Škoda, že jsem nehlasoval dřív, rád bych napomohl k vyřazení Hory, zvládli jste to i beze mě ;-). Takhle to schytá Maege, nějak moc nechápu velkou oblíbenost medvědic, nic proti nim, ale podle mě to jsou celkem nedůležité vedlejší postavy. Rickon se doufám ještě předvede, za ten příslib +1, a Theon je jedna z mých vůbec nejoblíbenějších postav, má lidský rozměr, dělá chyby, a nerad i věci o kterých ví, že jsou špatné, a to myslím více méně každý z nás.
Rickon je sice Stark a mazel a nic proti němu nemám, ale jeho největším výkonem zatím bylo, že svýho zlovlka pojmenoval "Chundeláč", a to je imho pro postup do druhýho kola málo. :D
Theon je přinejmenším zajímavá postava, když už nic jinýho a jeho proměna je neuvěřitená. Jo, a docela ho i mám ráda. Rickon si podle mě zaslouží body už jen tak z principu, že je to Stark. I když něco na sveviným komentáři asi bude. A maege mi vždycky byla nesmypatická, nic víc k tomu asi říct nemůžu. Jo Dacey, to už je jiná, ale Maege moc nemusím.
Komentáře
Theon Greyjoy +1 (54)
Rickon Stark -1 (47)
Maege Mormont +2 (47)
Theon Greyjoy +2 (56)
Rickon Stark +1 (48)
Maege Mormont -1 (46)
Škoda, že jsem nehlasoval dřív, rád bych napomohl k vyřazení Hory, zvládli jste to i beze mě ;-).
Takhle to schytá Maege, nějak moc nechápu velkou oblíbenost medvědic, nic proti nim, ale podle mě to jsou celkem nedůležité vedlejší postavy. Rickon se doufám ještě předvede, za ten příslib +1, a Theon je jedna z mých vůbec nejoblíbenějších postav, má lidský rozměr, dělá chyby, a nerad i věci o kterých ví, že jsou špatné, a to myslím více méně každý z nás.
Theon Greyjoy -1 (55)
Rickon Stark +2 (50)
Maege Mormont +1 (47)
Theon "skinned" Greyjoy -1 (54)
Rickon +1 (51)
Maege Mormont +2 (49)
Theon "You have to remember your name" Greyjoy +1 (55)
Rickon -1 (50)
Maege Mormont +2 (51)
Theon Greyjoy -1 (54)
Rickon +1 (51)
Maege Mormont +2 (53)
Theon Greyjoy +1 (55)
Rickon -1 (50)
Maege Mormont +2 (55)
Theon Greyjoy +2 (57)
Rickon +1 (51)
Maege Mormont -1 (54)
Theon Greyjoy -1 (56)
Rickon +2 (53)
Maege Mormont +1 (55)
Maege is lady of North not Catelyn
Theon Greyjoy +2 (58)
Rickon +1 (54)
Maege Mormont -1 (54)
Theon Greyjoy +2 (60)
Rickon -1 (53)
Maege Mormont +1 (55)
Rickon je sice Stark a mazel a nic proti němu nemám, ale jeho největším výkonem zatím bylo, že svýho zlovlka pojmenoval "Chundeláč", a to je imho pro postup do druhýho kola málo. :D
Theon Greyjoy +2 (62)
Rickon +1 (54)
Maege Mormont -1 (54)
Theon Greyjoy +1 (63)
Rickon +2 (56)
Maege Mormont -1 (53)
Theon je přinejmenším zajímavá postava, když už nic jinýho a jeho proměna je neuvěřitená. Jo, a docela ho i mám ráda. Rickon si podle mě zaslouží body už jen tak z principu, že je to Stark. I když něco na sveviným komentáři asi bude. A maege mi vždycky byla nesmypatická, nic víc k tomu asi říct nemůžu. Jo Dacey, to už je jiná, ale Maege moc nemusím.
Theon Greyjoy -1 (62)
Rickon +2 (58)
Maege Mormont +1 (54)
Theon Greyjoy +1 (63)
Rickon -1 (57)
Maege Mormont +2 (56)