Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

18687899192313

Komentáře

• Rhaegar je jedna z mých oblíbených postav o které bych se ráda dozvěděla víc. Prodělal u mne vývoj oblíbenosti, neboť ze začátku jsem jej nesnášela - myslela jsem si, že zabil Lyannu a kdo ví co...ale postupem času, jak se začalo ukazovat, že vše bylo asi jinak a že místo násilníka je to asi rozervaný romantik hrající na harfu ...prostě kandidát na nejoblíbenějšího Targaryena:)

Pak Velký Jon, který je prostě takový seveřan od rány.

Kdyby tady někdo nezmínil, co byl Arys zač, tak bych si na něj ani nevzpomněla.

No a Qyburn, tam je to mínus celkem jasné.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
  • 27. hlasování
    Qyburn -1 (6)
    Rhaegar Targaryen +2 (43)
    Arys Oakheart 0 (27)
    Velký Jon Umber +1 (58)
  • kokos, stíham cca každý 60 post...
  • 28. Hlasovanie

Qyburn +1 (7)
    Rhaegar Targaryen -1 (42)
    Arys Oakheart 0 (27)
    Velký Jon Umber +2 (60)
  • 29. Hlasovanie

Qyburn -1 (6)
    Rhaegar Targaryen +1 (43)
    Arys Oakheart +2 (29)
    Velký Jon Umber 0 (60)
  • 30. hlasování

Qyburn -1 (5)
    Rhaegar Targaryen + 1 (44)
    Arys Oakheart 0 (29)
    Velký Jon Umber + 2 (62)
  • upraveno 13. listopadu 2012
    31. Hlasování

Qyburn -1 (4)
    Rhaegar Targaryen + 1 (45)
    Arys Oakheart 0 (29)
    Velký Jon Umber + 2 (64)
  • 32. hlasování

Qyburn -1 (3)
    Rhaegar Targaryen 0 (45)
    Arys Oakheart +2 (31)
    Velký Jon Umber +1 (65)
  • upraveno 14. listopadu 2012
    .
  • 33. hlasování

Qyburn +1 (4)
    Rhaegar Targaryen +2 (47)
    Arys Oakheart 0 (31)
    Velký Jon Umber -1 (64)
  • 34. hlasování

Qyburn -1 (3)
    Rhaegar Targaryen +2 (49)
    Arys Oakheart 0 (31)
    Velký Jon Umber +1 (65)
  • 35. hlasování

Qyburn -1 (2)
    Rhaegar Targaryen +2 (51)
    Arys Oakheart 0 (31)
    Velký Jon Umber +1 (66)
    36. hlasování
    Qyburn -1 (1)
    Rhaegar Targaryen +1 (52)
    Arys Oakheart 0 (31)
    Velký Jon Umber +2 (68)
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    37. hlasování

Qyburn -1 (0)
    Rhaegar Targaryen +1 (53)
    Arys Oakheart 0 (31)
    Velký Jon Umber +2 (70)
    38. hlasování

Rhaegar Targaryen +2 (55)
    Arys Oakheart -1 (30)
    Velký Jon Umber +1 (71)
  • PhoebeaPhoebea I see you
    upraveno 14. listopadu 2012
    39. hlasování

Rhaegar Targaryen +1 (56)
    Arys Oakheart -1 (29)
    Velký Jon Umber +2 (73)

Velký Jon má plusové body, protože je to pravý seveřan - taková mužská verze Maege Mormont. Velký, věrný, hlučný, nenechá si nic líbit, smysl pro humor. Prostě chlápek, kterýho bych chtěla mít za přítele.
    Raegar má plusovky za charisma.
    Arys Oekhart má mínus za blbost - i když - taky ho chápu :D.
  • 40. hlasování

Rhaegar Targaryen -1 (55)
    Arys Oakheart +1 (30)
    Velký Jon Umber +2 (75)

Rheagar je dost rozporuplná osoba, jedna strana (Dany, Connington) na něj vzpomíná jako na poloboha, druhá ho má za pěknýho grázla (Ned, Robert,...). Já se tak nějak přikláním k té druhé straně.
    Arys - Jeden z lepších z bílých plášťů.
    Jon - Pro mě velký sympaťák.
  • @sederik Nechci si rýpnout, ani ti neberu tvoje mínusko, ale kdy přesně ho má Ned za pěknýho grázla? Kdyby můj bratr na někoho, kdo mě unesl a znásilňoval, vzpomínal ve stylu "Hmm, ten asi určitě nechodil do bordelů" a o mně si myslel "že mě moje vlčí krev přivedla do hrobu", tak ho asi budu chodit po nocích strašit. :evil:

Jinak máš samozřejmě pravdu, Dany, Viserys i Jon Con si ho idealizují. Já věřím hlavně Barristanovi a Jaimemu...
  • @sveva Vycházel jsem z toho co si pamatuju z knih například, když Bran vysvětloval Oše kdo je Lyanna, říkal že je to sestra Eddarda a že ji Rhaegar unesl a znásilnil, a předpokládám že to mu řekl otec. Ale je fakt, že třeba na cestě do Kings Landing ho Ned před Robertem celkem hájí.

Ale ono těžko říct, ve skutečnosti nevíme jak to před rebelii vlastně bylo. Já osobně Rhaegara nemusím, ale třeba jsem zaujatej proti všem Targaryenům, což ty asi nebudeš ;-).
  • 41. bodovanie

Rhaegar Targaryen -1 (54)
    Arys Oakheart +1 (31)
    Velký Jon Umber +2 (77)
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    42. bodovani

Rhaegar Targaryen +1 (55)
    Arys Oakheart -1 (30)
    Velký Jon Umber +2 (79)
  • @sederik No, tak samozřejmě nebude Ned děckám vyprávět "Tenhle pán unesl vaší tetu, ale choval se k ní slušně a byl to docela fajn chlap. Pak jeho otec zabil vašeho strýčka s dědem a tak jsem začali válku a Robert toho docela fajn chlapa zabil na Trojzubci...". Asi by se jim to špatně vysvětlovalo, nehledě na to, že by se jiní začali ptát, proč Robertův věrný přítel nachází kvality v nepříteli... ;-)
  • MU: Správný chlap by hlavně nikoho neunesl/nenechal pubertální holku s ním utéct (obzvlášť ne holku z velkého rodu, jako by si neuměl domyslet, že to nebude v pohodě), ani by takovým způsobem neponížil svoji ženu na turnaji. Holt nejsem zastánce "velkých světových lásek", kterým musí jít všechno z cesty a ostatní kvůli nim umírají.
  • Chmur: Já tomu taky moc nevěřím (pokud zrovna neměl nějaký zkrat targaryenovského šílenství a i to by asi Martinovi u čtenářů prošlo), tak to spíš rád viděl Robert. V tom případě, i když to říkám nerada, bysme neměli mít iluze ani o Lyanně :-k
  • O Lyanně mám jen jedinou iluzi - že byla Rytířem smějícího se stromu. :)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.