Zabil niekoľko Divokých, a už na predchádzajúcich stránkach sa ľudia zhodili že su to len nepochopení ľudia spoza zlej strany Steny, niekoľko ich už dokonca postúpilo do ďalšieho kola. To z neho robí vraha alebo nie?
Joe, tvoje názory ma vždy udivovali, ale teraz si to totálne zabil. Tvoje názory akceptujem, len mi prídu uáhlené, zbrklé a nedomyslené.
Jon že je vrah? Svoj titul získal miernym podvodom, ale išlo hlavne o to, čo sa v inom šate robí celý čas - Sam predviedol zamrznutú hru o tróny. Lsťou získal "trón" pre svoju "bábku". Jon sa vždy snažil plniť si svoje povinnosti a hoci to nie je nejaká moja obľúbená postava, snáď mu nebudem dávať mínus, keď je tu po ruke Rickard.
Takže, Ríka. Chápem, že chcel pomstiť svoju rodinu, ale ak mal v pláne zradiť svojho kráľa, ja by som ho nepopravil, "len" mu usekol to zrádcovské koleno/nohu, ktorou kľakol pred niekým, ku komu evidentne nechová dostatočný rešpekt.
Edmure je arogantný a strašne rád by bol náplňou všetkých piesní, čo spôsobuje jeho neúplné premýšľanie, ale jeho najväčšia chyba, kde jeho "arogancia" ovplyvnila nielen jeho život, ale aj iných, nebola v podstate jeho chyba, ale chyba niekoho, kto mu vážne mohol povedať viac o svojom pláne (hoci, nie žeby bol Edmure dôveryhodná osoba, zrejme toho s chopia D'nD).
Benjen mi prišiel ako vyrovnaná, pokojná, innerpeacská postava, ktorá si plní svoje povinnosti, rozhodne viac Stark ako Ríka. Ale naozaj o Ňom tak veľa nevieme.
To Dreamer: To není relevantní příklad... Cat si dovolila něco nemyslitelného, za což logicky musela následovat odplata (nebo musela... nemusela, ale byla logickým vyústěním)... relevantní příklad je podle mě pomsta Dorňáka proti Horovi... to bylo také špatně?
edit: relevantní odplata ve tvém případě, by byla schození její/jeho něčí židle :-)
To Flanker.27 .. ok .. v pohodě.. budu jedině rád.. já obhajuju podle toho, jak si pamatuju (myslím) že to bylo... jestli to bylo jinak.. tak samozřejmě budu jedině rád a svůj názor přehodnotím...
Presne tak, Jonovi hlavu nikto nezoťal netreba ho ľutovať = žiadne body. Dokonca Jon sám stína hlavy druhým :/ asi aby mal rovnaký pocit ako jeho údajný otec alebo len závidí bratovi že on hlavy nevinným ľudom stínať môže tak chcel sťať aj on niekoho. + neviem o tom aby Karstark zabil svoju manželku/alebo niekoho iného s kým spal len preto aby sa potom mohol vyhnúť trápnej situácií s porušením prísahy.
Jon Sníh +1 (27) Rickard Karstark -1 (20) Edmure Tully 0 (21) Benjen Stark +2 (26)
Jon - no comment (a protože tolik bodů nepotřebuje, dostane je strejda) Rickard - chápu, že se mstil za syny, jinak mi nepřišel nějak extremně nesympatický, ale na ostatní nemá Edmure - mi je ho líto. trochu mi připomíná Václava IV., neustále srovnáváný s otcem/Robbem/Bryndenem. osobně si myslím, že by Edmur nebyl šptaným pánem Říčních krajin za klidnější politické situace Benjen - jak já mu držím palce, ať přežije
@Wanic To nic, jen jsem fakt měl zafixovaný, že je to zrovna v týhle kapitole. Jak jsem uvedl dřív, několikrát se na to naráží už ve Hře: Renly nejdřív ukazuje Nedovi obrázek Margaery a ptá se, jestli nevypadá jako Lyanna zjevně v narážce na to, že pokud to tak je, bude snadnější Roberta nasměrovat na Margaery (Ned podobu odmítne). Ned pak potká Roberta, který mu řekne, že mu ukazovali margaery. Pak na to tuším naráží Varys. A někde dál, se k tomu někdo vrací a mluví o tom plánu nechat Roberta odvrhnout Cersei a nasměrovat na Margaery. Měl jsem za to, že je to právě v týhle kapitole, ale bohužel je tam jen o té pasti.
Komentáře
Jon Sníh -1 (22)
Rickard Karstark +2 (23)
Edmure Tully +1 (21)
Benjen Stark 0 (22)
Jon Sníh +2 (24)
Rickard Karstark -1 (22)
Edmure Tully 0 (21)
Benjen Stark +1 (23)
Jon že je vrah? Svoj titul získal miernym podvodom, ale išlo hlavne o to, čo sa v inom šate robí celý čas - Sam predviedol zamrznutú hru o tróny. Lsťou získal "trón" pre svoju "bábku". Jon sa vždy snažil plniť si svoje povinnosti a hoci to nie je nejaká moja obľúbená postava, snáď mu nebudem dávať mínus, keď je tu po ruke Rickard.
Takže, Ríka. Chápem, že chcel pomstiť svoju rodinu, ale ak mal v pláne zradiť svojho kráľa, ja by som ho nepopravil, "len" mu usekol to zrádcovské koleno/nohu, ktorou kľakol pred niekým, ku komu evidentne nechová dostatočný rešpekt.
Edmure je arogantný a strašne rád by bol náplňou všetkých piesní, čo spôsobuje jeho neúplné premýšľanie, ale jeho najväčšia chyba, kde jeho "arogancia" ovplyvnila nielen jeho život, ale aj iných, nebola v podstate jeho chyba, ale chyba niekoho, kto mu vážne mohol povedať viac o svojom pláne (hoci, nie žeby bol Edmure dôveryhodná osoba, zrejme toho s chopia D'nD).
Benjen mi prišiel ako vyrovnaná, pokojná, innerpeacská postava, ktorá si plní svoje povinnosti, rozhodne viac Stark ako Ríka. Ale naozaj o Ňom tak veľa nevieme.
Jon Sníh +2 (26)
Rickard Karstark -1 (21)
Edmure Tully 0 (21)
Benjen Stark +1 (24)
edit: relevantní odplata ve tvém případě, by byla schození její/jeho něčí židle :-)
+ neviem o tom aby Karstark zabil svoju manželku/alebo niekoho iného s kým spal len preto aby sa potom mohol vyhnúť trápnej situácií s porušením prísahy.
Jon Sníh +1 (27)
Rickard Karstark -1 (20)
Edmure Tully 0 (21)
Benjen Stark +2 (26)
Jon - no comment (a protože tolik bodů nepotřebuje, dostane je strejda)
Rickard - chápu, že se mstil za syny, jinak mi nepřišel nějak extremně nesympatický, ale na ostatní nemá
Edmure - mi je ho líto. trochu mi připomíná Václava IV., neustále srovnáváný s otcem/Robbem/Bryndenem. osobně si myslím, že by Edmur nebyl šptaným pánem Říčních krajin za klidnější politické situace
Benjen - jak já mu držím palce, ať přežije
Jon Sníh +1 (28)
Rickard Karstark -1 (19)
Edmure Tully 0 (21)
Benjen Stark +2 (28)