Wyman Manderly +1 (80) Robb Stark +2 (79) Areo Hotah -1 (30)
Fakt mě překvapilo, že Wyman porazil Robba. Přemýšlela jsem, jestli taktizovat a dát Wymanovi -1, aby ho mohl Robb ještě přeskočit, ale v tomhle případě by mi to bylo proti srsti :)
@Krisa Mě to moc nepřekvapuje. Za prvé máme Manderlyho v živější paměti a za druhé jeho počínání má zatím efekty, které většina z nás vidí jako pozitivní (o Robbovi víme, že se to říct nedá).
Mistr Luwin +2 (22) Stannis Baratheon +1 (21) Shireen Baratheon 0 (20) Thoros z Myru -1 (19)
Luwin- starý pán si třetí kolo beze sporu zaslouží, i když na další postup už asi bude "moc malý pán". Stannis je mi sice dále stejně nesympatický, ale jako druhé plusko je jasná volba. Shireen- (ne)škodný neutrál. Thoros- pryč s bratrskou sebrankou !!! :twisted::spike::onfire:
Mistr Luwin +2 (24) Stannis Baratheon +1 (22) Shireen Baratheon 0 (20) Thoros z Myru -1 (18)
MU to řekla víceméně za mě - Stannise nemám ráda, ale tady si to plus prostě zaslouží. Radši bych ho sice dala Shireen, ale to by asi nebylo spravedlivé. A všem dosavadním písňovým fanatikům patří zatracení!
Mistr Luwin -1 (23) Stannis Baratheon +2 (24) Shireen Baratheon 0 (20) Thoros z Myru +1 (19)
Stannis tým čo urobil na konci 3 knihy si u mňa získal obrovský rešpekt. Thoros no čo už mám rád Bericovu bandu + je spojený s náboženstvom čo mam tiež rád, jeho zmena z opilca na "božieho" muža sa mi páči tiež. Dufam že v nasledujúcej knihe sa postaví UnCat Shireen deti do 3 kola! Podme Robert Shireen a Tommen!
Mistr Luwin +2 (31) Stannis Baratheon +1 (31) Shireen Baratheon 0 (17) Thoros z Myru -1 (17)
Podotýkám, že mám radši Shireen než Stannise, ale je fakt, že o Shireen toho moc nevíme (možná proto ji mám ráda :) ), tak podpořím taťku. Vypadá to, že ho tu většina chce ve třetím kole, tak prosím.
Uff, těžká skupina na rozhodování, dvakrát sympatický mi není nikdo, ale u Luwina je to čistě subjektivní pocit, u Shireen kvůli tomu, že o ni nic nevíme a pro Thorose by hlasoval hlavně Robert (ať má kumpána :-)
Komentáře
Wyman Manderly +1 (79)
Robb Stark +2 (77)
Areo Hotah -1 (31)
Wyman Manderly +1 (80)
Robb Stark +2 (79)
Areo Hotah -1 (30)
Fakt mě překvapilo, že Wyman porazil Robba. Přemýšlela jsem, jestli taktizovat a dát Wymanovi -1, aby ho mohl Robb ještě přeskočit, ale v tomhle případě by mi to bylo proti srsti :)
Robb Stark +2 (81)
Areo Hotah -1 (29)
1. hlasování
Mistr Luwin +2 (22)
Stannis Baratheon +1 (21)
Shireen Baratheon 0 (20)
Thoros z Myru -1 (19)
Luwin- starý pán si třetí kolo beze sporu zaslouží, i když na další postup už asi bude "moc malý pán".
Stannis je mi sice dále stejně nesympatický, ale jako druhé plusko je jasná volba.
Shireen- (ne)škodný neutrál.
Thoros- pryč s bratrskou sebrankou !!! :twisted: :spike: :onfire:
Mistr Luwin +2 (24)
Stannis Baratheon +1 (22)
Shireen Baratheon 0 (20)
Thoros z Myru -1 (18)
MU to řekla víceméně za mě - Stannise nemám ráda, ale tady si to plus prostě zaslouží. Radši bych ho sice dala Shireen, ale to by asi nebylo spravedlivé. A všem dosavadním písňovým fanatikům patří zatracení!
Mistr Luwin -1 (23)
Stannis Baratheon +2 (24)
Shireen Baratheon 0 (20)
Thoros z Myru +1 (19)
Stannis tým čo urobil na konci 3 knihy si u mňa získal obrovský rešpekt.
Thoros no čo už mám rád Bericovu bandu + je spojený s náboženstvom čo mam tiež rád, jeho zmena z opilca na "božieho" muža sa mi páči tiež. Dufam že v nasledujúcej knihe sa postaví UnCat
Shireen deti do 3 kola! Podme Robert Shireen a Tommen!
Mistr Luwin +2 (25)
Stannis Baratheon +1 (25)
Shireen Baratheon -1 (19)
Thoros z Myru 0 (19)
Mistr Luwin +2 (27)
Stannis Baratheon +1 (26)
Shireen Baratheon -1 (18)
Thoros z Myru 0 (19)
Mistr Luwin +1 (28)
Stannis Baratheon +2 (28)
Shireen Baratheon 0 (18)
Thoros z Myru -1 (18)
Mistr Luwin +1 (29)
Stannis Baratheon +2 (30)
Shireen Baratheon -1(17)
Thoros z Myru 0 (18)
Mistr Luwin +2 (31)
Stannis Baratheon +1 (31)
Shireen Baratheon 0 (17)
Thoros z Myru -1 (17)
Podotýkám, že mám radši Shireen než Stannise, ale je fakt, že o Shireen toho moc nevíme (možná proto ji mám ráda :) ), tak podpořím taťku. Vypadá to, že ho tu většina chce ve třetím kole, tak prosím.
Mistr Luwin +2 (33)
Stannis Baratheon 0 (31)
Shireen Baratheon +1 (18)
Thoros z Myru -1 (16)
Mistr Luwin +2 (35)
Stannis Baratheon 0 (31)
Shireen Baratheon -1 (17)
Thoros z Myru +1 (17)
Mistr Luwin +2 (37)
Stannis Baratheon +1 (32)
Shireen Baratheon -1 (16)
Thoros z Myru 0 (17)
tak se zdá, že tady může již dojít k vynulování osoby, která není vůbec špatná....
Mistr Luwin +1 (38)
Stannis Baratheon +2 (34)
Shireen Baratheon -1 (15)
Thoros +0 (17)
Mistr Luwin +1 (39)
Stannis Baratheon +2 (36)
Shireen Baratheon +0 (15)
Thoros -1 (16)
Mistr Luwin -1 (38)
Stannis Baratheon +2 (38)
Shireen Baratheon +0 (15)
Thoros +1 (17)
Mistr Luwin +1 (39)
Stannis Baratheon +2 (40)
Shireen Baratheon -1 (15)
Thoros 0 (17)
Uff, těžká skupina na rozhodování, dvakrát sympatický mi není nikdo, ale u Luwina je to čistě subjektivní pocit, u Shireen kvůli tomu, že o ni nic nevíme a pro Thorose by hlasoval hlavně Robert (ať má kumpána :-)
Mistr Luwin 0 (39)
Stannis Baratheon +2 (42)
Shireen Baratheon -1 (14)
Thoros +1 (18)
Mistr Luwin +2 (42)
Stannis Baratheon 0 (44)
Shireen Baratheon -1 (13)
Thoros +1 (18)
Mistr Luwin +2 (44)
Stannis Baratheon +1 (45)
Shireen Baratheon 0 (13)
Thoros -1 (17)