@hudra Drive no neříkam, že je to špatnej film, ale ten průběh dialogů :wall: : chlap čumí na ženskou - ženská čumí na chlapa - pauza nic neděje (10sekund) - chlap řekne větu - (10s) pauza - chlap pokračuje v konverzaci - oba čumejí na sebe (10s) - ženská mu odpooví - oba čumejí na sebe (10s).A v tomhle duchu je celej film
Mně se to líbilo. Někdy mám rád pomalý filmy, ale nesměj být nudný. A Drive nudný nebyl. Navíc krásná kamera a pěkná hudba. Já osobně doporučuji. A hlavní hrdina má charisma...umím si ho představit i jako Jaimeho.
Mňa hlavne potešilo, že Gosling bude hrať aj v novom Refnovom filme. Jeho filmy sú super, trilógia Pusherov bola parádna a páčila sa mi aj Valhalla Rising. A Drive bol jeden z mojich naj na tohtoročnom Cinematiku.
flanker.27: Tak pokud na to měla nárok, měla si to především vydupat sama, to už je tvoje dobrá vůle, že to pro ni uděláš :D A ano, jsem si jistá, že žádnýmu chlapovi tenhle předpoklad nevadí, proč taky :twisted: BTW Ta myšlenka o tom, co dítě chce a nechce, je podle mě jako mor - dítě je malej tyran, co zkouší hranice, kam až může zajít, a navíc chce každou chvíli něco jinýho.
Jdu si dát zase jednou menší maratón. Nejdřív se kouknu na nového pavoučka. Potom na posledního netopýra. Ale ještě nevím, co do třetice :-/ Nabízí se mi tu, havran, mamut, medvídek, americký prezident s postříbřenou sekerou a zrzavá skotská princezna :-/
@Nevada Přesně. BTW na csfd jsem to popsal jako: Mezi tím chodí Ryan Gosling a vrhá pohled "po tomhle záběru se fakt už pudu vysrat", který tu a tam vystřídá výrazem "paní máte loštomilouškého chlapešta."
@sederik U nas vo firme je to kultovy film. Vzdy, ked to ide v tv, vsetci na to pozeraju. Skvely, skvely, skvely film. A paci sa aj tym, ktori neznasaju Goslingov pohlad :)
Komentáře
chlap čumí na ženskou - ženská čumí na chlapa - pauza nic neděje (10sekund) - chlap řekne větu - (10s) pauza - chlap pokračuje v konverzaci - oba čumejí na sebe (10s) - ženská mu odpooví - oba čumejí na sebe (10s).A v tomhle duchu je celej film
Nejdřív se kouknu na nového pavoučka.
Potom na posledního netopýra.
Ale ještě nevím, co do třetice :-/ Nabízí se mi tu, havran, mamut, medvídek, americký prezident s postříbřenou sekerou a zrzavá skotská princezna :-/
pavouk odpocinkovej
Mezi tím chodí Ryan Gosling a vrhá pohled "po tomhle záběru se fakt už pudu vysrat", který tu a tam vystřídá výrazem "paní máte loštomilouškého chlapešta."