příběh :)
Já si k zapamatování pomohla angličtinou, díky stejným začátečním písmenům - Curious Case of ..
"Drugs are so bad." :)
Guess
Btw film ma akosi nezaujal, logika asi usla do nejakeho druheho filmu
Viděla. Zrovna v pátek jsem na tom byla v kině.
Taky, taky... selkom podarený film... komedie moc nemusim ale sedel som medzi dvoma asi 18-20 ročnymi babami a ako.. asi to bolo pre nich niečom dojimave keďže druhu polovicu filmu trochu fňukali
Máš ještě něco, co bys doporučil?
Hodně podobný filmy jsou, další dva od tohohle režiséra (Anders Thomas Jensen), ale přiznám se, že jsem viděl jen část Řezníků, a přišli mi malinko slabší. Ale kvůli doporučení kamaráda se je chystám shlédnout celé. A potom ještě natočil Blikající světla, které jsem neviděl.
Horší je, že se tyhle filmy už trochu hůř "shánějí", ale kdo hledá najde.