Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

17980828485313

Komentáře

• upraveno 12. listopadu 2012
    11. hlasování

Theon Greyjoy +1 (32)
    Gregor 'Hora' Clegane +2 (12)
    Rickon Stark 0 (29)
    Maege Mormont -1 (29)
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Chmur: Gardien si nevšimol, že nie je na najnovšiej stránke... ;)
    Miši ty máš mať 9. hlasovanie a Chmur desiate :D
  • @Branislav_Gepeto Nene, mají to správně. Koli měla na minulé straně špatné číslo.
  • Původně sem mu chtěl napsat, ať si nechá udělat lobotomii nebo si aspoň pro zklidnění umývá přirození teplou vodou, ale teď jsem si uvědomil, že s těmi stránkami se mi to také stávalo. Takže v pohodě Gardiene...:-)
  • Chmur: Nechci se hádat, ale Theon je pořád hovado. Jenom je teď duševně nalomené hovado.
  • Zase? :D To je tím neustálým přepisováním :D
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
  • @Branislav_Gepeto: Už tě nebudu poslouchat (jenom MU co se týká bodování, ta se v tom vyžívá)...kvůli tobě sem to dvakrát přepisoval...Vzal si mi čtyři sekundy života, tak za mě hoď dneska nahoru jeden Otčenáš...
    Proč je podle vás rozmazlený?
    Divoký asi je, ale vždyť jsou mu na začátku ságy jen tři roky a je to benjamínek rodiny. Kdyby vyrůstal normálně, tak si myslím, že by pak nebyl divočejší než ostatní. Ostatně nejvíc divokého ho popisovala Catelyn ve vzpomínkách, a to to IMHO myslela spíš jako neposedné šídlo než že by byl zdivočelý jako zvíře.
  • @Branislav_Gepeto dík, už jdu na to :-)
    12. hlasování

Theon Greyjoy 0 (32)
    Gregor 'Hora' Clegane -1 (11)
    Rickon Stark +2 (31)
    Maege Mormont +1 (30)

Theon - zaslouží si nulu. Slušný hybatel děje, ale to co vyvádí není dvakrát košer (mírně řečeno).
    Hora - sadistické prase (nepsal to už někdo?)
    Rickon - nepřipadá mi rozmazlený, ani nějak extrémě divoký. Prostě živé stříbro :-) A ten seriálový představitel je super.
    Maege - holky se mi trochu pletou (aha, tak to je máma holek). Prostě taková správná Seveřanka.
  • KrisaKrisa Co může zmoknout, může zmoknout.
    13. hlasování

Theon Greyjoy +2 (34)
    Gregor 'Hora' Clegane -1 (10)
    Rickon Stark +1 (32)
    Maege Mormont 0 (30)
  • 14. hlasování

Theon Greyjoy +1 (35)
    Gregor 'Hora' Clegane -1 (9)
    Rickon Stark 0 (32)
    Maege Mormont +2 (32)

Tak jsem se rozhodla dělit plusy dle potřeby mezi Theona a Maege...
  • 15. hlasování

Theon Greyjoy +1 (36)
    Gregor 'Hora' Clegane -1 (8)
    Rickon Stark 0 (32)
    Maege Mormont +2 (34)
  • @brbr Psal..ale on je sadistické prase na druhou...takže v pho:-)
  • 16. hlasování

Theon Greyjoy +2 (38)
    Gregor 'Hora' Clegane -1 (7)
    Rickon Stark 0 (32)
    Maege Mormont +1 (35)

Theon má tu schopnost, že ve mně vyvolává celou škálu emocí. Už jsem ho chtěla proplesknout (ve Hře), mučit (ve Střetu) a obejmout (v Tanci, když ho psychicky i fyzicky mučil Ramsýček)... Vývoj jeho postavy je celkem fascinující, myslím, že prošel značnou vnitřní přeměnou k lepšímu. Ale v tomhle mi připadá trochu jako Jaime, začal si uvědomovat svoje chujoviny, až když neměl na vybranou a byl k tomu dohnanej okolnostma. Nicméně nemám komu jinýmu dát dva body, tak je dám jemu.
    Na Cleganovi je nejhorší, že když už si člověk myslí, že se ho zbavil, tak se pravděpodobně opět vynoří! :D Tohle ještě spočítám Qyburnovi v následující skupině.
    Od Rickona moc nevím, co čekat...
    Mormontice medvědice má ode mě bod, protože... no, nevím, ten její ženskej klan je celkem sympatickej. :)
    16. hlasování

Theon Greyjoy -1 (37)
    Gregor 'Hora' Clegane 0 (7)
    Rickon Stark +1 (33)
    Maege Mormont +2 (37)

Theon - je to každopádně zajímavá postava, ale pro mě osobně naprosto nesympatická. Arogantní ubožák, který nezná své místo. Neví co je pokora, přijde mi, že se považuje za pána světa i když dokázal absolutní h***o. Zkazil v podstatě všechno na co sáhnul (snad kromě záchrany Brana, i když stačilo málo a i to by dopadlo špatně) a přitom se cítí ukřivděný, jako by za to mohl někdo jiný. Ozdravný pobyt v Hrůzově mu sice výrazně pomohl, dokonce jsem ho i trochu litoval, ale rád ho mít nebudu (i když jeho kapitoly v tanci byly možná nejlepší z celé knihy).
    Hora - zrůda, svým způsobem fascinujicí, ale pořád vrchol zvrhlosti, do pekla s ním.
    Rickon - nic pro mě neznamená. Charakterově se nijak výrazně neprojevil, což se taky od čtyřletého dítěte nedá moc čekat. Každopádně jsem zvědavý na jeho osudy. :-)
    Maege - v podstatě nevím, kdo to je, ani wiki se o ní nijak moc nezmiňuje, v jiné skupině by to byla jasná nula, v této bohužel +2, nic jiného nezbylo...
    Nedivím se, že Rickonovi nedáváte body. V knihách se moc nepředvedl a poměrně brzy zmizel (stále čekám kdo mi vysvětlí proč ho má za rozmazleného a divokého). Pohoda.
    Ale fascinuje mě, že tomu malému dítěti to vyčítáte a dospělému Theonovi klidně odpouštíte mnohem horší chování.
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.