Renly, zo všetkých 5 kráľov mal práve on na trón najmenší "nárok". Nikdy vo vojne nebojoval (spomína sa niekde čo robil počas Greyjoyovskej rebélie?), no sám vojnu rozpútal, vy*ral sa na Neda aj keď dobre vedel ako skončí, určite ale mal charizmu a je mi ľúto ako zomrel, no zavinil si to sám. K otázke či by bol dobrý kráľ sa nevyjadrujem. Selyse taká zlá harpya, ale je to len pes ktorý breše a zatiaľ nehrýzol, nebudem jej strhávať body za to že ma fúzy. Sandor mne osobne je v tejto skupine najsympatickejší. Určite robil zverstvá ale stále mam pocit že niekde hlboko je to vlastne dobrý človek. Je mi ľúto že nakoniec nedosiahol svojho cieľa a nezabil bračeka. Snáď mu aspoň Martin dá možnosť bojovať proti Strongovi. Quentyn nie veľmi pekný mladý chlapec, ktorý dostal za úlohu získať na svoju stranu najkrajšiu ženu na svete. Obdivujem to že sa postavil drakom, jeho kapitoly ma veľmi bavili, počul som teórie o tom že ešte vlastne žije ale neverím tomu, možno budem striedať +1 a +2 medzi ním a Sandorom uvidím ako sa budem cítiť po obede.
Quentyn mne nijak nenadchl a svou kolosální blbostí, co se týče draků, mne naopak spíš naštval, ale je to Martell a v téhle skupině to je nejsilnější důvod pro udělení toho bodu. Selyse "Škrobená tvář"- nesympatická rašple a fanatička k tomu. Mohla by odejít obejmout plameny... V zájmu vítězství manžela ve válce, samozřejmě... :onfire: "Nejlepší přítel člověka" je jedna z mých nejoblíbenějších postav vůbec. Nelže a říká pravdu, je to dobrý bojovník, věrný sluha (zrovna mě nenapadá lepší výraz) a má rád psy. Už to pro +2 stačí. :D Renly se možná párkrát prostřídá s Quentynem. Nemám k němu prakticky žádný vztah, i když v seriálu (2. řada) jsem ho měla mírně radši, než v knihách.
Quentyn - nudil mě a byl blbej (bláhovej...). Pro mě postava stvořená k nule. Selyse - fanatická stará skoro panna, která by měla konečně jít za svým bohem. Sandor - jedna z mých nejoblíbenějších postav. Mám ráda klišé typu z "padoucha se vyklube klaďas jako prase" a doufám, že tenhle pes není zakopán. Renly - v boji o trůn jsem mu fandila. Je mi sympatický tím, že není studený pragmatik jako jeho bratr a myslím si, že by byl lepším králem.
Quentyn - můj vztah k němu byl neutrální Selyse - jak už bylo řečeno, fanatička Sandor - mám ho celkem ráda Renly - narozdíl od Stannise měl jistou dávku empatie a charisma (ovšem asi zase neměl schopnosti) a proto ho měli lidi rádi. Určitě to nebyl zlý člověk.
Quentyn - Chlapec, ktorý si naložil viac, než dokázal zjesť, naviac jeho kúsok s Rhaegalom a Viserionom bol prejav naozaj úbohého úsudku. Selyse - Žena snáď bez jedinej dobrej vlastnosti. Sandor - Postava s drsným zovňajškom i prejavom, no srdce nemá úplne z kameňa. Má u mňa body za svoje správanie k Sanse, i keď jeho motivácia je nejasná. Dúfam, že nie je mŕtvy a s bratom si to ešte vybaví. :) Renly - V pokojnejšom období podľa mňa ideálny kráľ.
Komentáře
Quentyn Martell +1 (23)
Selyse Florent -0 (19)
Sandor Clegane +2 (22)
Renly Baratheon -1 (20)
Quentyn Martell 0 (23)
Selyse Florent -1 (18)
Sandor Clegane +2 (24)
Renly Baratheon +1 (21)
Quentyn Martell +1 (25)
Selyse Florent 0 (17)
Sandor Clegane +2 (26)
Renly Baratheon -1 (22)
Renly, zo všetkých 5 kráľov mal práve on na trón najmenší "nárok". Nikdy vo vojne nebojoval (spomína sa niekde čo robil počas Greyjoyovskej rebélie?), no sám vojnu rozpútal, vy*ral sa na Neda aj keď dobre vedel ako skončí, určite ale mal charizmu a je mi ľúto ako zomrel, no zavinil si to sám. K otázke či by bol dobrý kráľ sa nevyjadrujem.
