Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

18889919394313

Komentáře

• NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    67. Bodování

Rhaegar Targaryen +2 (78)
    Arys Oakheart -1 (32)
  • brbr: Už to tak vypadá... :(
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    68. Bodování

Rhaegar Targaryen -1 (77)
    Arys Oakheart +2 (34)
  • upraveno 14. listopadu 2012
    69. Bodování

Rhaegar Targaryen +2 (79)
    Arys Oakheart -1 (33)
  • Monte přicválal na bílém koni, aby nám pomohl s naším bílým rytířem! :D
  • 70. Bodování

Rhaegar Targaryen +2 (81)
    Arys Oakheart -1 (32)

Anything for you, my silver prince! :D
  • tak chudák Oša dostane mínusko... ale ten zbytek...
    1. Hlasovanie

Oša 0 (20)
    Sansa Stark +2 (22)
    Dacey Mormont -1 (19)
    Donal Noye +1 (21)

Oša zatiaľ 0 uvidime čo má v pláne s Rickonom
    Sansa akéto utrpenie bolo čítať jej kapitoly, ako som ju nemal rád ale uvedomil som si že to je len mladé dievča + ma náramne bavili kapitoly Alayne
    Dacey tak je mi to ľúto na teba zostalo to mínus
    Donal Noye musím sa priznať že som nevedel o koho ide tak som si ho na awoiaf vyhľadal. Hoci už príbeh veľmi nepozmení pamätám si že na mňa veľmi zapôsobil.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    Já nechci dával Dacey nebo Donalovi mínus!
    upraveno 14. listopadu 2012
    2. Hlasovanie

Oša +2 (22)
    Sansa Stark +1 (23)
    Dacey Mormont -1 (18)
    Donal Noye 0 (21)

Mám je ráda všechny, ale nejraději mám Ošu a Sansu, takže body budu rozdělovat tak, ab\ch tyto 2 postavy dostala co nejdále. Čili nejde o sympatie, ale spíše o taktiku...bohužel.
    @Krisa Ale Sanse ho nedáš, žene? :roll:
    Hodná holka ;-)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    3. hlasování

Oša 0 (22)
    Sansa Stark +2 (25)
    Dacey Mormont +1 (19)
    Donal Noye -1 (20)

Oša - nic proti ní nemám, ale má tady silnou konkurenci...
    Sansa - ze začátku jsem ji moc nemusela, ale postupně jsem ji začínala mít ráda a ve scéně při stavění hradu ze sněhu na Orlím hnízdě si mě definitivně získala :-D Teď je jednou z mých nejoblíbenějších postav.
    Dacey - byla fajn, zatím dostane plus, ale kdyby ohrožovala Sansin postup... No, uvidíme :-D
    Donal - dlouho nepobyl, nezaujal...
    4. hlasování
    Oša -1 (21)
    Sansa Stark 0 (25)
    Dacey Mormont +2 (21)
    Donal Noye +1 (21)
    5. hlasování

Oša 0 (21)
    Sansa Stark +1 (26)
    Dacey Mormont +2 (23)
    Donal Noye -1 (20)

