Rickard Karstark je další ze severských hlasitých strejdů, bylo mi sice líto, že mu zabili dva syny, ale při jeho popravě jsem vážně neplakala, z Karstarků mám ráda jedině Alys. Edmure je mi odjakživa sympatický a šplhl si ještě v hostině. Ani nevím, čím mě tak přitajuje, protože je vlastně popisován jako Catelynin malý milášek bratříček, ale přijde mi neuvěřitelně sympatický. A strejda Ben? Ať si zhnije někde za Zdí, připadá mi jako nepodstatná postava, která se párkrát mihla v Jonově kapitole a já jsem si nenašla důvod ho mít ráda.
Četla, četla. Takže první pokus. Věřím v Benjenovy studené ruce, proto dva body, jiného, kdo po transformaci nezblbnul ve vrahouna, neznám. Edmure jako mladší, chybující bratr, je mi celkem sympatický, ale na víc než nulu to tu už není. Jakkoliv zoufalý Rickard se neměl mstít na bezbranných zajatcích.
Také nevěřím na Benjenovy studené ruce. Děti lesa o Studenorukém prohlásily, že je hodně starý, a ty už něco zažily. Pokud nám George nechal Benjena naživu, tak jen proto, abychom si tu brutální zbytečnou smrt užili v přímém přenosu. :)
Komentáře
Rickard Karstark -1 (7)
Edmure Tully 0 (14)
Benjen Stark +2 (57)
Rickard Karstark +2 (9)
Edmure Tully -1 (13)
Benjen Stark 0 (57)
Rickard Karstark 0 (9)
Edmure Tully +2 (15)
Benjen Stark -1 (57)
Rickard Karstark 0 (9)
Edmure Tully -1 (14)
Benjen Stark +2 (59)
Rickard Karstark 0 (9)
Edmure Tully -1 (13)
Benjen Stark +2 (61)
Rickard Karstark -1 (8)
Edmure Tully 0 (13)
Benjen Stark +2 (63)
Četla, četla. Takže první pokus.
Věřím v Benjenovy studené ruce, proto dva body, jiného, kdo po transformaci nezblbnul ve vrahouna, neznám. Edmure jako mladší, chybující bratr, je mi celkem sympatický, ale na víc než nulu to tu už není. Jakkoliv zoufalý Rickard se neměl mstít na bezbranných zajatcích.
Rickard Karstark -1 (7)
Edmure Tully 0 (13)
Benjen Stark +2 (65)
Rickard Karstark -1 (6)
Edmure Tully 0 (13)
Benjen Stark +2 (67)
Rickard Karstark +2 (8)
Edmure Tully -1 (12)
Benjen Stark +0 (67)
Rickard Karstark 0 (8)
Edmure Tully -1 (11)
Benjen Stark +2 (69)
Rickard Karstark -1 (7)
Edmure Tully 0 (11)
Benjen Stark +2 (71)
nevěřím na Benovy studené ruce (Bran viděl studenorukého bez šátku a strejdu by poznal). Ben musí žííííít.
Rickard Karstark 0 (7)
Edmure Tully -1 (10)
Benjen Stark +2 (73)
Také nevěřím na Benjenovy studené ruce. Děti lesa o Studenorukém prohlásily, že je hodně starý, a ty už něco zažily. Pokud nám George nechal Benjena naživu, tak jen proto, abychom si tu brutální zbytečnou smrt užili v přímém přenosu. :)
Rickard Karstark -1 (6)
Edmure Tully 0 (10)
Benjen Stark +2 (75)
Rickard Karstark 0 (6)
Edmure Tully +2 (12)
Benjen Stark -1 (74)
Už to asi nemá moc cenu, ale já mám prostě ráda Edmura :-D
Rickard Karstark -1 (5)
Edmure Tully +2 (14)
Benjen Stark 0 (74)
Rickard Karstark 0 (5)
Edmure Tully -1 (13)