Illyn tentokrát dostane zbylé plus za, v Hostině projevený, smysl pro humor a kvalitní provedení pracovních úkonů. Bronn- v téhle sestavě jediná moje oblíbená postava. Tak trochu parchant (nebo spíš žoldák do morku kostí), přesto strašný sympaťák. Loras je jednou z postav, kterým u mne přilepšilo seriálové provedení. V knížkách mne nezaujal, měla jsem ho za nezajímavého "krasavce a pravého rytíře (hlavně) na efekt". V seriálu mu pomohlo to, že blíže ukázali jeho vztah k Renlymu (edit: Tím myslím spíš druhou sérii, ne veleslavnou "Byl bys skvělý nechlupatý král" scénu ze série první!) a následnou reakci na jeho smrt. Darkstar stihl zatím všehovšudy ufiknout jedno královské ucho a za vzhled body nedostane.
Illyn - strašidelný dědek... Bronn - mého srdce šampion :-D S charakterem je na tom bledě, ale je sympatické, že si na nic nehraje a na rovinu všem dá najevo, jaký je. A hlavně je vtipný a díky tomu patří k mým nejoblíbenějším vedlejším postavám :-) Loras - trošku namyšlený chlapec, ale není zlý... Je odvážný a díky tomu si ode mě zaslouží bod. Temnohvězda - moc toho o něm nevíme, ale víme, že usekl Myrcelle ucho a to stačí na mínus
Bronn: Sympatická postava, ktorá sa zaujíma v prvom rade o svoju prdel a má zaujímavý zmysel pre humor. A bez neho by Tyrion už dávno letéééééél. Loras: Je namyslený a je to pako. To jeho obviňovanie Brienne mi prišlo schyzofrenické. Ale tak o Illynovi toho veľa nevieme a Gerolda nemám rád za to, že chcel ublížiť Myrcelle.
To není o lenosti. Kopírování taky pomáhá zabránit chybám v počtech. Nehleně na to, že se zachovává jednotný styl - nepřehazuje se pořadí a jména se nekomolí.
Tady mám jediného favorita Bronna. Je zatraceně vtipný a i když to není charakter z učebnice, na nic víc si nehraje. Asi tomu pomohl i seriálový představitel (a jeho hudební videoklip, ve kterém tančí na střeše :D ). Lorase asi budu střídat s Illynem, protože jsou mi oba volní a Temnohvězda si zaslouží mínus za Myrcellu.
Po dlhom čase veľmi zaujímavá skupina. -1 Bronnovi hrozne mi lezie na nervy a seriál to len zhoršil. Naj overrated postava v ságe. Payne je kat. zabil Neda. V poslednom čase je však bro s pánom bez ruky. Nemý a nemotorný. No aj tak mu nedám ani bod, ale zasa mu ani nič nezoberiem. Rytier Kvetín vs Temnohviezda. Najkrajší muž roviny proti najkrajšiemu mužovi Dorne. Jeden z najlepších turnajových rytierov vs muž ktorý je kvôli začatiu vojny ochotný zabiť dieťa. Nakoniec 2 body pre toho menej obľúbeného lebo vidím že Lorasovi asi pomáhať nebude treba. Dayne bol v knihe na 7 stránkach ale dúfam že v ďalšej knihe bude nejaká POV postava v jeho prítomnosti (Areo?).
Bronn si ty dva body nezaslouží za charakter, ale s Tyrionem jsou správná dvojka, párkrát mu zachránil život, a vůbec je to zajímavá a zábavná postava. Lorase jsem si v posledních dílech celkem oblíbila, snad to s ním jeho zraněním nebude tak hrozný... Původně jsem chtěla dát Temnohvězdě :) nějakej bod, ale bylo by to jen proto, že je Dayne, a ty já nekriticky zbožňuju... Jenže jsem si uvědomila, že zatím působí jen jako debžot, kterej ani nezvládne zabít malou holku (né že bych to Myrcelle přála). Na Payna zbyla nula, v Hostině mě bavily jeho "rozhovory" s Jaimem.
Stejně má Mace štěstí...Dvě děti chytré, jedno nepříliš chytré, ale skvěle zacházející s mečem a dřevcem a jedno moudré, galantní a šikovné i se zbraněmi...Navíc jsou všichni zřejmě docela pohlední (až na tu jednu zmrzačenou nohu). Že by dobré geny Hihgtowerů a lady Olenny? Protože po nafukovací rybě není asi ani jedno.
Komentáře
Yoren -1(56)
Meera Reed +2 (80)
Illyn Payne +1 (22)
Bronn +2 (22)
Loras Tyrell -1 (21)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne 0 (19)
Illyn Payne +1 (23)
Bronn +2 (24)
Loras Tyrell 0 (21)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne -1 (18)
Illyn tentokrát dostane zbylé plus za, v Hostině projevený, smysl pro humor a kvalitní provedení pracovních úkonů.
Bronn- v téhle sestavě jediná moje oblíbená postava. Tak trochu parchant (nebo spíš žoldák do morku kostí), přesto strašný sympaťák.
