Škoda,že je Ramsey takový magor.Kdyby kromě proradnosti podědil po otci i jiné vlastnosti,tak by snad měl šanci Severu nakonec vládnout.Takhle můžeme akorát hádat jakou strašnost pro něj Martin chystá.Jak je svět Písně tak temný jak je,tak psychopati tohodle typu se trestu vesměs dočkali.
@Tom Ten už je tu, tuším, aspoň dvakrát- v Odkazech, obrázcích a ?Sranda topičovi?. :) Aspoň je vidět, jak si ho všichni představují- jako dobrou vílu. =D
@Depresor Zpovídat se nemám z čeho- mé "svědomí" má teflonovou vlastnost- jakékoli svinstvo se na něj ne a ne přilepit. ;) A nechápu, jak by mi nejvyšší septon mohl pomoci- pochybuji, že je ramsayvzdorný. =D
@Tom Prečo ??? ...ved väčšina českeho naroda by sa zdokonalila v mysliveckej činnosti, v kynológii a v kožných preparátoch pre histologické účely ... =D
Ja som si nejakú dobu plánovala ff s Ramsayom, Jeyny a Theonom. Chápu Poolovic holku a nic ji nevyčítám, ale stejně mě mrzelo jak bezmocná byla. Takže som si predstavila tie Theonove kapitoly z jej pohľadu a so značnou modifikáciu deja a jej povahy. Takže zmenená Jeyny vždy Sanse a Aryi trocha závidela, udalosti od zatknutia Neda ju donútili byť trocha horšou osobou, vidí, že Theon už nie je čo býval a že je jej na nič, Ramsay ju desí a tak si z hostiny vezme nôž a počas svadobnej noci ho krásne ubodá a celé to hodí na Theona, ktorého potom čaká poprava a ešte by tam bol nejaký rozhovor s Roosom a končilo by to Jeyniným dumaním v božom háji, veľmi podobnom tomu Theoovmu, že je síce teraz falošnou paňou Zimohadu vo veľmi vratkej pozícii a že dosiahla miniatúrne víťazstvo, ale vlastne jej to uspokojenie neprináša a vie, že Zimohrad nie je jej, že sem nepatrí. Veľmi nepravdepodobné, veľmi nezrealizovateľné, ale vážne ma lákalo to napísať.
Komentáře
jen asi nepochopil, že jde o recesi a začal to realizovat...
:-D
;-)
Aspoň je vidět, jak si ho všichni představují- jako dobrou vílu. =D
:wall:
A nechápu, jak by mi nejvyšší septon mohl pomoci- pochybuji, že je ramsayvzdorný. =D
Takže som si predstavila tie Theonove kapitoly z jej pohľadu a so značnou modifikáciu deja a jej povahy. Takže zmenená Jeyny vždy Sanse a Aryi trocha závidela, udalosti od zatknutia Neda ju donútili byť trocha horšou osobou, vidí, že Theon už nie je čo býval a že je jej na nič, Ramsay ju desí a tak si z hostiny vezme nôž a počas svadobnej noci ho krásne ubodá a celé to hodí na Theona, ktorého potom čaká poprava a ešte by tam bol nejaký rozhovor s Roosom a končilo by to Jeyniným dumaním v božom háji, veľmi podobnom tomu Theoovmu, že je síce teraz falošnou paňou Zimohadu vo veľmi vratkej pozícii a že dosiahla miniatúrne víťazstvo, ale vlastne jej to uspokojenie neprináša a vie, že Zimohrad nie je jej, že sem nepatrí.
Veľmi nepravdepodobné, veľmi nezrealizovateľné, ale vážne ma lákalo to napísať.