Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

19293959798313

Komentáře

• KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    upraveno 15. listopadu 2012
    Tak jsem to dneska profesionálně zatáhla, takže můžu taky hrát (nezatáhla jsem to kvůli bodování, takovej frajer ještě nejsem).

49. hlasování

Oša +2 (55)
    Sansa Stark +1 (71)
    Dacey Mormont 0 (15)
    Donal Noye -1 (37)
  • 50.hlasování

Oša +1 (56)
    Sansa Stark -1 (70)
    Dacey Mormont 0 (15)
    Donal Noye +2 (39)
  • 51. hlasování

Oša +2 (58)
    Sansa Stark 0 (70)
    Dacey Mormont -1 (14)
    Donal Noye +1 (40)

Dacey už nemá šanci, tak fandím Oše.
  • 52. hlasování

Oša 0 (58)
    Sansa Stark -1 (69)
    Dacey Mormont +2 (16)
    Donal Noye +1 (41)
  • 53. hlasování

Oša -1 (57)
    Sansa Stark +1 (70)
    Dacey Mormont +0 (16)
    Donal Noye +2 (43)
  • 54. hlasování

Oša +1 (58)
    Sansa Stark +2 (72)
    Dacey Mormont -1 (15)
    Donal Noye 0 (43)

Sansa je jedna z mých nejoblíbenějších postav. U jejích kapitol si vždycky krásně odpočinu od toho vraždění a masakrování atd. Ale musím říct, že jsem ji ze začátku (prakticky celou Hru) nesnášela.
  • 55. hlasování

Oša +2 (60)
    Sansa Stark 0 (72)
    Dacey Mormont -1 (14)
    Donal Noye +1 (44)
  • 56. hlasování

Oša 0 (60)
    Sansa Stark +1 (73)
    Dacey Mormont +2 (16)
    Donal Noye -1 (43)

Dacey už sice nepostoupí, ale vypadnout ji nehodlám nechat. :'-(
  • 57. hlasování

Oša 0 (60)
    Sansa Stark -1 (72)
    Dacey Mormont +2 (18)
    Donal Noye +1 (44)
  • 58. hlasování

Oša +1 (61)
    Sansa Stark +2 (74)
    Dacey Mormont 0 (18)
    Donal Noye -1 (43)
  • 59. hlasování

Oša +2 (63)
    Sansa Stark +1 (75)
    Dacey Mormont -1 (17)
    Donal Noye 0 (43)
  • 60. Bodovanie

Oša +1 (64)
    Sansa Stark +2 (77)
    Dacey Mormont -1 (16)
    Donal Noye 0 (43)
  • Fakt se divím, že má Sansa takových oblíbenců, kteří ji dají +2. Ano, jako Alayne mě její kapitoly baví víc,ale ne až tak kvůli ní. A i když nemůže za smrt Neda( toho by Cersei dostala stejně),tak tím že byla rozmazlený parchant, který si chtěl hrát u dvora, zabila spoustu lidí kolem a způsobila spoustu problémů, tím že vše vykecala Cersei. Spousta seveřanů, septa, Arya atd..,mohli být doma... Já dost těžko odpouštím a ona zatím neuděla nic tak výraznýho,aby přešla v mých očích do plusu. To ostatní postavy v této skupině se opravdu obětovali za dobro věci, byli příkladem a nasazovali život!! Každý z Vás si řekněte koho radši za kamaráda, když byste byli v průseru...já bych si Sansu fakt nevybral...
  • flanker.27flanker.27 Příslušník pražské hospody :)
    Mě by hlavně zajímala ta spousta lidí co "zabila..." Zdá se, že má Sansa až nadpřirozené schopnosti, kam se na ni hrabe Velký jiný :)
  • 61. Bodovanie

Oša +2 (66)
    Sansa Stark 0 (77)
    Dacey Mormont -1 (15)
    Donal Noye +1 (44)
  • DrRotten: Souhlasím, že nebýt Sansiny velkohubosti, tak přinejmenším Arya měla šanci vrátit se na Zimohrad. Otázka je, jak by skončila, kdyby ji tam opravdu Martin poslal, nejspíš jako Theonova manželka, která by mu podřízla krk, kdyby se přiblížil :D A pak na Hrůzově :hand: Ne že by to teda na Sansině blbosti něco měnilo. A souhlasím, že v téhle sestavě dělá pro ostatní postavy asi nejmíň.
  • Je zajímavý, že Tě zaujmulo jen slovo spousta, ale každý si vystačí s něčím... A co konkrétně by Tě zajímalo na té spoustě?? Já myslím že takových 20-40 lidí by asi Ned poslal s nimi domů jako doprovod, tak třeba ty mohli žít kdyby Sansa nekecala. Jestli je to málo životů, no nevím...mě to příde docela dost, ale možná si jen víc vážím lidského života,byť je knižní..
  • 62. Bodování

Oša 0 (66)
    Sansa Stark +1 (78)
    Dacey Mormont -1 (14)
    Donal Noye +2 (46)
  • PhoebeaPhoebea I see you
    63. Bodovanie

Oša +2 (68)
    Sansa Stark -1 (77)
    Dacey Mormont +1 (15)
    Donal Noye 0 (46)

Jaká zase velkohubost. Že šla za královnou nemělo na věci žádnej diopad, vzhledem k tomu, že za ní šel i sám velký Eddard. Stejně jako když Catelyn je dáváno za vinu, že rozpoutala válku, když zajala Skřeta, když přitom to vše začalo mnohem dřív a spuštěné něčím zcela jiným.
  • flanker.27: Čili to najednou od ní nebyla blbost, že? :D A Rotten se na něco ptá :twisted:
    64. Bodovanie

Oša +2 (70)
    Sansa Stark +1 (78)
    Dacey Mormont 0 (15)
    Donal Noye -1 (45)
    Nemyslím si, že za to Sansa může. Já si myslím, že tu vyvražďovačku pouze urychlila - Ned to stejně vykecal dřív, takže se domnívám, že by k tomu stejně došlo.
    @svoa00 Ještě jednou. Nevidím žádnou příčinnou souvislost. Za královnou šel dřív Ned a dal jí tak příležitost se připravit. To co udělala Sansa nemělo na věci vliv. Jo, zasloužila by možná trochu profackovat, za to že nechápala, co je královna zač, leč v tom jaksi nebyla sama. Takže když už má potřebu někoho obviňovat, je to Ned sám.

@DrRotten Možná kdyby sis to pořádně přečetl :)
  • Ale přesně o tom píšu. Cersei by Neda stejně dostala, to nepopírám, ale Ned věděl co se chystá a proto měli zmizet a tím že to vykecala tak to nejenže urychlila, ale ještě zabránila odjet lidem, které by Ned poslal s nimi.. toť vše...nechtěl sem tu rozpoutat takový peklo :-)

@DrRotten Chceš jako říct, že by Cersei čekala až po scéně v trůnním sále, nechala se uvrhnout do vězení a spřádala plány až potom? Na kdy myslíš, že by to naplánovala jindy než na tuhle chvíli? To je asi nejlepší dnešní vtip :-D
  • Vyhrál si...už nemám sílu Ti nic vysvětlovat...
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.