Ygritte - i když byla notně otravná, tak z téhle sestavy je mi pořád nejsympatičtější Pycelle - sympatizant a poskok Lannisterů, dost nesympatická osůbka, u níž mě překvapilo, že vydržela tak dlouho - dostal by mínus, kdyby tady nebyli ještě horší Arianne Martell - namyšlená kočička, jejíž chování a jednání se mi okamžitě zprotivilo. V Hostině pro vrány mi dost připomínala Theona... plus dostala jen proto, že na ni zbylo Nejvyšší septon (aspoň doufám, že je to ten co uvěznil Cersei) - nesnáším náboženské fanatiky a nelíbí se mi kam pod jeho vedením směřuje církev
Políbená ohněm - Jedna z mých nejoblíbenějších ženských postav. Tady jsou ode mě dva doby jasné. Velmistr bez vousů - Královnin člověk, donáší, fixluje, blafuje, čte cizí korespondenci atd Vycházející slunce Dorne - Z téhle sestavy jasně druhá nejlepší postava. K tomu moje oblíbená karta v Board Game :D Nejvyšší vrabčák - Tenhle papež má teď armádu náboženských rytířů a může jí vyslat kamkoli proti pohanům. Na Zeď, Proti krakaticím, nebo vykácet Čarostromy... Moc nebezpečný chlapík. Jsem zvědav, jak u něho uspěje Tyene.
Ygritte - sympatická holka, ale trochu mi vadilo, jak moc u Jona tlačila na pilu Pycelle - slaboch, zbabělec Arianne - bude se s Ygritte střídat o ty plus body. Možná trochu zbrklá, ale správná. Jenom netuším, jestli ji na sympatiích nepřidává Arys a pak ti její kamarádi (Flekatá Silva, Drew, atd.) Nejvyšší septon - náboženský fanatik, ale zavřel Cersei (jestli je myšlený zrovna ten)
Ygritte - sympatická divoženka. Jona určitě naučila mnoha věcem =D Pycelle - slizkej dědek, bonzák, lannisterovec... Arianne - dornská rozhodnožka, jako princezna ve věži byla neuvěřitelně otravná, ale v téhle konkurenci na ní zbyl bod Nejvyšší septon - náboženský fanatik, který má velkou moc, to nevěstí nic dobrýho
Ygritte: Ač nerad, přiznávám, že jsem ovlivněn seriálem, tady je minimálně jeden z těch dvou bodů, za Rose Leslie, občas bych chtěl být na místě Lorda Sněha. :-) Pycelle: Kam vítr tam plášť, opravdu bezpáteřní člověk. Arianne: Martellové mě nebaví, snad s vyjjímkou Dorana, až moc ambiciozní slečna. Nejvyšší septon: Uvidíme jakou ještě sehraje roli, za věznění Cersei +1.
Ygritte: díky ní byl Jon snesitelnější Velmistr Pycelle: je to hajzl Arianne Martell: její kapitoly v Hostině byly skvělé Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: nevím, kdo to je (=neznám ho tak dobře, jako ty tři ostatní)
Ygritte: dobrá divoženka, to Jonovi nandala :D Pycelle: nesympatický plesnivák, navíc na straně Cersei, tfuj! Arianne Martell: Baví mě číst o holkách, co ovlivnují politiku svým sex appealem Septon: mám hrůzu z náboženských fanatiků, co maj moc. Jen čekám, kdy se začne upalovat. Každopádně se mi líbí, jak rozžvejkal a vyplivnul Cersei.
Ygritte mi nikdy nevadila a v seriálu mi dokonce je sympatická. Velmistr Pycelle- nepříjemný dědek prašivka. Arianne- jedna ze žhavých kandidátek na mou další oblíbenou postavu. Přerostlý ptáček je další v řadě fanatiků, takže jasný zápor.
Komentáře
Ygritte +2 (26)
Velmistr Pycelle -1 (16)
Arianne Martell +1 (25)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák 0 (21)
Seriálová Ygritte by zasloužila +10 :-)
Ygritte +2 (28)
Velmistr Pycelle 0 (16)
Arianne Martell +1 (26)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák -1 (20)
Ygritte - i když byla notně otravná, tak z téhle sestavy je mi pořád nejsympatičtější
Pycelle - sympatizant a poskok Lannisterů, dost nesympatická osůbka, u níž mě překvapilo, že vydržela tak dlouho - dostal by mínus, kdyby tady nebyli ještě horší
Arianne Martell - namyšlená kočička, jejíž chování a jednání se mi okamžitě zprotivilo. V Hostině pro vrány mi dost připomínala Theona... plus dostala jen proto, že na ni zbylo
Nejvyšší septon (aspoň doufám, že je to ten co uvěznil Cersei) - nesnáším náboženské fanatiky a nelíbí se mi kam pod jeho vedením směřuje církev
Ygritte +2 (30)
Velmistr Pycelle -1 (15)
Arianne Martell +1 (27)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák 0 (20)
Políbená ohněm - Jedna z mých nejoblíbenějších ženských postav. Tady jsou ode mě dva doby jasné.
