Bodovačka 2 (od trůnů k tanci)

15354565859313

Komentáře

• @Branislav_Gepeto To je otázka úhlu pohledu. Podle mě Tywin netvor nebyl. A i kdyby ano. Jestliže je Tywin netvor, pak musí být z půlky netvor i Tyrion. Děti by měli své rodiče respektovat. Tím nemyslím, že je mají poslouchat na slovo nebo je bezmezně uctívat. Ale bez našich předků bychom tu nebyli ani my a minimálně přijetí si od nás zaslouží. Jak už jsem psal. Tyrion měl díky svému rodu velmi výsostné postavení a jediné co dělal, že na něj plival.
  • ThorarThorar Když umřel, tak umřel.
    @Michelle Mi zvonil telefon a reflexivně jsem to tam poslal nedodělané :-) už je to opravené :-)
  • MonteKarstarkMonteKarstark The Sun of Winter
    @Michelle tvoje 15. bodování je moc brzo. Takže se nepočítá. :!:
  • Omlouvám se, trošku jsem se přepočítala... Vymazala jsem to, ať to nikoho neplete.
  • tak tedy bez Michellina bodování...

15. bodování
    Tyrion Lannister +1 (42)
    Jeyne Poole +2 (27)
    Quaithe 0 (24)
    Joffrey Baratheon -1 (17)

Tyrion - skvělý, chytrý, vtipný, ovšem po jisté události mu přeskočilo a od té doby už to není ono (jó, to je tak, když zabijete tatíka, nemůžete čekat, že vám z toho nehrábne). Navíc jeho kapitoly v Tanci nebyly zas tak super.
    Jeyne - moje nejoblíbenější vedlejší knižní postava. Po Sansině zajetí jsem si furt říkala, co s ní provedli.
    Quaithe - nevím, co si o ní myslet. Její slova mi pořád vrtají v hlavě a mít ještě jedno +, tak ho dám jí. Takhle aspoň ta nula.
    Joffrey - nabídla bych mu koláček...
  • 16. bodování

Tak teď už můžu :-)

Tyrion Lannister +2 (44)
    Jeyne Poole 0 (27)
    Quaithe +1 (25)
    Joffrey Baratheon -1 (16)
  • @Chmur Mozno bolo hlupe, ze tam liezol, ale nebol v tom umysel vrazdit. Aj v nasom sudnictve je vrazda v afekte polahcujuca okolnost. U literarnej postavy mi to pride ludske a sympaticke, aj ked to odsudzujem. Nerobi to z neho zlu vypocitavu svinu. A pravda o Tyse a Sae s nim urcite zamavala dostatocne. Len si zober, kolko vztahov mal v zivote taky trpaslik. A imho Tywin sa ho nezbavil iba pre to, ze Lannister je Lannister. Bol to skor odkaz svetu ako nehynuca laska.
  • Hloupé bylo od Tywina, že místo toho, aby se zastyděl, ještě ho provokoval.
  • upraveno 6. listopadu 2012
  • Těším se, až do hry vstoupí Tywin. :-) Chmure, taky se těšíš?
  • @Chmur Tyrion mu zobral to, co miloval. Jediny dovod, preco sa ho nezbavil, bol, ze by sa z toho stal neprijemny precedens. Na Lannistera nik nemoze vztiahnut ruku. Aj keby mal dve hlavy a tri mozocky velkosti petidolarovky. Lannisterska krv sa neprelievabez nasledkov. To je odkaz. Budoval si len urcitu povest, ale Tyriona rad nemal. To samozrejme Tyriona neospravedlnuje.
  • GepetoGepeto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 17. bodování

Tyrion Lannister +2 (46)
    Jeyne Poole +1 (28)
    Quaithe +0 (25)
    Joffrey Baratheon -1 (15)
  • 18.bodování

Tyrion Lannister +2 (48)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe +1 (26)
    Joffrey Baratheon -1 (14)
    Abraka dabra a môja chyba je preč :)
  • @Mrcel17 aktualizacia pomoze :)))
  • Marcell17: Nějaká chybička ne?
    :D :D Pardón, ja chápem, že každý z nás sa môže mýliť, ale príde mi to tak smiešne, keď si predstavím, kedy tu niekto začne dávať body Melisandre a Wymanovi :D
  • Okay ... :D toto sa môže stať len mne
    Mrcel pokojne hlasuj... Hlavne potrebujem ešte niekoľko hlasujúcich, aby som podporil Quaithe :D
    upraveno 6. listopadu 2012
    Chmur: Tywin bude v tejto zostavičke .)
    BC – Lyanna Stark, Tywin Lannister, Mace Tyrell, Doran Martell
    -_- kruci, ono to vypadá, že tie šance má... Maceho nenávidím a o Lyanne skoro nič neviem...
  • Tak tam budu jasně volit Tywina a Dorana.
  • Dorana a Lyannu. I když ten Tywin by mohl dostat pár 0...
    @Branislav_Gepeto To sa nemusis bat
    Gallupov ustav hovori, ze urcite postupi Doran a Lyanna :)
    O Lyanne nič neviem, to je problém. Mohla to byť šťanda, čo šlohla princezne manžela alebo nešťastne zamilovaná mladíčka alebo unesená obeť. Plánoval som jej nulu, ale za to, že je Stark jej dám plus, Doranovi jasné dvojplusky a Tywina s Macem budem striedať s nulami a mínuskom.. Maceho mám tiež v žalúdku...
  • 19. Bodovanie

Tyrion Lannister +2 (50)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe +1 (27)
    Joffrey Baratheon -1 (13)
  • 20. Bodovanie

Tyrion Lannister +2 (52)
    Jeyne Poole 0 (28)
    Quaithe +1 (28) (nj, já vim že o ní nic nevim, jenže to, co vím o Jeyne na plus taky neni)
    Joffrey Baratheon -1 (12)
Abys mohl komentovat, musíš se přihlásit nebo zaregistrovat.