Oša mne nikdy nijak nezaujala, ale cením si její věrnosti Starkům a doufám, že s dvojkou Rickon&Shaggy ještě pořádně zasáhnou do děje.
    Sansa u mne prodělala největší vývoj, co se oblíbenosti týče. V průběhu první knihy bych jí s radostí zabila. Ve Střetu a Bouři mi jí bylo líto, i když začínala projevovat známky samostatného myšlení a její odolnost vůči šikaně a zklamání všeho druhu byla takřka obdivuhodná, pořád se mi jevila jako "Little bird" s vyděšenýma očima, zpívající dokola své naučené písničky a snažící se jim věřit všude, kde to ještě šlo. V obou jsem jí věnovala větší pozornost, protože se kolem ní pohybovali mí dva oblíbenci- Ohař a Tyrion. V Hostině už jsem se na její kapitoly těšila. Bohužel byly sice jenom tři, ale stály za to. Lekce „lži a stromovinské zlaté“ patří mezi mé nejoblíbenější pasáže ságy a ano, patřím mezi ty, co se těší na znovuotevření vyhlídkových letů z Měsíčních dveří. Návštěvu téhle atrakce by měla věnovat Malíčkovi (a pro jistotu i Petyrovi) ke dni jména. :) Sansu samotnou jsem si oblíbila až zpětně, když jsem si její kapitoly přečetla víckrát, začala u toho myslet, všímat si detailů a vše se mi rozložilo v hlavě.
    Dacey- Mormont!!! Pravá zástupkyně svého rodu, jedna ze strážců Mladého vlka, statečná a bojovná.
    Donal- jeden z mála Černých bratří, o kterých si něco pamatuji. V téhle skupině ale bohužel -.
    6. hlasování

Oša +2 (23)
    Sansa Stark +1 (27)
    Dacey Mormont -1 (22)
    Donal Noye 0 (20)
  • @STOUPA Uprav si Donala, měla jsem tam chybu. ;)
  • jjelenovi tam trošku lítá to hlasování...
  • jjelen tam nebyl... :evil:
  • A už tam najednou je :-D
  • Velice krutá skupina. Rozhodně budu brát body Dacey. Obě chlupatice medvědice mi splývaj dohromady a jedna už postoupila. Taky nic moc nepředvedla. Oša je celkem sympatická postava a až nečekaně věrná. Donal Noye je pro mě ale větší frajer. Myslím, že prokázal moudrost i odvahu. Byl Jonovi dobrým rádcem a tak trochu i učitelem. Navíc týpek kterej zabije krále obrů jednou rukou, přičemž sám u toho vypustí duši, má můj respekt.
    Rozhodně chci nejvíc podpořit Sansu. Nikdy jsem nebyl nějaký její fanoušek, ale je to dost výrazná postava a stejně jako Dany do dalšího kola prostě patří. Zpočátku jsem ji neměl rád. Hloupá a naivní jak jen umí třináctileté holky být. Jenže poté co si prošla peklem v Králově Přístavišti, se z ní stává velice atraktivní žena. Tyhle vývoje postav mě prostě baví a kromě Jaimeho je ten u Sansy asi nejmarkantnější. Vím, že někteří budou hlasovat proti, aby vytočili její fanatické příznivce (já mezi ně nepatřím), ale to mi přijde škoda. Taky jsem tu kdysi četl názory, že zavinila Nedovu smrt atd. Mně osobně tenhle názor připadá dost retardovaný. Takže dva body patří jednoznačně nejpěknějšímu a nejmilejšímu zlovlčeti!
    PS: Doufám, že si odpůrci Dany všimli mé velkorysosti a objektivnosti
    :-D
  • kde se vzal tu se vzal :-D
  • Bezva, můžu zase přepočítávat... :evil: :-x :wall:
    7. hlasování

Oša +0 (23)
    Sansa Stark +2 (29)
    Dacey Mormont -1 (21)
    Donal Noye +1 (20)
    8. hlasování

Oša +0 (23)
    Sansa Stark +2 (31)
    Dacey Mormont -1 (20)
    Donal Noye +1 (22)

Tohle bude boj...takže:

Oša - zajímavá postava, ne zas tolik, aby na ni zbyl bod, ale jsem zvědav na její osud a Rickonův, kterého dozajista chránila svým divokým umem.

Sansa Stark - myslím, že není třeba komentovat více, než tak, že je na dobré cestě a Hru hraje za pomoci (určitě né svojí :D, ale hlavně) Petyra dost dobře.

Dacey - nevím, medvědice mě nezaujala ani jedna a už postup tamté je pro mě velká škoda...

Donal Noye - už od začátku Jonovi pomáhal a dokázal, že je opravdovým Bratrem
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.