@jjelen Pro příště nevsouvej hlasování. Pokud nechceš, abys to měl špatně, odešli třeba s prázdnými součty a hned doplň, ale nenechávej jen číslo hlasování (navíc chybné) a nic. Vypadá to, jako bys své hlasování smazal a ostatní logicky pokračují bez něj. Po Tvém dodatečném dopsání tak vznikne chyba, táhnoucí se u všech, co to stihli "po Tobě", i když ve chvíli, jejich odesílání tam Tvé hlasování nebylo. :)
Pro Ošu mám slabost - tvrdá, věrná, praktická ženská, co má nejspíš srdce na správným místě. Sansa je zajímavá postava a byla vychovaná tak, jak byla vychovaná, ale její "Jak si přeješ, pane" a "Ano, tatíčku" mě instinktivně prudí, promiňte mi to :D Dacey je drsná lady v kalhotech a kudlou v kapse, ale má tvrdou konkurenci. Donal je borec, ale v má k němu v téhle skupině nejslabší vztah.
edit: Grrrr! Jak mě ještě někdo takhle pitomě posune, pošlu mu expres koňskou hlavu a dám se do hledání Qyburnových pracovních poznámek... :evil::wall:
Oša - Divoká, ale věrná, čestná a praktická žena. Sansa - ze začátku hloupá husa, která se mění k lepšímu Dacey - mi ty Medvědice připadají všechny jak přes kopírák a zas tak zajímavé nejsou Donal - jeden z pravých bratrů Hlídky, příště ten bod dostane
Tolik plusek pro tu ********** *****? Srsly? ... Je smutné, že k postupu stačí jmenovat se Stark, nehledě na cokoliv ostatní. V globálu to sice je můj oblíbený rod, ale rozhodně né díky téhle...
Jo a už se těším na superfinále Robb, Jon, Cat, Arya, Brann, Sansa, Tyrion, Danny.
Komentáře
Oša +0 (23)
Sansa -1 (30)
Dacey +2 (22)
Donal +1 (23)
Oša +2 (25)
Sansa +1 (31)
Dacey 0 (22)
Donal -1 (22)
Oša +1 (26)
Sansa Stark +2 (33)
Dacey Mormont -1 (21)
Donal Noye 0 (22)
Oša +1 (27)
Sansa Stark +2 (35)
Dacey Mormont -1 (20)
Donal Noye 0 (22)
Oša +2 (29)
Sansa Stark +1 (36)
Dacey Mormont -1 (19)
Donal Noye 0 (22)
Oša 0 (29)
Sansa Stark +2 (38)
Dacey Mormont +1 (20)
Donal Noye -1 (21)
edit: Grrrr! Jak mě ještě někdo takhle pitomě posune, pošlu mu expres koňskou hlavu a dám se do hledání Qyburnových pracovních poznámek... :evil: :wall:
Oša +2 (31)
Sansa Stark +1 (39)
Dacey Mormont -1 (19)
Donal Noye 0 (21)
Oša - Divoká, ale věrná, čestná a praktická žena.
Sansa - ze začátku hloupá husa, která se mění k lepšímu
Dacey - mi ty Medvědice připadají všechny jak přes kopírák a zas tak zajímavé nejsou
Donal - jeden z pravých bratrů Hlídky, příště ten bod dostane
Oša 0 (31)
Sansa Stark -1 (38)
Dacey Mormont +2 (21)
Donal Noye +1 (22)
Oša -1 (30)
Sansa Stark +1 (39)
Dacey Mormont +2 (23)
Donal Noye 0 (22)
Oša +2 (32)
Sansa Stark +1 (40)
Dacey Mormont -1 (22)
Donal Noye 0 (22)
Oša +0 (32)
Sansa Stark +1 (41)
Dacey Mormont -1 (21)
Donal Noye +2 (24)
Oša +1 (33)
Sansa Stark -1 (40)
Dacey Mormont 0 (21)
Donal Noye +2 (26)
Tolik plusek pro tu ********** *****? Srsly? ...
Je smutné, že k postupu stačí jmenovat se Stark, nehledě na cokoliv ostatní. V globálu to sice je můj oblíbený rod, ale rozhodně né díky téhle...
Jo a už se těším na superfinále Robb, Jon, Cat, Arya, Brann, Sansa, Tyrion, Danny.
Oša 0 (33)
Sansa Stark +2 (42)
Dacey Mormont -1 (20)
Donal Noye +1 (27)
Oša +1 (34)
Sansa Stark +2 (44)
Dacey Mormont -1 (19)
Donal Noye 0 (27)