Mě to taky tak přijde, něco jako starý indián (ty čáry na tvářích, nechci být rasistická, ale prostě šaman jako vyšitej), který to přehnal s podpůrnou látkou.
Mi vadí, že ji (Dany) většinou kreslí/malují strašně starou. Má jí být nějakých 14 (když má malé dráčky) a na skoro na všech obrázcích vypadá tak o 10 let starší. Ten první obrázek (v prvním příspěvku) a druhý obrázek (v druhém příspěvku) od MU je IMHO nejvěrnější k tomu jejímu věku.
edit: a taky mi vadí, jaký jí všichni dělají dudy :D.
No, ona potratila někdy v šestém měsíci. Takové cecky by jí ale fakt nenarostly a brzo by jí zase "splaskly" (přestane tvořit mléko). Navíc na těch obrázcích nejsou mateřská prsa, ale "kozy jako vozy, aby se bylo na co dívat". Pochybuju, že je autoři/autorky dělali větší kvůli těhotenství.
@MissUtahraptor No, než otěhotněla, tak to taky trvalo a Hra rozhodně netrvá víc než rok, takže počítám, že byla v 6. max 7. měsíci. Vem si, že celá Píseň (5 knih) zahrnuje období tak dvou-tří let.
Yops, ak by tam boli texty typu I'm Mance the Rider and my vengeance is coming... Alebo čosi také :) Ale aj tak je to skvelé.. Hlavne tie notičkypri Tyrionovi :D
Komentáře
edit: a taky mi vadí, jaký jí všichni dělají dudy :D.