Já je taky vidím. Sice je to kopírka jak prase, ale mě se líbí strašně moc všechny 3. U toho Batmanovskýho jsem hýkala nadšením! Ten Star Trekovský vidím poprvé a je moc hezký.
Filmový plakát jsem měla pověšený je 2x a to spíš z praktických důvodů v kanceláři, abych zakryla prosklenou plochu dveří :o) Nejdřív oboustranný k SW ep.I - z jedné strany mladý Obi-Wan, z druhé Qui-Gon Jinn. Ne že by se mi tolik líbil, ale byl patřičně veliký (že na něm byl Ewan bylo samozřejmě jen ku prospěchu). Když vzal za své při malování, tak ho vystřídal plakát k Opravdové kuráži.
Mesto v Maine, ktoré je odtrhnuté od okolitého sveta :D Skoro ako v OUaT. A v Maine má sídlo aj Barnabas Collins. Nadprirodzené bytosti, ktoré chcú vytrhnúť mesto z mapy prosto milujú Maine.
@Krisa Kriso, jsi to ty? Kde je Jon? Tohle mi nedělej, nakonec si začnu vážně myslet, že jsi slečna z HK a ne perfektně česky mluvící/píšící Kit z UK :-)
Komentáře
Nejdřív oboustranný k SW ep.I - z jedné strany mladý Obi-Wan, z druhé Qui-Gon Jinn. Ne že by se mi tolik líbil, ale byl patřičně veliký (že na něm byl Ewan bylo samozřejmě jen ku prospěchu). Když vzal za své při malování, tak ho vystřídal plakát k Opravdové kuráži.
http://www.csfd.cz/film/275992-under-the-dome/
Ve Thinner měl roličku pana Bangora. :-)