Velmistr bez vousů - Královnin člověk, donáší, fixluje, blafuje, čte cizí korespondenci atd
Vycházející slunce Dorne - Z téhle sestavy jasně druhá nejlepší postava. K tomu moje oblíbená karta v Board Game :D
Nejvyšší vrabčák - Tenhle papež má teď armádu náboženských rytířů a může jí vyslat kamkoli proti pohanům. Na Zeď, Proti krakaticím, nebo vykácet Čarostromy... Moc nebezpečný chlapík. Jsem zvědav, jak u něho uspěje Tyene.
Ygritte +1 (31)
Velmistr Pycelle -1 (14)
Arianne Martell +2 (29)
Ygritte - sympatická holka, ale trochu mi vadilo, jak moc u Jona tlačila na pilu
Pycelle - slaboch, zbabělec
Arianne - bude se s Ygritte střídat o ty plus body. Možná trochu zbrklá, ale správná. Jenom netuším, jestli ji na sympatiích nepřidává Arys a pak ti její kamarádi (Flekatá Silva, Drew, atd.)
Nejvyšší septon - náboženský fanatik, ale zavřel Cersei (jestli je myšlený zrovna ten)
Ygritte: +1 (32)
Velmistr Pycelle: -1 (13)
Arianne Martell: +2 (31)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: 0 (20)
Ygritte: +1 (33)
Velmistr Pycelle: -1 (12)
Arianne Martell: +2 (33)
som lenivý to meniť
Ygritte: +2 (35)
Velmistr Pycelle: -1 (11)
Arianne Martell: +1 (34)
Ygritte - sympatická divoženka. Jona určitě naučila mnoha věcem =D
Pycelle - slizkej dědek, bonzák, lannisterovec...
Arianne - dornská rozhodnožka, jako princezna ve věži byla neuvěřitelně otravná, ale v téhle konkurenci na ní zbyl bod
Nejvyšší septon - náboženský fanatik, který má velkou moc, to nevěstí nic dobrýho
Ygritte: +2 (37)
Velmistr Pycelle: -1 (10)
Arianne Martell: 0 (34)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: +1 (21)
Ygritte: Ač nerad, přiznávám, že jsem ovlivněn seriálem, tady je minimálně jeden z těch dvou bodů, za Rose Leslie, občas bych chtěl být na místě Lorda Sněha. :-)
Pycelle: Kam vítr tam plášť, opravdu bezpáteřní člověk.
Arianne: Martellové mě nebaví, snad s vyjjímkou Dorana, až moc ambiciozní slečna.
Nejvyšší septon: Uvidíme jakou ještě sehraje roli, za věznění Cersei +1.
Ygritte: +1 (38)
Velmistr Pycelle: -1 (19)
Arianne Martell: +2 (36)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: 0 (21)
Ygritte: díky ní byl Jon snesitelnější
Velmistr Pycelle: je to hajzl
Arianne Martell: její kapitoly v Hostině byly skvělé
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: nevím, kdo to je (=neznám ho tak dobře, jako ty tři ostatní)
Ygritte +2 (40)
Velmistr Pycelle -1 (8)
Arianne Martell +1 (37)
Ygritte +2 (42)
Velmistr Pycelle -1 (7)
Arianne Martell +1 (38)
Ygritte +2 (44)
Velmistr Pycelle 0 (7)
Arianne Martell +1 (39)
Ygritte: dobrá divoženka, to Jonovi nandala :D
Pycelle: nesympatický plesnivák, navíc na straně Cersei, tfuj!
Arianne Martell: Baví mě číst o holkách, co ovlivnují politiku svým sex appealem
Septon: mám hrůzu z náboženských fanatiků, co maj moc. Jen čekám, kdy se začne upalovat. Každopádně se mi líbí, jak rozžvejkal a vyplivnul Cersei.
Ygritte +2 (46)
Velmistr Pycelle -1 (6)
Arianne Martell +1 (40)
Ygritte +2 (48)
Velmistr Pycelle -1 (5)
Arianne Martell +1 (41)
Ygritte 0 (48)
Velmistr Pycelle -1 (4)
Arianne Martell +2 (43)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák +1 (21)
Ygritte +1 (49)
Velmistr Pycelle -1 (3)
Arianne Martell +2 (45)
Ygritte +1 (50)
velmistr Pycelle 0 (3)
Arianne Martell +2 (47)
Ygritte mi nikdy nevadila a v seriálu mi dokonce je sympatická.
Velmistr Pycelle- nepříjemný dědek prašivka.
Arianne- jedna ze žhavých kandidátek na mou další oblíbenou postavu.
Přerostlý ptáček je další v řadě fanatiků, takže jasný zápor.
Ygritte +2 (52)
Velmistr Pycelle -1 (2)
Arianne Martell +1 (48)
Ygritte: +2 (55)
Velmistr Pycelle: -1 (1)
Arianne Martell: 0 (50)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák: +1 (20)
Ygritte +2 (59)
Arianne Martell +1 (52)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák -1 (19)
Ygritte -1 (58)
Arianne Martell +1 (53)
Nejvyšší septon/Nejvyšší vrabčák +2 (21)
Vrabčák mám slabosť pre náboženských fanatikov
Ygritte vs Arianne vyhrala to krajšia holka pretože som povrchný
Ygritte +2 (60)
Arianne Martell +1 (54)
Arianne Martell +1 (55)
Nejvyšší septon / Nejvyšší vrabčák -1 (19)