@Everett_Young Jojo, zákony evoluce, mršky jedny..u Vás, logických a racionálních pánů tvorstva, to prostě nemůžou být nízké pudy, alébrž "zákony " a navíc "evoluce" k tomu ;-)
@Isca No, mysli si co chceš, jak říkám, mám úplně jiný vkus než většina lidí, a navíc mi jde hlavně o inteligenci (jo je to stejně pokrytecký jako když jde o vzhled já vím a je mi to celkem jedno), a pak taky o to mít co nejvíce společných zájmů ( = možnost založení vztahu především na pevném přátelství = větší pravděpodobnost výdže). Vzhled je třetí kritérium v pořadí a v případě vysoké schody v předchozích dvou bodech může být snadno zanedbán. Dále, úplný ultra racionalista nejsem.... bohužel, je to škoda. A moc bych chtěl vidět tebe jak se lísáš k takovému Tyrionovi se slovy: "na vzhledu přece nezáleží."
Nechci být hnusná, nebo grammar nazi, protože existují různé poruchy (dis-cokoli apod.) a jiné důvody. ALE neustálé popisování se jako proklatě inteligentní jedinec, který nebaží po kráse, ale po inteligenci, protože je prostě nehorázně chytrej a následné napsání "vysoké schody", mi přináší fyzické utrpení.
Taky mám často problém, že nevím, jestli se píše s/z, ě/ně...ale existují online slovníky spisovné češtiny, kam se není problém podívat.
Nemám ráda, když se na fórech zbytečně upozorňuje na pravopisné chyby druhých. Ale v kombinaci se zmínkou podmínky extrémní inteligence u své drahé polovičky to působí tak trošku jako chvástání se. :)
@Isca Z mého každodenního pozorování zatím opravdu vyplynul tento výsledek. Pokud máš nějaké argumenty svědčící o jeho nesprávnosti, sem s nimi, samozřejmě je přečtu a vezmu v úvahu.
Komentáře
To byla narážka na "průměrování" MV při kontole podpisů peticí prezidentských kandidátů. Popojedem.
Taky mám často problém, že nevím, jestli se píše s/z, ě/ně...ale existují online slovníky spisovné češtiny, kam se není problém podívat.