Různé filmy

upraveno 6. listopadu 2010 v Film a televize
1100101103105106394

Komentáře

• MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    Já už si vůbec nepamatuji, o čem ten druhý byl. Pamatuji si jen Ashley ve žlutém porsche. Že s Edwardem rozmlátily dlažbu a že se Dakota snažila Bellu uhranou svým kouzelným pohledem, ale vůbec jí to nešlo.

Edit: Jo ještě tam byl ten indián na motorce, a pak si zničeho nic sundal... sakra! Už vím proč je to nejhorší díl :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    upraveno 15. listopadu 2012
  • upraveno 15. listopadu 2012
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. listopadu 2012
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Krisa No co, porodit malou upírku není žádná sranda. Vyžaduje to hodně... jahodového Capri-sonne ;-)
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    @Krisa Je členkou věřících posledních dní, jinak známých též jako mormoni, to mnohé vysvětluje...
    upraveno 16. listopadu 2012
    @flanker.27 Krisa je členkou klubu "Rozřezaný a rozkousaný břicho není v pohodě!"

@Montezuma3 Teď si budu zpívat tu písničku z reklamy, jsi zlý :)
  • Včera jsem koukal na posledního Batmena a musím říct že to bylo uondaný.
    Dneska ty holky nic nevydržej, hlavně že chtěj kvótařit :)
    @svoa00 Proč né chlapi? Co kvóty na kadeřníky a kosmetiky? O kvótách na bagristky, hornice a žumpařky se nemluví a já to považuji za velkou dikrimináciu :)

@Krisa Já Kvotheho nečet... :)
  • Četla jsem včera na ČSFD nějaké komentáře k Twilightu. Ještě to nebylo ani pořádně v kinech a už tolik hlášek, že konečně to skončilo a jak to museli protrpět.
    Co to jsou za lidi, co jdou na předpremiéry na poslední díl ságy, která jim leze krkem? Musí se přesvědčit, že se jim to bude líbit úplně stejně jako ty předešlé? :-)

Ještě na tom byl kolega s přítelkyní (kvůli ní) a užil si alespoň tu akční část. Takže tak hrozné to asi nebylo. :-)
    "Kamera, klapka, AKCE!"
    "Och, polib mne ty můj blázínku" :)
  • Hm, chtěla jsem si zarezervovat Hobita a kopie s titulky se hraje pouze v menším sále a až o půl deváté. :-( Dizkriminacja :!:
  • @Krisa Na půlnoční nejdu, potřebuji se vyspat do práce a u Hobita je škoda usínat. :-)
    To byl jenom takový postesk, že raději chodím do kina hned z práce, ale na ten čas mají jenom dabovanou verzi.
  • co jsem viděl zajímavého poslední dobou: Drive (2011), Nedotknutelní (2011)
    @BenNevis Aha :)
  • upraveno 16. listopadu 2012
    Ked som prijimala ludi ja, tak sme mali v smerniciach otazky, ktore sa pri pohovore pytat nesmieme. Vek, deti, sexualna orientacia, manzelstvo a pod. Ale co ma zarazilo - nesmela som sa spytat, kde sa naucil anglictinu. :). Ale mala som aj chlapa na pohovore, ktory sa stazoval, aki sme tam nanho boli zli :twisted:

A co sa tyka kvot. U nas pri nejakom pocte zamestnancov musi byt aspon jeden postihnuty, inak firma odvadza penale statu. Mala som asi 10 uchadzacov, odporucila som jedineho, ktory bol postihnuty. Nie kvoli kvote, ale preto, ze bol najlepsi. Museli sme si vsetci trochu zvyknut (obliect ho, pokrajat mu maso na obede, doniest kavu a zniest trosku odoru, kedze niekedy programuje nohami), ale mam pocit, ze nam to dalo viac, ako jemu.

Zeny maju povacsine mensi plat, lebo sa boja vypytat si vacsi, alebo buchnut do stola pri zvysovani platov. Ja ten problem nemam, takze viem, ze chlapi su za mnou :)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.