Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

15455575960313

Komentáře

• Když tady sbíraly body Mel se Cersei, tak je v pohodě může sbírat i Tywin :-) A já mu je dám raději než těm dvěma...
  • upraveno 6. listopadu 2012
    Jojo, Tywin je vlastně svatoušek, KL vydrancovalo jeho zlé dvojče a Horu ve skutečnosti poslal rozdávat vesničanům cukroví, akorát to ten chudák malej někde popletl...
  • NevadaNevada Co všechno neudělám pro lásku...
    21. hlasování

Tyrion Lannister +2 (54)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe +1 (29)
    Joffrey Baratheon -1 (11)
  • Bortas:
    Slyšel jsi o tom, že v té době byla válka?
  • 22. bodování

Tyrion Lannister +2 (56)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe +1 (30)
    Joffrey Baratheon -1 (10)

Škoda, že nejde dát -10, u Joffreyho by se mi to hodilo.
  • Bortas: To by mě zajímalo kde soudruh Hora z NDR udělal chybu? Protože tohle je běžný válečný postup. Stejně tak jako když Bylo Conningtonovi řečeno že měl při hledání Roberta spálit celé město a pro jistotu zabít všechny. Nevím co se ti na tom nezdá.
    Máte pocit, že by Ned Stark nechal spálit celé město, aby našel Rhaegara a zjistil, kde schovává jeho sestru? Že je válka ještě neznamená, že za sebou musím nechat zemi bez života.
  • @Chmur @Everett_Young Pletete si pojmy s dojmy. Je rozdíl mezi válkou a genocidou.
  • Nevada: Celý město chtěl pokud vím spálit Aerys. A to že se ve válkách plundruje a znásilňuje je smutné, ale prostě to tak je. Možná že to Ned osobně nedělal, on to konec konců nedělal ani Tywin, ale seveřani byli v tomhle určitě stejní jako ostatní běžní vojáci. Samozřejmě se najdou mimořádně krutí jedinci jako Lorch nebo Hora, ale ty vyrostli i na severu - Ramsay.
  • @Bortas O jaké genocidě se bavíme? Který národ chtěl kdo vyhubit?
  • Šetřte si to na pozdějc... :-)
  • Souhlas....
  • 23. bodování

Tyrion Lannister +2 (58)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe +1 (31)
    Joffrey Baratheon -1 (9)
    Jistěže se ve válkách plundruje. Ale není to nutnou podmínkou pro vedení války.
    Tywin poslal Horu a spol. s příkazem vraždit, plenit, pálit, nenechat kámen na kameni. Tywin dal příkaz vyrabovat Královo přístaviště. Tywin měl i své klady, ale tohle na útrapy války nehodíte. To byla cílená likvidace.
    Aerys chtěl město spálit, Tywin to město napůl zlikvidoval. Stejně jako by dal spálit Šerodol (byl to Šerodol?), kdyby Barristan nezachránil krále sám.
    @Chmur Slovíčkař si jak chceš, každopádně obhajování zvěrstev jen na základě toho, že byla válka je ubohé. Buď je člověk svině a dělá to nebo rozumný a snaží se tomu vyhnout. Ano, Tywin byl vysoce inteligentní, skvělý stratég, ale přes to všechno zrůda, konec.
  • Radši hlasujte, ať se k tomu Tywinovi vůbec dostaneme....:-)
  • Nenech se rozhodit, Chmure. :-)
  • @heavy_head To se mi nemůže stát. Když tak mi podáš pomocnou ruku. Je tak?
  • Sakra jak to s těma odkazama na lidi děláte? prostě napíšu zavináč a jméno uživatele? jako na twitteru?
    Tohle lze aplikovat na vojáky v poli uprostřed řeže, ne na generála sledujicího vývoj bitvy v klidu na kopci s doutníkem v ústech... (Tedy pokud nejezdil v první linii, ale mám dojem, že o tom nikde zmínky nejsou).

24. bodování

Tyrion Lannister +2 (60)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe +1 (32)
    Joffrey Baratheon -1 (8)

@Everett_Young Máš to pod jménem člověka, na kterého chceš reagovat, stačí kliknout. ;-)
  • @Bortas Tyrion někde zmiňuje, že otec plánuje a posílá lidi, místo aby se s řevem řítil v čele první linie.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Mimochodom, ak má byť Tywin pozitívny kvôli vojne, prečo je Aerys vyškrtnutý? Chudáčik nevinný veď zošalel až po tom, čo ho uniesli a väznili. Traumatizujúci zážitok. Ako som ho mohol tak hnusne ohovárať.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    25. hlasování
    Tyrion Lannister +1 (61)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe -1 (31)
    Joffrey Baratheon +2 (10)
    26. hlasování
    Tyrion Lannister +2 (63)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe +1 (32)
    Joffrey Baratheon -1 (9)
    27. hlasování

Tyrion Lannister: +2 (65)
    Jeyne Poole: +1 (29)
    Quaithe: 0 (32)
    Joffrey Baratheon: -1 (8)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.