Loras je jednou z postav, kterým u mne přilepšilo seriálové provedení. V knížkách mne nezaujal, měla jsem ho za nezajímavého "krasavce a pravého rytíře (hlavně) na efekt". V seriálu mu pomohlo to, že blíže ukázali jeho vztah k Renlymu (edit: Tím myslím spíš druhou sérii, ne veleslavnou "Byl bys skvělý nechlupatý král" scénu ze série první!) a následnou reakci na jeho smrt.
Darkstar stihl zatím všehovšudy ufiknout jedno královské ucho a za vzhled body nedostane.
Illyn Payne 0 (23)
Bronn +2 (26)
Loras Tyrell +1 (22)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne -1 (17)
Illyn - strašidelný dědek...
Bronn - mého srdce šampion :-D S charakterem je na tom bledě, ale je sympatické, že si na nic nehraje a na rovinu všem dá najevo, jaký je. A hlavně je vtipný a díky tomu patří k mým nejoblíbenějším vedlejším postavám :-)
Loras - trošku namyšlený chlapec, ale není zlý... Je odvážný a díky tomu si ode mě zaslouží bod.
Temnohvězda - moc toho o něm nevíme, ale víme, že usekl Myrcelle ucho a to stačí na mínus
Illyn Payne 0 (22)
Bronn 1 (29)
Loras Tyrell +2 (25)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne -1 (16)
Illyn Payne 0 (22)
Bronn +2 (31)
Loras Tyrell +1 (26)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne -1 (15)
Illyn Payne 0 (22)
Bronn +2 (33)
Loras Tyrell +1 (27)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne -1 (14)
Bronn: Sympatická postava, ktorá sa zaujíma v prvom rade o svoju prdel a má zaujímavý zmysel pre humor. A bez neho by Tyrion už dávno letéééééél.
Loras: Je namyslený a je to pako. To jeho obviňovanie Brienne mi prišlo schyzofrenické. Ale tak o Illynovi toho veľa nevieme a Gerolda nemám rád za to, že chcel ublížiť Myrcelle.
...ale třeba se to teď rozjede závratnou rychlostí, když to NĚKDO nekomplikuje. :-P =D
Nehleně na to, že se zachovává jednotný styl - nepřehazuje se pořadí a jména se nekomolí.
Illyn Payne -1 (21)
Bronn +2 (35)
Loras Tyrell +1 (28)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne 0 (14)
Illyn Payne 0 (21)
Bronn +2 (37)
Loras Tyrell +1 (29)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne -1 (13)
Tady mám jediného favorita Bronna. Je zatraceně vtipný a i když to není charakter z učebnice, na nic víc si nehraje. Asi tomu pomohl i seriálový představitel (a jeho hudební videoklip, ve kterém tančí na střeše :D ).
Lorase asi budu střídat s Illynem, protože jsou mi oba volní a Temnohvězda si zaslouží mínus za Myrcellu.
Illyn Payne 0 (21)
Bronn -1 (36)
Loras Tyrell +1 (30)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne +2 (15)
Po dlhom čase veľmi zaujímavá skupina.
-1 Bronnovi hrozne mi lezie na nervy a seriál to len zhoršil. Naj overrated postava v ságe.
Payne je kat. zabil Neda. V poslednom čase je však bro s pánom bez ruky. Nemý a nemotorný. No aj tak mu nedám ani bod, ale zasa mu ani nič nezoberiem.
Rytier Kvetín vs Temnohviezda. Najkrajší muž roviny proti najkrajšiemu mužovi Dorne. Jeden z najlepších turnajových rytierov vs muž ktorý je kvôli začatiu vojny ochotný zabiť dieťa. Nakoniec 2 body pre toho menej obľúbeného lebo vidím že Lorasovi asi pomáhať nebude treba. Dayne bol v knihe na 7 stránkach ale dúfam že v ďalšej knihe bude nejaká POV postava v jeho prítomnosti (Areo?).
Snáď som to dal dobre :d
Illyn Payne 0 (21)
Bronn +2 (38)
Loras Tyrell +1 (31)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne -1 (14)
Bronn si ty dva body nezaslouží za charakter, ale s Tyrionem jsou správná dvojka, párkrát mu zachránil život, a vůbec je to zajímavá a zábavná postava.
Lorase jsem si v posledních dílech celkem oblíbila, snad to s ním jeho zraněním nebude tak hrozný...
Původně jsem chtěla dát Temnohvězdě :) nějakej bod, ale bylo by to jen proto, že je Dayne, a ty já nekriticky zbožňuju... Jenže jsem si uvědomila, že zatím působí jen jako debžot, kterej ani nezvládne zabít malou holku (né že bych to Myrcelle přála).
Na Payna zbyla nula, v Hostině mě bavily jeho "rozhovory" s Jaimem.
Illyn Payne +1 (22)
Bronn +2 (40)
Loras Tyrell -1 (30)
Gerold „Temnohvězda“ Dayne 0 (14)