Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

1125126128130131313

Komentáře

• 97. bodování

Margaery Tyrell +2 (63)
    Aegon Targaryen -1 (75)
  • 98. bodování

Margaery Tyrell +2 (65)
    Aegon Targaryen -1 (74)
  • 99. bodování

Margaery Tyrell -1 (64)
    Aegon Targaryen +2 (76)
  • 100. bodování

Margaery Tyrell -1 (63)
    Aegon Targaryen +2 (78)
  • 101. bodování

Margaery Tyrell +2 (65)
    Aegon Targaryen -1 (77)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    sederik: Ja by som sa netešil predčasne. Meč skladám až po vojne, nie po bitke. Takže ešte stále majte pripravené línie na ochranu nášho kráľa...
  • @Branislav_Gepeto Čekal jsem, že někdo už ty dva body přiklepne. Ještě budeme muset chvíli vydržet...
  • Já bych je i přiklep... ale nemůžu :(
  • Ani za zlatý prase! I kdybych mohla! :evil:
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    102. bodování

Margaery Tyrell -1 (64)
    Aegon Targaryen +2 (79)
  • 103. Bodovanie

Margaery Tyrell -1 (63)
    Aegon Targaryen +2 (81)
  • BC
    1. hlasování

Lyanna Stark +1 (21)
    Tywin Lannister 0 (20)
    Mace Tyrell -1 (19)
    Doran Martell +2 (22)

Lyanna- divoká vlčice. O ní bych se ráda dozvěděla víc.
    Tywin nadprůměrný politik, vřelý jako Zeď uprostřed zimy. Většina jeho vladařských metod má mé pragmatické pochopení, za pokrytectví v osobní rovině si naopak vysloužil maximálně pohrdání.
    Mace ve mně evokuje představu slizké hopsakoule. Ne, tohle je asi nejnesympatičtější Tyrell ze všech. Nuly a mínusy na střídačku s Tywinem dle momentálního stavu.
    Doran jakožto Martell získává plusy. Líbí se mi jeho politické metody- neuspěchanost, minimální ztráty a vyloučení dětí ze sporů.
  • upraveno 25. listopadu 2012
    2. Bodovanie

Lyanna Stark 0 (21)
    Tywin Lannister +2 (22)
    Mace Tyrell -1 (18)
    Doran Martell +1 (23)

Tywin obrovská osobnosť, dokázal napraviť otcove chyby, výborný politik. Bol zlý otec a veľký pokrytec ale aj tak si myslím že v tejto skupine je najsilnejšou osobou
    Doran trocha mi v knihe liezol na nervy, ale obdivujem tu jeho vytrvalosť som dosť zvedavý ako bude ďalej hrať
    Lyanna je asi jediná žena zo ságy ktorej podobu si neviem vybaviť. Vieme o nej strašne málo ale určite by som jej nedal mínusové body.
    Mace zlý vojenský veliteľ, dokopy neurobil nič, má obrovskú moc ale aj tak sa necháva ťahať zo strany na stranu a sám nič nerobí. Som zvedavý ako mu to pôjde v jeho novom úrade.
    3. hlasování
    Lyanna Stark 0 (21)
    Tywin Lannister +1 (23)
    Mace Tyrell -1 (17)
    Doran Martell +2 (25)

Lyanna: vzhledem k tomu, kolik se o ní ví, bych řekl, že 0 je pro ní tak akorát (i když přirozeně patřím k těm, kteří by se o ní rádi dozvěděli víc, třeba bych pak názor změnil).
    Tywin: ambiciózní parchant bez skrupulí (stejně jako Bolton u mě má mínus za RW.), na druhou stranu, jeden z nejschopnějších politiků a to co dělal, bylo vesměs pro nějaké "vyšší cíle" (přesněji pro rodinu, i když třeba tyrion by s tím nesouhlasil). Je mi dost líto že nedostal vlastní PoW.
    Mace Tyrell: viděl bych ho spíš na nulu, ale dávat kvůli tomu nadutému blbci (asi tak na mě působí) mínusy Tywinovi nebo Lyanně mě ani nenapadne.
    Doran M.: Prohnaný, inteligentní, zároveň ale je vidět, že se snaží vládnout "pro dobro svých lidí a své rodiny" a jeho hra na vystrašeného ubožáka byla prostě skvělá (snad jen mohl trochu víc důvěřovat dceří, popřípadě jí lépe hlídat).
    upraveno 25. listopadu 2012
    4. hlasování
    Lyanna Stark +1 (22)
    Tywin Lannister 0 (23)
    Mace Tyrell -1 (16)
    Doran Martell +2 (27)
    Inak keď už opravujete príspevok, bolo by rozkošné opraviť aj číslo hlasovania
  • @jjelen Ještě číslo hlasování. :)
  • 6. hlasování
    Lyanna Stark -1 (22)
    Tywin Lannister +1 (24)
    Mace Tyrell 0 (15)
    Doran Martell +2 (31)
    How? Land?
  • 7. hlasování

Lyanna Stark 0 (22)
    Tywin Lannister +1 (25)
    Mace Tyrell -1 (14)
    Doran Martell +2 (33)

Lyanna - můj vztah k ní je neutrální
    Tywin - byl to špatný otec, chyběla mu empatie, ale jeho politické schopnosti svým způsobem obdivuju. Nemůžu jinak a ten bod dám jemu.
    Mace - Tyrellové mi nevadí, ale zrovna tento je horší ukázkou jejich rodinky.
    Doran - jeho vyčkávací a pozorovací strategie je mi sympatická :-)
  • 8. hlasování

Lyanna Stark +2 (24)
    Tywin Lannister +1 (26)
    Mace Tyrell -1 (13)
    Doran Martell 0 (33)
    9. hlasování
    Lyanna Stark 0 (24)
    Tywin Lannister +1 (27)
    Mace Tyrell -1 (12)
    Doran Martell +2 (35)
  • Everett_YoungEverett_Young Praise the sun
    upraveno 25. listopadu 2012
    10. Hlasování

Lyanna Stark +0 (24)
    Tywin Lannister +2 (29)
    Mace Tyrell -1 (11)
    Doran Martell +1 (36)
  • @Branislav_Gepeto "Jů dont andrstent mí?" Tak tedy Jakzem Rákos.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.