Pro změnu dvě velká dilemata. Nájemný vrah, nebo prastrýček? Královna všehomíra, nebo znepokojivá mrtvola? Vidím to na další obměňování v závislosti na momentálním skóre. :D
Druhé kolo bude sakra těžké (nemluvě o těch dalších). Jaqen - i když zrovna nezachraňuje zraněná a opuštěná koťátka a štěňátka, je mi velmi sympatický a mám ho v Aryině lince dokonce raději než Syria. Ale musím přiznat, že tomu asi hodně pomohla seriálová verze - Tom Wlaschiha je bůh. Studenoruký - vím, že o něm nic nevím a že tomůže být záporák jako prase, ale něco mě na něm fascinuje a táhne mě to k němu (asi možnost, že to je Benjen). Na Bryndena a Danny mi zbyla 0 a -1 a i když bych oběma chtěla dát něco lepšího (Bryndenovi bod a Danny nulu (mám ji docela ráda, ale začíná být fakt dost nebezpečná) zbylo na ně tohle obodování.
Brynden kde si? s kym tam si? čo tam robíš? budeš v nejakom POV? Jaqen čo ty robíš v Oldtowne? Dúfam že pomôžeš Samovi rovnako ako Aryii Dany nemam rád, ale niekedy som ju rád mal + ma zaujíma čo vymyslí v tej pustatine Drak vs Horda? Coldhands Neviem čo si o ňom myslieť ale budem striedať body s ním a Dany ak by náhodou bol dobrý.
Brynden i Studenoruký mě nechávají chladnou, tady se rozmýšlím mezi Jaqenem a Dany. Hmm, vrah-sympaťák nebo pubertální dobyvatelka? :-k Asi je budu střídat...
Komentáře
Mistr Luwin +2 (79)
Shireen Baratheon 0 (6)
Thoros z Myru -1 (11)
CC
1. hlasování
Brynden Tully +1 (21)
Jaqen H'ghar +2 (22)
Daenerys Targaryen 0 (20)
Studenoruký -1 (19)
Pro změnu dvě velká dilemata. Nájemný vrah, nebo prastrýček? Královna všehomíra, nebo znepokojivá mrtvola? Vidím to na další obměňování v závislosti na momentálním skóre. :D
Brynden Tully +1 (22)
Jaqen H'ghar 0 (22)
Daenerys Targaryen +2 (22)
Studenoruký -1 (18)
Brynden Tully +1 (23)
Jaqen H'ghar -1 (21)
Daenerys Targaryen +2 (24)
Studenoruký 0 (18)
Brynden Tully 0 (23)
Jaqen H'ghar +2 (23)
Daenerys Targaryen -1 (23)
Studenoruký +1 (19)
Druhé kolo bude sakra těžké (nemluvě o těch dalších).
Jaqen - i když zrovna nezachraňuje zraněná a opuštěná koťátka a štěňátka, je mi velmi sympatický a mám ho v Aryině lince dokonce raději než Syria. Ale musím přiznat, že tomu asi hodně pomohla seriálová verze - Tom Wlaschiha je bůh.
Studenoruký - vím, že o něm nic nevím a že tomůže být záporák jako prase, ale něco mě na něm fascinuje a táhne mě to k němu (asi možnost, že to je Benjen).
Na Bryndena a Danny mi zbyla 0 a -1 a i když bych oběma chtěla dát něco lepšího (Bryndenovi bod a Danny nulu (mám ji docela ráda, ale začíná být fakt dost nebezpečná) zbylo na ně tohle obodování.
Brynden Tully +2 (25)
Jaqen H'ghar +1 (24)
Daenerys Targaryen 0 (23)
Studenoruký -1 (18)
Brynden kde si? s kym tam si? čo tam robíš? budeš v nejakom POV?
Jaqen čo ty robíš v Oldtowne? Dúfam že pomôžeš Samovi rovnako ako Aryii
Dany nemam rád, ale niekedy som ju rád mal + ma zaujíma čo vymyslí v tej pustatine Drak vs Horda?
Coldhands Neviem čo si o ňom myslieť ale budem striedať body s ním a Dany ak by náhodou bol dobrý.
Brynden Tully +1 (26)
Jaqen H'ghar 0 (24)
Daenerys Targaryen -1 (22)
Studenoruký +2 (20)
Dany fakt nemusím, Jaqen je v seriálu lepší než v knize, ale Bryndena mám radši. No a Studenoruký je sympatický strašidlák.
Brynden Tully +1 (27)
Jaqen H'ghar 0 (24)
Daenerys Targaryen +2 (24)
Studenoruký -1 (19)
Brynden Tully -1 (26)
Jaqen H'ghar +1(25)
Daenerys Targaryen +2 (26)
Studenoruký 0(19)
Brynden Tully 0 (26)
Jaqen H'ghar +2 (27)
Daenerys Targaryen +1 (27)
Studenoruký -1 (18)
Brynden i Studenoruký mě nechávají chladnou, tady se rozmýšlím mezi Jaqenem a Dany. Hmm, vrah-sympaťák nebo pubertální dobyvatelka? :-k Asi je budu střídat...
Brynden Tully 0 (26)
Jaqen H'ghar +1 (28)
Daenerys Targaryen +2 (29)
Studenoruký -1 (17)
Brynden Tully 0 (26)
Jaqen H'ghar +1 (29)
Daenerys Targaryen +2 (31)
Studenoruký -1 (16)
Brynden Tully +2 (28)
Jaqen H'ghar +1 (30)
Daenerys Targaryen -1 (30)
Studenoruký 0 (16)