Quaithe se vždycky jenom zjeví, řekne pár blábolů nad kterými si musím lámat hlavu, zatímco jeyne je taková hodná holka, nemluví v hádankách, tak už si nechte obměkčit svoje srdíčka a pusťe ji tam, ona si to chudák holka přece zaslouží : )
Když já jsem doufala že si toho nikdo nevšimne a Janička bude mít dva body k dobru. Ne, to byl jen nevinný žertík, omlouvám se a už jsem to opravila : )
No ale zase je to zajímavé si nad vizema od Quaithe lámat hlavu. Mě tyhle hádanky nejvíc bavěj. Někdo tu říkal, že je na prd, když své vize hned neinterpretuje. Jenže to by se dostala do stejné situace jako Mellisandra - interpretace může být chybná i když vize je pravdivá. Proto je moudřejší a interpretaci nechat na člověku o kterého se jedná. Sama Quaithe beztak neví, kdo jsou ti o kterých mluví, ale cítí, že je to pro Dany důležité. Dany pak by to měla vědět konkrétně o koho se jedná (bledá klisna, navoněný senešal, syn slunce) i ti, které ještě nepotkala (ale my už víme kdo to je): Krakatice a temný plamen, lev a pták noh a loutkový drak.
Dany už pozná Navoněného Senešala? (dufam že som to vyskloňoval dobre) Ja som si stále myslel že ide o Varysa stále nosí parfúm a jeho pozícia v malej rade respektíve jeho pozícia oporti Illyriovi je podobná senešalovi. Tiež by to mohla byť nejaká narážka na Tyrellovcov majú v znaku kvet = vôňa/navoňaný a boli pôvodne majordómovia = senešal
No já beru jako navoněného senešala Reznaka mo Reznaka. Je to Ghiskarský senešal města Mereen. A v knížce se na několika místech zmiňuje, že používá silné omamné parfémy. Krom toho je s Dany. http://awoiaf.westeros.org/index.php/Reznak_mo_Reznak
Já si nejdřív myslela, že navoněný senešal z varování bude loď, na které se plavil Tyrion. Jenže ta vzala rychle za své. A navíc nejnebezpečnější člen posádky - kněz R´hllora byl zmíněný výslovně ve dvojici s Victarionem. Reznak mě napadl taky, ale ten se až moc nabízí, takže to nejspíš on nebude.
Šae - za Tyriona! Jeor Mormont - sympatický Medvěd, který "vytáhl a zmoudřel" Jona Syrio Forel - jsem zvědavá, jestli se někdy dozvíme, co se s ním doopravdy stalo Lancel Lannister - je mi ho až líto, jak se nechal manipulovat Cersei
Šae je strašná osoba myslím že Rytmus o nej zložil pesničku Starý medveď je z tejto skupiny najsympatickejší ale 2 body chcem tak outsiderovy Lancelovi, mám tu postavu rád jeho zmenu z poseru, ktorý spáva so svojou sesternicou na muža zapáleného pre dobrú vec (on si myslí že to je dobrá vec) som zvedavý ako sa mu bude dariť. Syrio hmm bola to zaujímavá postava, myslím že seriál mu pridal k obľúbenosti ale už dávno sa ho príbeh netýka a nejak výrazne ho neovplyvnil, ak by bol v inej skupine dostal by môj hlas.
Komentáře
Jeyne Poole +2 (37)
Quaithe -1 (70)
Jeyne Poole +2 (39)
Quaithe -1 (69)
Jeyne Poole -1 (38)
Quaithe +2 (71)
Jeyne Poole -1 (37)
Quaithe +2 (73)
Jeyne Poole +2 (39)
Quaithe -1 (72)
Quaithe se vždycky jenom zjeví, řekne pár blábolů nad kterými si musím lámat hlavu, zatímco jeyne je taková hodná holka, nemluví v hádankách, tak už si nechte obměkčit svoje srdíčka a pusťe ji tam, ona si to chudák holka přece zaslouží : )
Jeyne Poole +2 (41)
Quaithe -1 (71)
Jeyne Poole -1 (40)
Quaithe +2 (73)
Ja som si stále myslel že ide o Varysa stále nosí parfúm a jeho pozícia v malej rade respektíve jeho pozícia oporti Illyriovi je podobná senešalovi. Tiež by to mohla byť nejaká narážka na Tyrellovcov majú v znaku kvet = vôňa/navoňaný a boli pôvodne majordómovia = senešal
http://awoiaf.westeros.org/index.php/Reznak_mo_Reznak
Jeyne Poole -1 (39)
Quaithe +2 (75)
Moje vyjádření k tvé poznámce viz. budoucnost (skupina BC) a kecáliště.
Jeyne Poole -1 (38)
Quaithe +2 (77)
Jeyne Poole -1 (37)
Quaithe +2 (79)
Jeyne Poole -1 (36)
Quaithe +2 (81)
AN – Šae, Jeor Mormont, Syrio Forel, Lancel Lannister
1. hlasování
Šae -1 (19)
Jeor Mormont +2 (22)
Syrio Forel +1 (21)
Lancel Lannister 0 (20)
Šae - za Tyriona!
Jeor Mormont - sympatický Medvěd, který "vytáhl a zmoudřel" Jona
Syrio Forel - jsem zvědavá, jestli se někdy dozvíme, co se s ním doopravdy stalo
Lancel Lannister - je mi ho až líto, jak se nechal manipulovat Cersei
Šae -1 (18)
Jeor Mormont +1 (23)
Syrio Forel 0 (21)
Lancel Lannister +2 (22)
Šae je strašná osoba myslím že Rytmus o nej zložil pesničku
Starý medveď je z tejto skupiny najsympatickejší ale 2 body chcem tak outsiderovy Lancelovi, mám tu postavu rád jeho zmenu z poseru, ktorý spáva so svojou sesternicou na muža zapáleného pre dobrú vec (on si myslí že to je dobrá vec) som zvedavý ako sa mu bude dariť.
Syrio hmm bola to zaujímavá postava, myslím že seriál mu pridal k obľúbenosti ale už dávno sa ho príbeh netýka a nejak výrazne ho neovplyvnil, ak by bol v inej skupine dostal by môj hlas.
Šae -1 (17)
Jeor Mormont +1 (24)
Syrio Forel +2 (23)
Lancel Lannister 0 (22)
Šae -1 (16)
Jeor Mormont +2 (26)
Syrio Forel +1 (24)
Lancel Lannister 0 (22)
Šae 0 (16)
Joer Mormont +2 (28)
Syrio Forel +1 (25)
Lancel Lannister -1 (21) Za to, aký bol predtým