Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

1157158160162163313

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 7. prosince 2012
    43.bodování

Jaime +1 (72)
    Jojen 0 (45)
    Melisandra -1 (19)
    Gendry +2 (30)
  • 44.bodování

Jaime +2 (74)
    Jojen 0 (45)
    Melisandra +1 (20)
    Gendry -1 (29)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 45.bodování

Jaime +2 (76)
    Jojen 0 (45)
    Melisandra -1 (19)
    Gendry+1 (30)
  • PhoebeaPhoebea I see you
  • 46.bodování

Jaime +2 (78)
    Jojen +1 (46)
    Melisandra -1 (18)
    Gendry+0 (30)
  • Jaime
    - chlápek který by byl ochotný kvůli kundičce své vlastní ségry začít válku je šílenec a neskutečnej frajer
    - navíc má charisma tak hustý, že by se dalo krájet
    - no a jinak je to arogantní bezcharakterní hajzl:-)
    Jojen
    - pár přátel stačí mít, co uměj za to vzít.....Jojen je kámoš, co nenechal Brana ve štychu a riskoval svůj život...to si minimálně bodík zaslouží
    Melisandra
    Pěkný zrzky jsou moc fajn, ale tahle je úplně mimo...Stanis a spasitel světa, Azor Ahai? To se dřív budou Jiní opalovat na sluníčku...
    Gendry
    - dobrej kluk..sympaticky zatvrzelej
  • 48.

Jojen -1 (46)
    Melisandra 0 (17)
    Gendry +2 (32)
  • 49. hlasování

Jojen Reed +2 (48)
    Melisandra -1 (16)
    Gendry 0 (32)
    50. hlasování

Jojen Reed +2 (50)
    Melisandra 0 (16)
    Gendry -1 (31)

I'm Brandon Upsidedownborn and I will kill Gendry, with fayah and bludt
  • 51.

Jojen 0 (50)
    Melisandra +2 (18)
    Gendry -1 (30)
  • 52. hlasování

Jojen 0 (50)
    Melisandra +2 (20)
    Gendry -1 (29)

Na něéééj!!! :spike:
    BTW: Nemal by sa Gendry v podstate čítať Gendráj/Džendráj/Dž'indráj :D To znie tak japonsko-ninjovsky
  • @MissUtahraptor :applause:

@Gendry :spike: :dance:
  • 53. hlasování

Jojen 0 (50)
    Melisandra +2 (22)
    Gendry -1 (28)
  • Za Mel!!! :D :onfire:
    Tak to nějak solidně ukončete (Gendry pryč, do dalšího Rudá kněžka ;)), já jedu pa, do temných krajů bez internetu.

P.S.: Hlídejte si číslíčka a součty. ;)
  • @MissUtahraptor Papá a nezapomeň si baterku. ;-)
  • @MissUtahraptor Myslím, že tvá víra v Rhlora ti bude svítit na cestu, Melisandromanko :-)
  • 54. hlasování

Jojen 0 (50)
    Melisandra +2 (24)
    Gendry -1 (27)
  • @Gardien :applause:
  • Ja som sa hlasovania dosť dlho zdržal.. ako je moŽne Že tamten vyhráva nad Mel?
  • 55. hlasování

Jojen +2 (52)
    Melisandra 0 (24)
    Gendry -1 (26)

Hlasujte pro Jojena nebo si pro vás přijde Jožin z Bažin :twisted:
  • upraveno 7. prosince 2012
    56. bodování

Jojen -1 (51)
    Melisandra 0 (24)
    Gendry +2 (28)

Co vám všem ten prudce sexy osvalený klučina udělal? A já jsem si naivně říkala - taková jednoduchá sympatická postava, ten postoupí hned. Ten kluk ušatá si přece nezaslouží vyřadit :-)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    @Lady_Sansa Ty taky musíš zkazit každou zábavu :( :-x
  • @Everett_Young Kdybyste všichni hlasovali pro Mel a nebyla by v cestě žádná překážka, taková zábava by to už nebyla, ne? ;-)

P.S.: Kriso, kde jsi? Gendry a já tě zoufale potřebujme :-)
  • 57. bodování

Jojen -1 (50)
    Melisandra +2 (26)
    Gendry 0 (28)
    Sansa
    Nu, Gendry je tvrdohlavý blbec, čo si myslí, že je strašne dôležitý ako odhodený bastardko a že je jediný dobrý keď sa musel so životom tak bastardsky pasovať. Ale to môže byť len môj pocit. Ale tá jeho tvrdohlavosť a to, že sa vysmial a neakceptoval Brienne ako bojovníčku o ňom svedčí, že má podobný názor ako Randyll "Go to kitchen and make me sandwitch", ktorý sa mi nepáči a preto na mňa Gnedry pôsobil skoro vždy úplne nesympaticky.

Melisandra je síce fanatička, ale nie najhoršie z nich. Ona verí, že jej viera je jediná, pretože má o tom dôkazy. Spravili Starí bohovia nejaké kúzlo? Neda neochránili, Brana neochránili, Robba neochránili. Spravil Potopený boh nejaké kúzlo? Balon vstal v jeho mene a bolo mu to na prd. A čo R'hllor? Stannis pomaly vstáva zo sračiek, žije, začína mať navrch a to vďaka tomu, že Mel ovláda čary ako je rodenie tieňov. A ak mal Stannis neúspech, bolo to preto, lebo Rohlík sa zlobil, že Stannis nie je na Zdi, kam patrí Azor Ahai. Neodpovedajte na tieto otázky o dôkazoch kúzelnej moci bohov, ani nereagujte na to, že som Stannisa označil za AA a Melinu vieru za jedinú - nejde o môj názor, len som sa vám snažil ukázať jej hlavu. Takto myslí ona. Vidí strom akých videla už dosť a vidí boha, ktorý jej dáva moc nepotrebovať jesť, spať a vie rodiť tiene. Vie vidieť budúcnosť. Možno sú to draky, možno to má X iných dôvodov, ale Mel verí, že je to kvôli R'hllorovi. Takže reálny fanatizmus tohto sveta a fanatizmus z Piesne by som neporovnával. Hovoriť o viere, že je pravdivá lebo pretože na základe veštieb a bez dôkazu a to, že nemôžete dokázať jej nepravdivosť je alibizmus, ale akceptujem ich. Ale je pokrytectvo, keď takáto viera hovorí o inej viere posudky. Akoby sa chceli pretekať v uveriteľnosti. Mel zato má niečo, čo považuje za dôkazy existencie jej boha a tak sa jej nečudujem.

Mel je všeobecne divná. Síce presadzuje svojho boha, chcela od Divokých, aby symbolicky spálili vetvičky, no potom povedala Jonovi vetu v zmysle "Ale ti tví Divocí se pořád klaněj hluchým stromům.". Povedala to spôsobom, akoby sa snažila ich "napraviť", no neusilovala o to choro fanaticky. Prosto povedala "tak nech. Nech žijú vo falošnej viere." Nehovorím, že Mel je tá najlepšia osoba, ale obetovala svoj život pre službu bohu, v ktorého verí. A v záchranu sveta. A precestovala kvôli tomu celý svet. To ju robí lepšou než je Gendry. Aspoň u mňa. Stále však nie je lepšia ako Jojen, ktorý nemusí byť fanatik, aby pomáhal Branovi a je to slušný hoších, takže Jojen plus, Meli nič a Gendry mínus.

Je to dostatočné vysvetlenie prečo som nedal body tomu tvojmu sexy mandantovi?
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.