@Everett_Young Protože Melisandra je šílená fanatička a ty já nesnáším. Gendry je sympatický kladný ňoumič, pro které mám jakousi pochybnou slabost. A pro jistotu asi po 150. dodám, že nehodnotím racionálně, ale pouze na základě sympatií, které nemusí mít žádné logické vysvětlení.
Jaime je druhý nejzábavnější Lannister. Žabožrouty mám ráda, díky nim jsou Branovy kapitoly snesitelnější, ale v téhle skupině podpořím Melisandru, jakkoli mě rozčiluje, vkládám do ní jisté naděje. Doufám, že to na severu ještě pěkně rozsvítí. Gendry by si měl vykovat novou přilbu, telecí.
Jaime Lannister - charismatičností zakrývá to, že shazuje děti z věží Jojen Reed - sympatický, ale nijaký - v podstatě jen autor vysvětlivek Melisandra - díky Tanci Gendry - mám slabost pro vidláky
Jaime - Nejdřív to byl taký parchant!!! Pak jsem si ho oblíbil pro to jeho uvažování a tu proměnu, super! Jojen - zelené sny, super...pff...ale za Brana ho ctím Mel - jestli nepomůže Lordu Sněhovi, tak toho bodu budu litovat Gendry - čekal jsem trochu zajímavější a důležitější úlohu..
Jaime - jedna z mých nejoblíbenějších, ne-li nejoblíbenější postava (dřív než jsem viděla seriál :-) Jojen - nějak mu ta jednička zbyla Mel - začíná se to zlepšovat, ale to má za Renlyho Gendry - hodný ňouma, myslím, že o něm už moc neuslyšíme
Komentáře
A pro jistotu asi po 150. dodám, že nehodnotím racionálně, ale pouze na základě sympatií, které nemusí mít žádné logické vysvětlení.
Jaime Lannister +2 (28)
Jojen Reed 0 (27)
Melisandra +1 (22)
Gendry -1 (21)
Jaime je druhý nejzábavnější Lannister. Žabožrouty mám ráda, díky nim jsou Branovy kapitoly snesitelnější, ale v téhle skupině podpořím Melisandru, jakkoli mě rozčiluje, vkládám do ní jisté naděje. Doufám, že to na severu ještě pěkně rozsvítí. Gendry by si měl vykovat novou přilbu, telecí.
podľa tejto logiky mal postúpiť aj Moqorro, veď aj on si ide nájsť (alebo už našiel?) svojho Azor Ahaia s ktorým zachráni svet.
Jaime Lannister -1 (27)
Jojen Reed 0(27)
Melisandra +1(23)
Gendry +2 (23)
Jaime Lannister - charismatičností zakrývá to, že shazuje děti z věží
Jojen Reed - sympatický, ale nijaký - v podstatě jen autor vysvětlivek
Melisandra - díky Tanci
Gendry - mám slabost pro vidláky
Jaime Lannister -1 (26)
Jojen Reed +1(28)
Melisandra 0(23)
Gendry +2 (25)
Jaime Lannister +2 (28)
Jojen Reed +1(29)
Melisandra -1(22)
Gendry 0 (25)
Jaime Lannister +1 (29)
Jojen Reed -1(28)
Melisandra 0(22)
Gendry +2 (27)
Jaime Lannister +1 (30)
Jojen Reed +2 (30)
Melisandra -1 (21)
Gendry 0 (27)
Jaime Lannister +2 (32)
Jojen Reed 0 (30)
Melisandra +1 (22)
Gendry -1 (26)
Jaime Lannister +2 (34)
Jojen Reed 0 (30)
Melisandra +1 (23)
Gendry -1 (25)
Jaime Lannister +2 (36)
Jojen Reed 0 (30)
Melisandra +1 (24)
Gendry -1 (24)
Jaime - Nejdřív to byl taký parchant!!! Pak jsem si ho oblíbil pro to jeho uvažování a tu proměnu, super!
Jojen - zelené sny, super...pff...ale za Brana ho ctím
Mel - jestli nepomůže Lordu Sněhovi, tak toho bodu budu litovat
Gendry - čekal jsem trochu zajímavější a důležitější úlohu..
Jaime Lannister +2 (38)
Jojen Reed +1 (31)
Melisandra -1 (23)
Gendry 0 (24)
Jaime - jedna z mých nejoblíbenějších, ne-li nejoblíbenější postava (dřív než jsem viděla seriál :-)
Jojen - nějak mu ta jednička zbyla
Mel - začíná se to zlepšovat, ale to má za Renlyho
Gendry - hodný ňouma, myslím, že o něm už moc neuslyšíme
Jaime Lannister +1 (39)
Jojen Reed +2 (33)
Melisandra 0 (23)
Gendry -1 (23)