Povídka č. 13 /3. kolo/ - Ice & Fire

upraveno 1. února 2014 v Povídky

Komentáře

• Už zase mě někdo sejmul! =D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    Asi někomu pěkně ležíš v žaludku :o))
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @heavy_head Přísahám, že já tentokrát nic :)
  • Ty jo....ty povídky jsou dlouhý jak tejden. Nemůžete psát něco krátkýho a výstižnýho?:-)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    A helejó, som tam aj ja =D
  • Fůj, nemrtvej mamůůůt!!! 8-O
    (O tom se mi ještě nezdálo... :anxious: )
    =D
  • Jon mulat :-D Vtipné a zábavné :-)
  • Pekne a svizne, koniec sa cital naozaj jednym dychom.
    Trochu rusili nevhodne (ne)umiestnene ciarky.
    Plnohodnotny pribeh by bol z toho aj bez spojenia so sucasnostou, jemne ma to rusilo, ale mozno to bolo sposobene tym, ze to to citala nadvakrat.
    Prislo mi hlupe od Divokych, ze sa nezbavili toho mamuta, ked ho objavili. Ved vedeli, ze pre nich predstavuje nebezpecenstvo.
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Chtěl jsem napsat nějakou kritiku a vytknout pár nelogičností z první poloviny povídky. Ale od půlky už jsem se zmohl jen přiblblí úsměv :-)
  • Černoch Jon mě pobavil, i když se divím, že se nad jeho divnou vizáží nikdo nepozastavil :-)Je to svižné, zábavné, ucelené a navíc povídky zpoza Zdi miluji. :-)
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Svižná, zábavná a strašně vtipná povídka.
    V Jonovi se úplně vidím - mám ráda nadávku "ty saláte", taky často mívám nápad svalit se ksichtem do sněhu a plavat, čárky při opakování slova dělám taky a miluju Foos :).
    Popis Ygritte/Gerilly se mi škodolibě líbil. Rozběsněný zálesák, barva mrkve a rasisti pobavili. Za mne palec vzhůru.
  • Co se týče (ne)mrtvého mamuta v dané situaci mi přišlo jeho spálení jako zbytečně zdržující a nesnadno proveditelná věc. Vlhká nejspíš i namrzlá mamutí srst pravděpodobně nehoří jako troud a vzhledem k absenci benzínu, petroleje, plamenometu nebo dostatečné zásoby dříví si nedovedu představit, jak by to měli udělat (nějaký nápad?). Navíc se blížil soumrak a kdo ví, co by mohla taková pohřební hranice ze tmy přivolat, možná daleko horší věci než zombie mamuta? Pro naši skupinku bylo v dané chvíli hlavní proklouznout možná co nejrychleji a nenápadně ke svému cíli a po nás potopa. Zpáteční cesta zatím nebyla předmětem plánování.

Řešit, proč je Jon černý a jak se postupně adaptuje na cizí prostředí mi přišlo zbytečně uspávající, takže nakonec přeskočeno. Navíc jsem Svobodný lid brala jako dostatečně "frí" na to, aby neřešili barvu pleti :D
    Ygritte nemám ráda a Jon zpočátku taky vůbec ne, ale postupně pro něj přestává být "Gorilou" a možná by si k ní časem našel cestičku. Bohužel, než se do ní stačil bláznivě zamilovat odkrouhli mu ji Jiní :other:
    co se dá dělat. Jinak, taky mám docela ráda Foo Fighters, navíc vzhledem k avataru Krisy a jejím příspěvkům, se mi tak nějak některá její prohlášení spojila dohromady s postavou Jona Sněha. Takže vznikl Jon fanoušek Foo Fighters :D

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
  • takze Dreamer = Lena247 :)
    moja zvedovost ukojena :)
  • @Hildegarda no jo, můj originální email z osmé třídy :D
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.