@Branislav_Gepeto Kuš, pesimisto! Včerejšek už by měl být OK, a dnes zase tolik lidí nehlasovalo a zdálo se mi, že by tam taky neměl být žádný problém. :hand: Snad... :-s Doufám... :anxious:
Oberyn Martell +1(28) Margaery Tyrell 0 (23) Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +2 (24) Malý a Velký Walder Frey -1 (15)
Oberyn bolo mi ľúto že tak skoro skončil, už nijak neovplyvni hru takže len +1 Margaery možno v inej skupine by sa jej aj body ušli, snáď sa aj tretí krát stane vdovou Aegon ani neviem prečo ma tak fascinuje, je mi celkom jedno či je Targ alebo Blackfyre alebo dokonca niekto iný. Bolo by celkom zábavné vidieť ho na tróne, výcvik na to má uvidíme čo povie teta. Freyovci ani mi tak veľmi nevadia, boli zlý k Branovi ale také už deti sú. Možno budem striedať body s Margaery.
Oberyn Martell +1 (38) Margaery Tyrell -1 (23) Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +2 (31) Malý a Velký Walder Frey 0 (10)
Oberyn - vtipný, odvážný, dovede si užívat života, ale zbrklý tak, že o ten život přišel Margaery - bude se střídat o nuly s Freyi. Nemám na ni vyhraněný názor, buď je to hodná holka, co to myslí s Tommenem dobře, ale v tom případě funguje jako loutka. Nebo je to pěkná podšívka, co hraje hru o trůny. V první případě to je za nulu, v druhém za mínus. Aegon - já věřím, že je pravý a je mi velmi sympatický. Už to tu někdo psal, líbí se mi, že se nechová nějak povýšeně vzhledem k tomu kým je a taky mám pocit, že na sobě docela tvrdě maká (nebo je nucen Conningtonem a Lemorou). Freyové - ten jeden je celkem sympatický, ale ten druhý ho táhne v bodování ke dnu jak koule u nohy.
17. hlasování Oberyn Martell +2 (46) Margaery Tyrell +1 (29) Aegon "Mladý Griff" Targaryen" 0 (33) Velký a Malý Walder Frey -1 (6)
Oberyn - výrazná osobnost, odhodlaný, sejmul Horu Margaery - a kolik jich ještě pohřbíš? Aegon - kde se vzal, tu se vzal, wannabe-hero, ale ještě je to snesitelné Velký a Malý Frey - fakani na zabití
Komentáře
Snad... :-s
Doufám... :anxious:
Oberyn Martell +1 (25)
Margaery Tyrell +2 (23)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen 0 (21)
Malý a Velký Walder Frey -1 (17)
Oberyn Martell +2(27)
Margaery Tyrell 0 (23)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +1 (22)
Malý a Velký Walder Frey -1 (16)
Oberyn Martell +1(28)
Margaery Tyrell 0 (23)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +2 (24)
Malý a Velký Walder Frey -1 (15)
Oberyn bolo mi ľúto že tak skoro skončil, už nijak neovplyvni hru takže len +1
Margaery možno v inej skupine by sa jej aj body ušli, snáď sa aj tretí krát stane vdovou
Aegon ani neviem prečo ma tak fascinuje, je mi celkom jedno či je Targ alebo Blackfyre alebo dokonca niekto iný. Bolo by celkom zábavné vidieť ho na tróne, výcvik na to má uvidíme čo povie teta.
Freyovci ani mi tak veľmi nevadia, boli zlý k Branovi ale také už deti sú. Možno budem striedať body s Margaery.
Oberyn Martell +2(30)
Margaery Tyrell +1 (24)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen 0 (24)
Malý a Velký Walder Frey -1 (14)
Oberyn Martell +2 (35)
Margaery Tyrell 0 (24)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +1 (28)
Malý a Velký Walder Frey -1 (11)
Oberyn Martell +2 (37)
Margaery Tyrell 0 (24)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +1 (29)
Malý a Velký Walder Frey -1 (10)
Oberyn Martell +1 (38)
Margaery Tyrell -1 (23)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +2 (31)
Malý a Velký Walder Frey 0 (10)
Oberyn - vtipný, odvážný, dovede si užívat života, ale zbrklý tak, že o ten život přišel
Margaery - bude se střídat o nuly s Freyi. Nemám na ni vyhraněný názor, buď je to hodná holka, co to myslí s Tommenem dobře, ale v tom případě funguje jako loutka. Nebo je to pěkná podšívka, co hraje hru o trůny. V první případě to je za nulu, v druhém za mínus.
Aegon - já věřím, že je pravý a je mi velmi sympatický. Už to tu někdo psal, líbí se mi, že se nechová nějak povýšeně vzhledem k tomu kým je a taky mám pocit, že na sobě docela tvrdě maká (nebo je nucen Conningtonem a Lemorou).
Freyové - ten jeden je celkem sympatický, ale ten druhý ho táhne v bodování ke dnu jak koule u nohy.
Oberyn Martell +2 (40)
Margaery Tyrell +1 (24)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen -1 (30)
Malý a Velký Walder Frey 0 (10)
Oberyn Martell +1 (41)
Margaery Tyrell 0 (24)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen +2 (32)
Malý a Velký Walder Frey -1 (9)
Oberyn Martell +1 (42)
Margaery Tyrell +2 (26)
Aegon 'Mladý Griff' Targaryen -1 (31)
Malý a Velký Walder Frey 0 (9)