Joryho si moc nepamatuji, snad ze seriálu. Shaga reprezentuje kmeny z Měsíčních hor, které byly velmi vítaným kulturním zpestřením v Králově přístavišti:) Kmeny jsem si oblíbila asi stejně jako Tyrion. Aša je fajn, z hlavních železných asi jako jediná, kdyby bylo na mě, za svůj proslov na Královolbě by nosila korunu. Sice s ní nesouhlkasím v některých věcech, ale docela ji obdivuji:) Mance - je to bard, to samo je plusovým bodem. Líbil se mi jeho příběh o odchodu z hlídky. Ano, porošil přísahu, ale je to ten typ člověka, pro kterého byla přísaha prostě příliš těsná a rozhodl se s tím něco dělat, nebyl to ale ten typ co by jen sprostě utekl a schovával se. Vybudoval si své postavení mezi divokými a vůbec měl podle mě velké charizma.
K Sansinu polibku - máte někdo doma knihu, kde je popisován? Já mám totiž pocit, že se jí to nějak zdálo, nebo si to představovala, a co to tedy má znamenat? Ne, že je Sansa nespolehlivá vypravěčka, ani že zešílela, ale prostě něco s jejím podvědomím, myslím si, že ve skrytu duše tak nějak chtěla, aby jí Ohař políbil, (spíše to chtělo její podvědomí, Sansa by si to asi nepřiznala) a to je to, co se nám tím Martin snažil říci, že to možná něco znamená:) Tedy tak jsem to vnímala já při čtení knihy:)
Jasné 2 body Mancemu, odvážný muž, aby byl někdo králem divokých, musí mít velké kvality. Šagga dostane mínus, barbarům moc nefandím. Jorry a Asha ty jsou pro mě asi na stejné úrovni Asha má příznivců víc, tak pomůžu Jorrymu.
Jsem celkem rád, že jsem se neúčastnil minulého hlasování, bylo to tu celkem na nože... :-D
Mance je opravdu borec. Líbilo se mi jak dostal Jona v souboji, a to Lord velitel není žádné ořezávatko. Takže, nejen že má charisma, není hlupák, ale ještě dobře bojuje. Opravdová osobnost. Joryho mám rád. Dobrý muž. Mám s ním spojenou scénu, kdy s Aryou odhání Nymeriu. Prostě na mě působil jako sympaťák, škoda že ho asi přejede Asha. Nic proti ní v podstatě nemám, ale víc se mi líbí emancipované ženy používající jiné zbraně než sekeru a tvrdost.....rozum, charisma, vzhled atd. Šagga - kus skály obrostlej chlupy s IQ žuly, neustále prázdně vyhrožující - jak by kozy mohly sežrat penis? :-)
Komentáře
Jory Cassel -1 (25)
Asha Greyjoy +1 (30)
Šagga syn Dolfův +2 (21)
Mance Nájezdník 0 (34)
Jory Cassel +2 (27)
Asha Greyjoy -1 (29)
Šagga syn Dolfův 0 (21)
Mance Nájezdník +1 (35)
Jory Cassel -1 (26)
Asha Greyjoy +2 (31)
Šagga syn Dolfův +0 (21)
Mance Nájezdník +1 (36)
Jory Cassel 0 (26)
Asha Greyjoy +2 (33)
Šagga syn Dolfův -1 (20)
Mance Nájezdník +1 (37)
Jory Cassel -1 (25)
Asha Greyjoy +2 (35)
Šagga syn Dolfův 0 (20)
Mance Nájezdník +1 (38)
Jory Cassel +2 (27)
Asha Greyjoy -1 (34)
Šagga syn Dolfův 0 (20)
Mance Nájezdník +1 (39)
Jory Cassel +2 (29)
Asha Greyjoy -1 (33)
Šagga syn Dolfův 0 (20)
Mance Nájezdník +1 (40)
Jory Cassel -1 (28)
Asha Greyjoy +2 (35)
Šagga syn Dolfův 0 (20)
Mance Nájezdník +1 (41)
Jory Cassel 0 (28)
Asha Greyjoy +1 (36)
Šagga syn Dolfův -1 (19)
Mance Nájezdník +2 (43)
Jory Cassel -1 (27)
Asha Greyjoy +1 (37)
Šagga syn Dolfův 0 (19)
Mance Nájezdník +2 (45)
Jory Cassel +1 (28)
Asha Greyjoy -1 (36)
Šagga syn Dolfův 0 (19)
Mance Nájezdník +2 (47)
Aša je fajn, z hlavních železných asi jako jediná, kdyby bylo na mě, za svůj proslov na Královolbě by nosila korunu. Sice s ní nesouhlkasím v některých věcech, ale docela ji obdivuji:)
Mance - je to bard, to samo je plusovým bodem. Líbil se mi jeho příběh o odchodu z hlídky. Ano, porošil přísahu, ale je to ten typ člověka, pro kterého byla přísaha prostě příliš těsná a rozhodl se s tím něco dělat, nebyl to ale ten typ co by jen sprostě utekl a schovával se. Vybudoval si své postavení mezi divokými a vůbec měl podle mě velké charizma.
Jory Cassel -1 (27)
Asha Greyjoy +2 (38)
Šagga syn Dolfův +1 (20)
Mance Nájezdník 0 (47)
Jory Cassel -1 (26)
Asha Greyjoy +2 (40)
Šagga syn Dolfův +1 (21)
Mance Nájezdník 0 (47)
Jory Cassel -1 (25)
Asha Greyjoy +2 (42)
Šagga syn Dolfův +1 (22)
Mance Nájezdník 0 (47)
Jory Cassel +2 (27)
Asha Greyjoy -1 (41)
Šagga syn Dolfův 0 (22)
Mance Nájezdník +1 (48)
Jory Cassel -1 (26)
Asha Greyjoy +2 (43)
Šagga syn Dolfův 0 (22)
Mance Nájezdník +1 (48)
Jory Cassel +2 (28)
Asha Greyjoy -1 (42)
Šagga syn Dolfův 0 (22)
Mance Nájezdník +1 (49)
Jory Cassel +1 (29)
Asha Greyjoy 0 (42)
Šagga syn Dolfův -1 (21)
Mance Nájezdník +2 (51)
Jasné 2 body Mancemu, odvážný muž, aby byl někdo králem divokých, musí mít velké kvality. Šagga dostane mínus, barbarům moc nefandím. Jorry a Asha ty jsou pro mě asi na stejné úrovni Asha má příznivců víc, tak pomůžu Jorrymu.
Jsem celkem rád, že jsem se neúčastnil minulého hlasování, bylo to tu celkem na nože... :-D
Jory Cassel +1 (31)
Asha Greyjoy +2 (44)
Šagga syn Dolfův -1 (19)
Mance Nájezdník 0 (53)
Opravdová osobnost.
Joryho mám rád. Dobrý muž. Mám s ním spojenou scénu, kdy s Aryou odhání Nymeriu. Prostě na mě působil jako sympaťák, škoda že ho asi přejede Asha.
Nic proti ní v podstatě nemám, ale víc se mi líbí emancipované ženy používající jiné zbraně než sekeru a tvrdost.....rozum, charisma, vzhled atd.
Šagga - kus skály obrostlej chlupy s IQ žuly, neustále prázdně vyhrožující - jak by kozy mohly sežrat penis? :-)