Tak z tejto skupiny mám rád každého, ale najviac asi Victariona. Brienne je veľmi zaujímavá ale vadí mi jej tá tvrdohlavosť a aj to že nedokáže myslieť za seba ale neustále musí mať nad sebou niekoho kto ju vedie (Renly, Cat, Jaime) Randyll Tarly výborný stratég (nebol práve on jediný veliteľ, ktorý dokázal poraziť Roberta?) páči sa mi ako stúpa po rebríčku, nepáči sa mi jeho plán so Samom ale niekto nie je dokonalý, teraz som mu bod zobral na ďalšie hlasovanie mu bod pridám. Victarion Greyjoy celkovo mam Greyjoyovcov veľmi rád a Victarion je proste zásadový muž, tvrdý, odvážny páči sa mi jeho viera v boha aj to že hoci svojho brata rád nemá plní svoje povinnosti voči nemu. Zabil svoju ženu a chce Dan pre seba, proste na jeho kapitoly sa vo Víchroch teším najviac. Podrick Payne Nabudúce si vymení body s Tarlym. Tichý ale keď ide do tuhého vie čo treba robiť. Pane, moje Pani.
Brienne - i přes svou naivitu je mi sympatická. Líbí se mi její odvaha, čestnost a zásadovost (i když ji to přivádí do prekérních situací...) Randyll a Victarion - ani jednoho nemusím, Randylla nemám ráda kvůli Samovi a Victarion je prostě divný :-D Podrick - sympatický trumbera s nečekanou dávkou odvahy
Opět se mi sešly 2 postavy, které nemusím. Randyla kvůli Samovi a Victarion je jeden ze starších Greyjoyů, které nesnáším. Podrick je chytrý, statečný a doufám, že ne mrtvý. Jako jedna z mála jsem se u Brienniných kapitol nenudila a má mé sympatie.
@MissUtahraptor Victarion sám v jedné ze svých kapitol říká že se mu jeho bratři často smáli, nejspíše kvůli nějakým vtipům které nechápal. On je za to na oplátku bil. :cinic smile:
@Everett_Young Aha, takhle ty... Nějak se mi to nespojilo s tím vymínusováním... :hand: ( :idea: Taky se mi budeš smát, abych Tě mohla zbít? ;):twisted: )
Koukám, že jsem jedna z mála, kdo má rád Brienne a Sama. Holt mám slabost pro outsidery a losery. :-D Randyll je možná geniální vojevůdce, ale to, co provedl Samovi, mu prostě nezapomenu. Vůči Victarionovi jsem nejspíš zaujatá, nesnáším Greyjoye. Rozhodně ale u mě stojí výš než Aeron nebo Euron, takže na mínusko to dneska nebude.
V téhle skupině zase záleží na tom podle jakých kriterii kdo boduje. Já prostě nemůžu dát čestné spravedlivé a chytré "rytířce" mínus, a krutému, tvrdému válečníkovi, který málo kdy projevil jakoukoli invenci a většinou jen hloupě poslouchal rozkazy jednoho nebo druhého bratra, plus. Ale jiní ano. Nebo možná přece jen hraje roli ta povrchní věc, že je Brienne ošklivá, a kvůli tomu i trochu netykavka. Randyll je další zbytečně tvrdý muž a otec, ale velitel je to asi kvalitní. A Podrick vypadá jako přímý kluk, který by mohl mít budoucnost.
Victarion je postava, kterou opravdu nemám ráda. S Moqorrem či bez, tenhle druh chlapa mě vytáčí do vrtule, brr. Randyll má vroubek kvůli svému prvorozenému. Podrick je dobrá duše, baví mě, mám slabost pro podceňované, proto boduju jeho a taktéž Brienne (a dost by mě potěšilo, kdyby nebyli (ne)mrtví).
Hlúpo poslúchal rozkazy? Kedy Brienne urobili niečo čo napadlo ju? Snažila sa dostať do Renlyho gardy aby mohla počúvať jeho rozkazy keď zomrel poslúchla Cat a šla do KL s Kraľokatom, nasledovne poslúchla jeho a šla hľadať Aryu/Sansu.
