wtf? nazgulové nemají křídla... a Led vs Glamdring.... Glamdring byl ukován v gondolinu Noldor, takže bych to neoznačil za jen obyčejný meč, tady bych to viděl na remízu.
Ale je to moje filosofie ohledně zbraní. Zbraň by měl bejt prostředek, to co boj rozhodne by měl bejt válečník sám, ne jako v DrD - "he, našel jsem meč +2 na útok, to jsem dobrej :)
Frostmourne devastuje duši nositele, to už takový Ashbringer coby nejmocnější meč. A Nazgulove maji ta sva letajici stvoreni, jiní letat nemohou vubec, a navic jsou nesmrtelní, umírají jen s prstenem, jiní umírají v ohni a při střetu s dračím sklem nebo valyrijskou ocelí. A normální warcraft znám taky neboj :) Jinak mě těší že označil mel za neuplnou carodejku a Saruman by vyhrál :)
Mno Ashbringer rozbil Frostmourne. A zdá se mi že jsi hrál nebo viděl jinou hru než já :) Ashbringer má kolem sebe stejně slavnou historii jako Frostmourne, ne-li větší. Ve hře je už od Vannily a v příběhu má svoji velkou roli. Krystal na něm pochází od Naaru, je z domovské planety Dreanei, jako meč byl ukován Muradinem Bronzebeardem. Takže jako Frostmourne symbolizuje zlo a byl stvořen démony, Ashbringer symbolizuje světlo a byl stvořen bytostmi Světla. U Wrathgate dostal naopak na prdel Arthas. A to od odpadlické frakce Forsaken a sám musel utéct, zabil jen Saurfanga juniora, se kterým pak bojujem v ICC. Zrádci forsaken zautocily nejen na Arthase ale i na hordu a alianci a proto event v Undercity. Jasne zabiham tu offtopic moc do podrobnosti sorry ale rozepisu se nekdy :D
@Everett_Young@Blackfish No tak som si vás označil oboch... Jediné čo mne vadí na Frostmourne je vzhťal... ako je pekný ale príde mi aŽ príliŠ Ťažkopádny(ok som skrátka rouge a niektoré veci sa nemenia.) Ja osobne milujem Warcraft a nemam moc rád Wow-ko... Ako fajn hra ale už preháňajú a mistof pandaria i keď je lore friendly mi pride ako moc.... moc. A čos a fall of the lich king týka Blackfisch má pravdu... Forsaken utočili na všetkých.. inač tiež nenášate keď niekto začne hovoriť že nemrtvy vo WOw-ku a nemrtvy vo W3 su tý istý nemrtvý?
Let this scar signify the first blow against the mortal world From this seal shall arise the doom of men, who, in their arrogance, sought to wield our fire as their own. Blindly they build their kingdoms upon stolen knowledge and conceit. Now they shall be consumed by the very flame they sought to control. Let the echoes of doom resound across this wretched world, that all who live may hear them and despair.
Oni se tam dělí nemrtví na více. Pohroma sloužící Lich Kingovy. Nemrtví sloužící Dread Lordům (například ve Stratholmu, nebo zrádci Forsaken u Wrathgate). Forsaken pod Sylvanas. Rytíři Smrti, nepodléhající nikomu jen sobě a hordě/ali. Každopádně vraťme se k tomu meči. Frostmourne je silný meč, vykovaný démony a je víc "kouzelný" než Led nebo Glamdring. Jak říká Flanker meč je prostředek v ruce bojovníka a tak je to u těchto dvou . Frostmourne sám propůjčuje nositeli užasnou sílu ale jak jsem řekl devastuje duši nositele při každém zásahu. Není možné srovnat nesrovnatelné. Warcraft klade ve většině případů sílu zbraně nad jejich nositele (Frostmourne, Ashbringer, Warglaives of Azzinoth, Felomelorn) LOTR nebo SOIAF nebo Zaklínač ne, proto je mám radši. Jinak ta archieho řeč měla značit co ? :D
@Blackfish Já nemám nic proti Ahsbringeru, jen mi jeho nositel přijde jako naprostý idiot a hrozně jsem ho nesnášel. Sylvanas Windruner je skvělá, obzvlášť jako nemrtvá, ale Artas je prostě Artas aBlizzard jsou blbci. Stejně tak by mě zajímalo která chytrá hlava vymyslela že se zbaví Cairna Bloodhoofa.
A Frostmourne ma ešte pr pekných vlastností ktoré sa mi nepáčia... z mojich postav totiž najobľúbenejšia bol Illidan Stormrage... Blizzard i de na predaj odklaňa sa od príbehu... No a Sylvanas to Ťaa tesne ta demon-elfom
Illidan Stormrage je největší frajer! Já teda hrála jen Warcraft 3 (+ datadisk s Lady Vash) a hrozně mě naštvalo, že jsem musela dělat Arthasova blbá rozhodnutí - mě ho bylo tak líto a chtěla jsem být hodná :) Ale Warcraft a WOW knížky mne strašně nadchly a bavily.
@Krisa Taky jsem nad nechtěla dělat, co po mě Arthas chce :D Ale nakonec není takový hajzl, jak se zdálo (spoilerovala jsem se, i když jsem WoW nikdy nehrála). A Arthas a Jaina - to je skoro roztomilý.
Jinak co se týká postav tak Illydan Stormrage ještě ušel ale Furion byl strašnej blbec toho jsem nenáviděl. Jinak nejoblíbenější postavy samozřejmě Artas a Jaina. A hrozně mě nebavila kampaň za orky. Mě přišli jako takový hloupý hromotluci (což taky byli).
Komentáře
Ale je to moje filosofie ohledně zbraní. Zbraň by měl bejt prostředek, to co boj rozhodne by měl bejt válečník sám, ne jako v DrD - "he, našel jsem meč +2 na útok, to jsem dobrej :)
Jediné čo mne vadí na Frostmourne je vzhťal... ako je pekný ale príde mi aŽ príliŠ Ťažkopádny(ok som skrátka rouge a niektoré veci sa nemenia.)
Ja osobne milujem Warcraft a nemam moc rád Wow-ko... Ako fajn hra ale už preháňajú a mistof pandaria i keď je lore friendly mi pride ako moc.... moc.
A čos a fall of the lich king týka Blackfisch má pravdu... Forsaken utočili na všetkých.. inač tiež nenášate keď niekto začne hovoriť že nemrtvy vo WOw-ku a nemrtvy vo W3 su tý istý nemrtvý?
Blizzard i de na predaj odklaňa sa od príbehu...
No a Sylvanas to Ťaa tesne ta demon-elfom
Já teda hrála jen Warcraft 3 (+ datadisk s Lady Vash) a hrozně mě naštvalo, že jsem musela dělat Arthasova blbá rozhodnutí - mě ho bylo tak líto a chtěla jsem být hodná :)
Ale Warcraft a WOW knížky mne strašně nadchly a bavily.
Jinak co se týká postav tak Illydan Stormrage ještě ušel ale Furion byl strašnej blbec toho jsem nenáviděl. Jinak nejoblíbenější postavy samozřejmě Artas a Jaina. A hrozně mě nebavila kampaň za orky. Mě přišli jako takový hloupý hromotluci (což taky byli).