@Krisa Jede to po směru hodinových ručiček. Asi po 5 minutách se to obrátí a jeden to proti směru. Ty kecy okolo a ankety tam jsou jen, aby to z vás udělalo blázna.
Po Twilight masáži jsem si pustila předposlední díl (1. Breaking Dawn). Jsem v začátku 6. minuty a už si Taylor Lautner stihl servat triko a Robert Patyzón se přiznal, že je strašně špatný, protož vysával vrahy. To bude ještě nářez :D
Jsem v půlce a nechápu, jak jste schopní(é?) to zvládnou to v kině. I když jste mě připravovali, tak je to ještě blbější, než jsem čekala. A zatím jen jedno roztrhnuté tričko...
Jestli koukáš na ten 4. díl, tak ten je zatím ze všech nejhorší. Podle mého. Dost se na něm také podepsalo to rozdělení na dva filmy. Skoro nic se tam neděje. Líbánky a pak porod, jo a ještě tam běhají nějací vlci po lese, ale to skoro pořád.
Komentáře
@flanker.27 : Ad Sucker Punch - dobře děláš.
Po Twilight masáži jsem si pustila předposlední díl (1. Breaking Dawn). Jsem v začátku 6. minuty a už si Taylor Lautner stihl servat triko a Robert Patyzón se přiznal, že je strašně špatný, protož vysával vrahy. To bude ještě nářez :D