Brienne - u me jasná volba . Zásadová , poctivá i když zatím jakoby vše znala jen ze cvičiště , ale teď si už zažila ( a přežila) své a má velký potenciál , uvidíme jak si s tím poradí.. Zbytek vyrovnaný Tarly vynikajicí voják a tu záležitost se Samem bych mu zas tolik nevyčítal. Victarion - železný jak má být , spíš kvalitní nastroj než ,že bych věril v realnost jeho vlastních plánů. Podrick - nevím , ale nejspíš z něj nebude víc jak nevýrazný ,sympatický klučík s jedním důležitým momentem
Brienne - jo, má všechny charakterové vady popsané výše, ale stejně ji mám z téhle čtyřky nejraději Randyl - docela ho chápu, mít doma něco jako Sam, tak se taky zjevím (teda ne, že bych mu musela vyhrožovat smrtí) Victarion - nesympatický a Greyjoy Podrick - takový statečný bambula (příště třeba dostane plusko)
Komentáře
Brienne z Tarthu 0 (19)
Randyll Tarly -1 (20)
Victarion Greyjoy +2 (23)
Podrick Payne +1 (24)
Tak z tejto skupiny mám rád každého, ale najviac asi Victariona.
Brienne je veľmi zaujímavá ale vadí mi jej tá tvrdohlavosť a aj to že nedokáže myslieť za seba ale neustále musí mať nad sebou niekoho kto ju vedie (Renly, Cat, Jaime)
Randyll Tarly výborný stratég (nebol práve on jediný veliteľ, ktorý dokázal poraziť Roberta?) páči sa mi ako stúpa po rebríčku, nepáči sa mi jeho plán so Samom ale niekto nie je dokonalý, teraz som mu bod zobral na ďalšie hlasovanie mu bod pridám.
Victarion Greyjoy celkovo mam Greyjoyovcov veľmi rád a Victarion je proste zásadový muž, tvrdý, odvážny páči sa mi jeho viera v boha aj to že hoci svojho brata rád nemá plní svoje povinnosti voči nemu. Zabil svoju ženu a chce Dan pre seba, proste na jeho kapitoly sa vo Víchroch teším najviac.
Podrick Payne Nabudúce si vymení body s Tarlym. Tichý ale keď ide do tuhého vie čo treba robiť. Pane, moje Pani.
Brienne z Tarthu +2 (21)
Randyll Tarly 0 (19)
Victarion Greyjoy -1 (23)
Podrick Payne +1 (27)
Brienne - i přes svou naivitu je mi sympatická. Líbí se mi její odvaha, čestnost a zásadovost (i když ji to přivádí do prekérních situací...)
Randyll a Victarion - ani jednoho nemusím, Randylla nemám ráda kvůli Samovi a Victarion je prostě divný :-D
Podrick - sympatický trumbera s nečekanou dávkou odvahy
Brienne z Tarthu +1 (22)
Randyll Tarly -1 (18)
Victarion Greyjoy 0 (23)
Podrick Payne +2 (29)
Brienne z Tarthu +1 (23)
Randyll Tarly 0 (18)
Victarion Greyjoy -1 (22)
Podrick Payne +2 (31)
Opět se mi sešly 2 postavy, které nemusím. Randyla kvůli Samovi a Victarion je jeden ze starších Greyjoyů, které nesnáším.
Podrick je chytrý, statečný a doufám, že ne mrtvý.
Jako jedna z mála jsem se u Brienniných kapitol nenudila a má mé sympatie.
Brienne z Tarthu +2 (25)
Randyll Tarly -1 (17)
Victarion Greyjoy 0 (22)
Podrick Payne +1 (32)
( :idea: Taky se mi budeš smát, abych Tě mohla zbít? ;) :twisted: )
Brienne z Tarthu +1 (26)
Randyll Tarly -1 (16)
Victarion Greyjoy 0 (22)
Podrick Payne +2 (34)
Koukám, že jsem jedna z mála, kdo má rád Brienne a Sama. Holt mám slabost pro outsidery a losery. :-D
Randyll je možná geniální vojevůdce, ale to, co provedl Samovi, mu prostě nezapomenu.
