Píseň zazní na HBO!

upraveno 9. února 2011 v Seriál Hra o trůny
«13456718

Komentáře

• upraveno 27. května 2007
    Opravdu byl kvůli IF ukončen Řím? To je docela blbý... Protože to byl dost hustý seriál. Samozřejmě nic proti IF (velmi se na to těším), ale nechápu, proč to nemohli točit oboje... :-p
    No já jsem si tohle vydedukoval po zkouknutí 2. série, když jsem se pídil, jestli se chystá třetí. A kamarád mi to včera přinesl odněkud z webu. Alě někde jsem četl, že ukončení Říma bylo plánováno už před natáčením druhý série, takže kdoví...Každopádně je ho škoda, byla to skvělá TV série, ale když bych si měl vybrat mzi ním a IF...;)
    Tak 25. hodina je výborný film, Trója pak strašný, z toho plyne že scénáčř bude dobrý...
    25. hodinu jsem neviděl (ani Halo, který napsal ten druhej), Trója je hrozná, to jo, ale nejsem si jistej, že za to může zrovna scénář - a hlavně, Martin za ně svým stylem psaní (imo často dost filmovým, holt v sobě toho scénaristu nezapře) vlastně půl práce již udělal.
    Hele, víte co? Držte se tématu a nepomlouvejte mi Tróju! Mě se náhodou docela líbila.. ;)
    No jo, já vim, ale ty jsi unikát, nikoho jinýho, komu se ta natahovaná nuda líbila, neznam. ;)
  • upraveno 28. května 2007
    Hm. Buď znáš špatný lidi, anebo se ti bojí říct pravdu, takovýmu uměleckýmu kritikovi :)) Není to žádný veledílo, ale např. mě mile překvapila věrnost historických reálií ohledně výstroje (a ty lodičky, jéé..), souboje byly bezva a nijak přehnaný, dialogy dobrý, příběh samotný ověřila celá staletí.. Co že se ti vlastně nelíbilo?? :)))
    Cože se ti líbilo? Historická věrnost ve vybavení??? Asi jsme koukali na jiné filmy...ale třeba se pletu.
    Eh, co se vrátit k Písni? Máte nějaké bližší info?
  • upraveno 17. června 2007
  • upraveno 18. června 2007
    Hmm. Že bych se třeba podepsala? Vzhledem k tomu, že na tyhle stránky chodím jako jediná holka, předchozí příspěvek je buď ode mne, nebo od nějakého utajeného homosexuála.
    Kdybys Homéra připojila přes generátor do elektrické sítě, tak by jsme mohli odpojit všechny tepelné elektrárny. Myslím, že se otáčí opravdu obrovskou rychlostí... Jako fan mytologie (nejen řecké) jsem málem přišel kroucením o hlavu...
  • MIlMIl
    upraveno 19. června 2007
    Rytíř: Spadl na hlavu. Amíci dělali Tróju jako velkofilm a buď se nechtěli pachtit v mytologii, které nerozumí, nebo chtěli ušetřit za efekty, ale chtít natočit jak to ve skutečnosti asi bylo... To je vtip.
  • upraveno 19. června 2007
    No Trója je očividně dost kontroverzní. ;) Mně je vcelku jedno, jak to chtěli natočit. Příběh mi nevadí, beru to jako legitimní pohled na věc, věděl jsem předem, co s tím zamýšlej a s tím jsem na to šel. Byl to přeci záměr polidštit ten příběh, udělat z toho historický velkofilm a ne fantasy či mytologii. V tom se shoduju s Rytířem. A nemuselo by to bejt vůbec špatný, kdyby to pořádně prostříhali a dodali tomu víc šťávy, případně sehnali hezkou a schopnou Helenu. ;))
  • MIlMIl
    upraveno 20. června 2007
    Souhlasím s Alekem. Spousta lidí mi říkala, že např. 3 piráti jsou zbytečně uměle natahovaní (sám jsem neviděl, bo s novorozencem nemůžou jít rodiče spolu do kina a sám či s kamarádama to není ono). LOTR by mohl být 2x tak dlouhý a dle mého by to bylo akorát. Já mám totiž rád dlouhý záběry i dlouhý rozhovory, pokud jsou trošku o něčem. Naopak nemusím dlouhé akční scény (obě hlavní bitvy v LOTRovi mi přišli trapně nadstavované - Aragorn a Gimli skákající na skuruty s beranidlem v kontrastu s rychlým koncem Theodéna a prvního z devíti).
    A Trója? Všimněte si, že v mnoha amerických filmech krev doslova stříká na všechny strany, ale po bitvě jsou všichni více méně čistí a NEZRANĚNÍ.
  • upraveno 26. října 2007
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. října 2007
    Depp? Když už, dokázal bych si ho představit možná jako Edmura a i na něj je trochu starej.
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    upraveno 27. října 2007
    Ale co Edmure, to je čestnej rytíř. Marillion, to je ono. :))
  • upraveno 27. října 2007
    Edmura? Probůh...a ještě čestnej chlap? ;) Já bych si uměl Deppa představit možná jako Rudou zmiji Oberyna.
    Já myslím, že Depp by byl dokonalej Malíček....
    Myslim, že Johnny Depp by zvládl skvěle zahrát ledacos Brienne počínaje, ale zcela jasně v něm vidím Rhaegara. Jenže pravda velké jméno by muselo dostat velkou, nejlépe hlavní, roli.
    Tak ten Johnny jako Jon je spíš takový úsměvný výstřel do tmy... :P to snad nemůže nikdo myslet vážně. Ale jinak - kdepak ses, Aleku dočetl o postojích HBO k rozpočtu? Link, pls. :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.