@Everett_Young Nevím, jestli jsem ji viděl, asi ne, páč se mi žádná adaptace nelíbila. Viděl jsem jich jeden čas několik dost podobných hned po sobě a všechny byly dost podobné a dost podobně špatné.
@Everett_Young Hmm, stačí mi si přečíst "...a musí se spolehnout jen na pomoc mladé ženy, která se sem dostala ještě jako dítě" a je vymalováno. Je možný, že jsem i to viděl, páč snad do každý z těch blbejch adaptací nějakou ženskou naroubovali...
Což neznamená, že bych měl něco proti ženám, ale když vidím ty pokusy o "uchopení klasiky jinak", jímá mě vždycky hrůza.
EDIT: kromě toho, že jsem v tomhle dost srab, tak navíc z předmětů, které učím (učil jsem), je pouze zápočet. Takže jsem de facto zkoušel jen jednou, když jsem bral předmět za kolegu, co byl semestr ve Státech. A to jsem ještě měl asi nejlepší ročník modelářů, kteří u nás za poslední roky byli. Ti se zkoušeli skoro sami, nejhorší jsem snad dal jedno D-čko, a to kdoví jestli :D
Komentáře
King Kongem jsem chtěla argumentovat taky, ale raději jsem to nechala být :)
Závěr se mi docela líbil, i když kouzla originálu to prostě edosáhlo, to ani nemohlo.
@alek Pche, divočina. Kdyby radši konečně natočili Doyleův Ztracený svět tak, jak si zaslouží.
http://www.csfd.cz/film/20033-ztraceny-svet/
Což neznamená, že bych měl něco proti ženám, ale když vidím ty pokusy o "uchopení klasiky jinak", jímá mě vždycky hrůza.
Co jste s nimi provedli? Spálili je?