Gendry celý život pracoval ako kováč koľko žien si podľa teba u neho kúpilo zbroj? Koľko si kúpilo meč? NIkdy v živote asi ženu bojovníčku nevidel, no keď zistil že Arya je dáma snažil sa k nej správať lepšie, ani to síce nevedel lebo proste tak nebol vychovaný. Prirovnávať Tarlyho k 14-15 ročnému chalanovi mi nepríde fér, hlavne ak názor že žena by nemala byť bojovníčka zdieľa väčšina ľudí v Západozemí.
Jojen 8 ročný chlapec, ktorý nasleduje vieru vo svoje sny a chce pomôcť ochrnutému mrzáčkovi stať sa rytierom a pomocníkom. Nebojí sa zájsť za Zeď, kde ma život na mále. A je chytrý aj na svoj malý vek. Gendry O dosť veľa rokov starší od Jojena a vôbec nie tak chytrý, len zbytočne a hlúpo tvrdohlavý.
Napriek tomu Jojen dostáva nuly zatiaľčo Gendry pluská. Interesting.
Jojen ma sny ktoré mu povedali čo má robiť, mal výchovu od otca Lorda takže vie ako sa správať. Gendry hoci je bastard je lepší kováč (aplikujem rovnakú logiku), odišiel z Harenova kde mohol mať pokojný život pridal sa k Dondarrionovy lebo veril že robí dobrú vec a nepotreboval to ani vidieť v snoch. To ako keby si vyčítal Gendrymu že nevie čítať, kde sa to mal naučiť? Keby mal aj on zelené sny a rozhodol sa ich nenasledovať chápal by som že ho porovnávaš s Jojenom ale oni 2 sa proste porovnať nedajú.
Komentáře
Jojen 0 (50)
Melisandra -1 (25)
Gendry +2 (30)
Jojen 0 (50)
Melisandra -1 (24)
Gendry +2 (32)
Jojen +2 (52)
Melisandra -1 (23)
Gendry 0 (32)
Jojen -1 (51)
Melisandra 0 (23)
Gendry +2 (34)
Jojen 0 (51)
Melisandra +2 (25)
Gendry -1 (33)
8 ročný chlapec, ktorý nasleduje vieru vo svoje sny a chce pomôcť ochrnutému mrzáčkovi stať sa rytierom a pomocníkom. Nebojí sa zájsť za Zeď, kde ma život na mále. A je chytrý aj na svoj malý vek.
Gendry
O dosť veľa rokov starší od Jojena a vôbec nie tak chytrý, len zbytočne a hlúpo tvrdohlavý.
Napriek tomu Jojen dostáva nuly zatiaľčo Gendry pluská. Interesting.
Jojen +2 (53)
Melisandra 0 (25)
Gendry -1 (32)
64. hlasování
Jojen 0 (53)
Melisandra -1 (24)
Gendry +200 (34)
ma sny ktoré mu povedali čo má robiť, mal výchovu od otca Lorda takže vie ako sa správať.
Gendry
hoci je bastard je lepší kováč (aplikujem rovnakú logiku), odišiel z Harenova kde mohol mať pokojný život pridal sa k Dondarrionovy lebo veril že robí dobrú vec a nepotreboval to ani vidieť v snoch.
To ako keby si vyčítal Gendrymu že nevie čítať, kde sa to mal naučiť? Keby mal aj on zelené sny a rozhodol sa ich nenasledovať chápal by som že ho porovnávaš s Jojenom ale oni 2 sa proste porovnať nedajú.
áno Jojen je o rok mladší ako Gendry.
65. bodování
Jojen (52)
Melisandra (26)
Gendry (34)
Jojen 0 (52)
Melisandra +2 (28)
Gendry -1 (33)
Jojen 0 (52)
Melisandra +2 (30)
Gendry -1 (32)
Jojen 0 (52)