Selyse taká zlá harpya, ale je to len pes ktorý breše a zatiaľ nehrýzol, nebudem jej strhávať body za to že ma fúzy.
Sandor mne osobne je v tejto skupine najsympatickejší. Určite robil zverstvá ale stále mam pocit že niekde hlboko je to vlastne dobrý človek. Je mi ľúto že nakoniec nedosiahol svojho cieľa a nezabil bračeka. Snáď mu aspoň Martin dá možnosť bojovať proti Strongovi.
Quentyn nie veľmi pekný mladý chlapec, ktorý dostal za úlohu získať na svoju stranu najkrajšiu ženu na svete. Obdivujem to že sa postavil drakom, jeho kapitoly ma veľmi bavili, počul som teórie o tom že ešte vlastne žije ale neverím tomu, možno budem striedať +1 a +2 medzi ním a Sandorom uvidím ako sa budem cítiť po obede.
Quentyn Martell 0 (25)
Selyse Florent -1 (16)
Sandor Clegane +1 (27)
Renly Baratheon +2 (24)
Quentyn Martell +1 (26)
Selyse Florent 0 (16)
Sandor Clegane +2 (29)
Renly Baratheon -1 (23)
Quentyn Martell +1 (27)
Selyse Florent -1 (15)
Sandor Clegane +2 (31)
Renly Baratheon 0 (23)
Quentyn mne nijak nenadchl a svou kolosální blbostí, co se týče draků, mne naopak spíš naštval, ale je to Martell a v téhle skupině to je nejsilnější důvod pro udělení toho bodu.
Selyse "Škrobená tvář"- nesympatická rašple a fanatička k tomu. Mohla by odejít obejmout plameny... V zájmu vítězství manžela ve válce, samozřejmě... :onfire:
"Nejlepší přítel člověka" je jedna z mých nejoblíbenějších postav vůbec. Nelže a říká pravdu, je to dobrý bojovník, věrný sluha (zrovna mě nenapadá lepší výraz) a má rád psy. Už to pro +2 stačí. :D
Renly se možná párkrát prostřídá s Quentynem. Nemám k němu prakticky žádný vztah, i když v seriálu (2. řada) jsem ho měla mírně radši, než v knihách.
Quentyn Martell 0 (27)
Selyse Florent +1 (16)
Sandor Clegane +2 (33)
Renly Baratheon -1 (22)
Tažke to rozhodovanie
Quentyn Martell 0 (27)
Selyse Florent -1 (15)
Sandor Clegane +2 (35)
Renly Baratheon +1 (23)
Quentyn - nudil mě a byl blbej (bláhovej...). Pro mě postava stvořená k nule.
Selyse - fanatická stará skoro panna, která by měla konečně jít za svým bohem.
Sandor - jedna z mých nejoblíbenějších postav. Mám ráda klišé typu z "padoucha se vyklube klaďas jako prase" a doufám, že tenhle pes není zakopán.
Renly - v boji o trůn jsem mu fandila. Je mi sympatický tím, že není studený pragmatik jako jeho bratr a myslím si, že by byl lepším králem.
Quentyn Martell 0 (27)
Selyse Florent -1 (14)
Sandor Clegane +1 (36)
Renly Baratheon +2 (25)
Quentyn - můj vztah k němu byl neutrální
Selyse - jak už bylo řečeno, fanatička
Sandor - mám ho celkem ráda
Renly - narozdíl od Stannise měl jistou dávku empatie a charisma (ovšem asi zase neměl schopnosti) a proto ho měli lidi rádi. Určitě to nebyl zlý člověk.
Krisa: Uprav si +1 (Součet dobře, znaménko špatně.). ;)
Quentyn Martell 0 (27)
Selyse Florent -1 (12)
Sandor Clegane +2 (39)
Renly Baratheon +1 (28)
Quentyn Martell 0 (27)
Selyse Florent -1 (11)
Sandor Clegane +2 (41)
Renly Baratheon +1 (29)
Quentyn - Chlapec, ktorý si naložil viac, než dokázal zjesť, naviac jeho kúsok s Rhaegalom a Viserionom bol prejav naozaj úbohého úsudku.
Selyse - Žena snáď bez jedinej dobrej vlastnosti.
Sandor - Postava s drsným zovňajškom i prejavom, no srdce nemá úplne z kameňa. Má u mňa body za svoje správanie k Sanse, i keď jeho motivácia je nejasná. Dúfam, že nie je mŕtvy a s bratom si to ešte vybaví. :)
Renly - V pokojnejšom období podľa mňa ideálny kráľ.