Vůči Victarionovi jsem nejspíš zaujatá, nesnáším Greyjoye. Rozhodně ale u mě stojí výš než Aeron nebo Euron, takže na mínusko to dneska nebude.
Brienne z Tarthu +2 (28)
Randyll Tarly 0 (16)
Victarion Greyjoy -1 (21)
Podrick Payne +1 (35)
V téhle skupině zase záleží na tom podle jakých kriterii kdo boduje. Já prostě nemůžu dát čestné spravedlivé a chytré "rytířce" mínus, a krutému, tvrdému válečníkovi, který málo kdy projevil jakoukoli invenci a většinou jen hloupě poslouchal rozkazy jednoho nebo druhého bratra, plus. Ale jiní ano. Nebo možná přece jen hraje roli ta povrchní věc, že je Brienne ošklivá, a kvůli tomu i trochu netykavka.
Randyll je další zbytečně tvrdý muž a otec, ale velitel je to asi kvalitní. A Podrick vypadá jako přímý kluk, který by mohl mít budoucnost.
Brienne z Tarthu +2 (30)
Randyll Tarly 0 (16)
Victarion Greyjoy -1 (20)
Podrick Payne +1 (36)
Victarion je postava, kterou opravdu nemám ráda. S Moqorrem či bez, tenhle druh chlapa mě vytáčí do vrtule, brr. Randyll má vroubek kvůli svému prvorozenému. Podrick je dobrá duše, baví mě, mám slabost pro podceňované, proto boduju jeho a taktéž Brienne (a dost by mě potěšilo, kdyby nebyli (ne)mrtví).
Kedy Brienne urobili niečo čo napadlo ju? Snažila sa dostať do Renlyho gardy aby mohla počúvať jeho rozkazy keď zomrel poslúchla Cat a šla do KL s Kraľokatom, nasledovne poslúchla jeho a šla hľadať Aryu/Sansu.
Brienne z Tarthu +2 (32)
Randyll Tarly 0 (16)
Victarion Greyjoy -1 (19)
Podrick Payne +1 (37)
Brienne z Tarthu +2 (34)
Randyll Tarly 0 (16)
Victarion Greyjoy -1 (18)
Podrick Payne +1 (38)
Brienne - u me jasná volba . Zásadová , poctivá i když zatím jakoby vše znala jen ze cvičiště , ale teď si už zažila ( a přežila) své a má velký potenciál , uvidíme jak si s tím poradí..
Zbytek vyrovnaný
Tarly vynikajicí voják a tu záležitost se Samem bych mu zas tolik nevyčítal.
Victarion - železný jak má být , spíš kvalitní nastroj než ,že bych věril v realnost jeho vlastních plánů.
Podrick - nevím , ale nejspíš z něj nebude víc jak nevýrazný ,sympatický klučík s jedním důležitým momentem
Brienne z Tarthu -1 (33)
Randyll Tarly +1 (17)
Victarion Greyjoy +2 (20)
Podrick Payne 0 (38)
Brienne z Tarthu -1 (32)
Randyll Tarly +0 (17)
Victarion Greyjoy +2 (22)
Podrick Payne +1 (39)
Brienne z Tarthu +2 (34)
Randyll Tarly 0 (17)
Victarion Greyjoy -1 (21)
Podrick Payne +1 (40)
Brienne z Tarthu -0 (34)
Randyl +1 (18)
Victarion -1 (20)
Podrick +2 (42)
Brienne z Tarthu +2 (36)
Randyl +1 (19)
Victarion -1 (19)
Podrick 0 (42)
Brienne - jo, má všechny charakterové vady popsané výše, ale stejně ji mám z téhle čtyřky nejraději
Randyl - docela ho chápu, mít doma něco jako Sam, tak se taky zjevím (teda ne, že bych mu musela vyhrožovat smrtí)
Victarion - nesympatický a Greyjoy
Podrick - takový statečný bambula (příště třeba dostane plusko)
Brienne z Tarthu +1 (37)
Randyl 0 (19)
Victarion -1 (18)
Podrick +2 (44)
Brienne z Tarthu +2 (41)
Randyll Tarly -1 (17)
Victarion Greyjoy 0 (19)
Podrick Payne +1 (45)