@Chmur Do očí bys jí to neřekl. A pokud jo, tak by sis měl mít po ruce záchranku. Tedy, nevím jak vypadáš, nikdy jsem tě neviděl, ale můžu ti říct že má sílu jako bejk.
@Gardien Tohle klidně můžeš mířit konkrétněji ;). @Everett_Young Nechci ti kazil iluze, ale ubít člověka k smrti je dost fyzicky i psychicky náročné a moc lidí toho schopno není. A jestli toho je tvá přítelkyně schopná a na vtip o Zekonovi by reagovala agresí, která by vedla k hospitalizaci, byla bych na tom stejně jako H_H. Mimochodem, teď si teda trochu rýpnu, takže se neuraž. Tohle vychloubání a básnění o slečně je trošku Sansovské, nepřipadá ti to tak? :)
@Krisa Ne, netvrdím že je ve všem dokonalá, to rozhodně ne. Nikdo není. A já jsem schopný to objektivně uznat a dívat se na to rozumně. V tom je velký rozdíl, Sansa obecně přetvařuje svoje oblíbence v dokonalé superhrdiny, já jenom nadhodil některé její vlastnosti a o jiných se taktně nezmínil.
Třeba právě ta síla a agrese je taková výhoda nevýhoda. Někdy se to hodí ale jindy si říkám "co zase provedeš tentokrát".
Everette, trochu mě znepokojuje, že vidíš u člověka jako plus, že je schopen jen tak někoho zabít... Tím myslím spíš tu Aryu, u přítelkyně předpokládám, že přeháníš (respektive v to doufám :-) ).
@Michelle no kdybys jí mávala mečem před obličejem s tím že jí vykucháš - přesnou citaci ti sem nehodím, nemám první díl u sebe - tak nepřeháním. To by byla sebeobrana.
@Everett_Young Promiň, ale forma agrese o které mluvíš (zmlácení za vtip) není vůbec výhoda a způsob popisu není k tvé slečně vůbec lichotivý. Rozhodně jí to nedávej číst ;)
@Everett_Young Ale jde to vyřešit i odzbrojením... Nemusíš dotyčného rovnou zabít. Já spíš reagovala na to, že pro tebe je "běhání po městě a kuchání lidí" plus...
@Everett_Young Ono to totiž vyznívá jako bys popisoval nějaký exotický druh šelmy, nebo ještě hůř někoho o velikosti, fyzické síle a povaze Hory s rozumem Hodora... Taky by Ti nic neudělali, kdybys věděl, jak se k nim chovat, co neříkat (a kdy radši ani nedýchat). ;)
@Everett_Young Ale já nemyslela, že by byla hloupá. Ale to, že musíš vědět, jak s někým mluvit, aby tě nezmlátil a nepotřeboval jsi záchranku, není trovna moc lichotivý popis.
@MissUtahraptor Hodor by asi neprošel gymplem s jedničkama bez učení viď? Neřekl jsem že je nějak špatná. Jen je prostě trochu drsnější. A není to žádná sadistka jako Hora aby někoho mlátila jen tak pro zábavu. Je chytrá a hezká taky. To je podstatné. To že občas trošičku neodhadne míru asertivity... to je problém těch co se chovají jako idioti.
@Krisa ok, hezká podle mého vkusu. Je pravda že mě se třeba líbí i často zmiňovaná Maisie Williams která moc lidem hezká nepřijde, ale aspoň nevypadá tak hnusně uměle. To mě na většině hereček strašně štve. Že vypadají strašně uměle až to hezký neni.
Já bych se spíš zeptala, jestli už opravdu někoho zmlátila, nebo jenom dělá ramena a skončilo by to nanejvýš fackou. Toho já bych byla schopná taky, toho prvního nikolivěk.
Komentáře
Spíš Aša než Brienne.
@MissUtahraptor EDIT 2: pokud sleduješ TBBT tak mix Amy (z posledního dílu 3. série, ne to co z ní udělali potom) a Aša.
@Everett_Young Nechci ti kazil iluze, ale ubít člověka k smrti je dost fyzicky i psychicky náročné a moc lidí toho schopno není. A jestli toho je tvá přítelkyně schopná a na vtip o Zekonovi by reagovala agresí, která by vedla k hospitalizaci, byla bych na tom stejně jako H_H.
Mimochodem, teď si teda trochu rýpnu, takže se neuraž. Tohle vychloubání a básnění o slečně je trošku Sansovské, nepřipadá ti to tak? :)
Třeba právě ta síla a agrese je taková výhoda nevýhoda. Někdy se to hodí ale jindy si říkám "co zase provedeš tentokrát".
@Michelle no kdybys jí mávala mečem před obličejem s tím že jí vykucháš - přesnou citaci ti sem nehodím, nemám první díl u sebe - tak nepřeháním. To by byla sebeobrana.